עבור לתוכן

אז מה עושים עכשיו עם הלפטופ??

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יש לי לפטופ של HP - DV6 מזה שנתיים.

כשרכשתי אותו הוא היה קנייה מעולה (ויקרה), אבל סה"כ עד היום הוא מריץ לי כל מה שאני צריך.

מה שכן - הזמן עשה את שלו ונתן את אותותיו:

הסוללה שלי חלשה מאוד, לעיתים מדובר ברבע שעה - שעה עבודה אם הנייד לא מחובר לחשמל (בנוסף להודעת בעייה בסוללה שצצה לי כל פעם שאני מדליק את הנייד).

הנייד יחסית חם מאוד, האויר שיוצא מהמאוורר רותח, והמאוורר עצמו מרעיש מאוד.

הפיתרון להתחממות - אני מניח את הנייד על ספר וככה יש מרווח בין השולחן (או כל משטח) לנייד - מה שמוריד מהרעש ומהחום (כמובן רק עם חיבור לחשמל).

עד לכאן חומרה.

מבחינת תוכנה - הווינדוס עצמו עובד לי יחסית לאט מאוד.

אין עומס על הזיכרון, או על המעבדים (כפול ליבה) אבל יש איטיות שמתבטאת בכל פעולה של המחשב (אך עדיין ניתן לעבוד איתו).

ולכן-

מכיוון שתחום ההתמחות שלי בחומרת ניידים נמוך מאוד, חשבתי לקחת את הנייד למעבדה (האחריות של HP תמה לאחר שנה) על מנת שיתנו לו ניקוי כללי מאבק ולכלוך בפניםף החלפת משחה ובנוסף קנייה של סוללה חדשה (שאין לי מושג האם ניתן לרכוש אחת חזקה יותר ומה סדר הגודל של המחירים).

לגבי הווינדוס - חשבתי לתת פרמוט של המחשב - העניין הוא שלא עשיתי זאת אף פעם עם ווינדוס 7.

בנוסף, אין לי דיסק של ווינדוס שקיבלתי עם הנייד (והסיריאל דיי דהויי כבר) - אלא רק כונן ובו גיבוי שבא מובנה.

האם שחזור מהכונן הזה שווה ערך לפרמוט או שעדיף לארגן דיסק ולעשות פרמוט בדרך הישנה והטובה?

תודה.

פורסם

שלום לך

שימוש במחיצת השיחזור שבאה עם הנייד הוא מספיק בהחלט,

כמובן לאחר גיבוי החומר שחשוב לך. בשביל זה היא שם :) .

סוללה למחשב - משהו בין 350 ל 450 ש"ח.

אולי יעשו לך הנחה עם הניקוי והחלפת המשחות.

אם לא, חפש ב - EBAY .

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים