עבור לתוכן

מערכת אבטחה למשרד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

מקווה שאני בפורום הנכון ואם לא אודה למנהלים שיעבירו אותו לפורום הנכון.

אני צריך לבנות למשרד של כ70 מ"ר מערכת אבטחה, המשרד מחולק לשני חלקים עיקריים חדר ישיבות בגודל של 15 מ"ר (3X5)

וחדר נוסף בגודל של 35 מ"ר (5X7) שמשמש עמדת מזכירה וחלל עבודה משותף.

אני רוצה תיעוד של אודיו ווידאו (עדיפות לרזולצית וידאו הגבוהה ביותר האפשרית HD ו-30FPS) בחדר הישיבות מועברות פרזנטציות בחושך יחסי אז אני צריך מצלמה שתוכל לצלם ברמה סבירה גם בתנאי תאורה בעייתיים.

העדיפות היא למצלמות נסתרות עד כמה שאפשר (אם לא נסתרות אז מצלמות רשת ולא מצלמות אבטחה ענקיות).

עד כאן הדרישות הבנתי שיש שלוש אופציות מבחינתי אחד מערכת נפרדת (DVR) שהיא בעצם מחשב לכל דבר שאליה יתחברו המצלמות, אופציה שניה להתקין במחשב הקיים כרטיס שאליו יתחברו המצלמות ואופציה שלישית לחבר למחשב הקיים מספר מצלמות רשת ולהשתמש בתוכנה יעודית לאבטחה.

השאלות שלי הן איזו מערכת עדיפה לי מבחינת יכולות וכן מבחינת עלות/תועלת?

וכן אילו מצלמות יתאימו לנושא הזה?

תודה מראש

חזי

פורסם

כל הפתרונות טובים אתה צריך להחליט מה טוב עבורך לפי המחיר ודרישות המקום למשל אם אין לך מקום למחשב עדיף לרכוש מערכת אבטחה מבוססת DVR STANDALONE כמו כן, אם ברצונך להתקין מצלמות נסתרות אז אין מצלמות IP נסתרות אז כבר הפתרון הזה ירד. ומ-3 פתרונות אבטחה נשארת עם 2 פתרונות. :)

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

לאחר התייעצות עם בעל המשרד אנו רוצים להתקין לפחות 4 מצלמות נסתרות שכוללות אודיו ווידיאו כולל אינפרא אדום מוסלקות בתוך גלאי נפח שיחוברו לDVR STANDALONE.

כמה שאלות שעלו בעקבות חיפושים באינטרנט:

1. מצלמה ברזולוציה של 420 קווים, אם אני משווה אותה לרזולוציה של מסך 480*640 וכו' למה היא מקבילה?

2. מה זה חיבור BNC? כשבדקתי מצלמות ראיתי שיש מצלמות עם חיבור כזה ובלעדיו מה עדיף חיבור BNC או אחר?

3. אני צריך גם חיבור של ספק מתח למצלמות?

4. אני הבנתי שעדיף לקחת DVR שמשתמש בפורמט דחיסה H.264 האם זה נכון ?

5. האם יש מגבלה של רזולוציה ב DVR עצמו ?

תודה

חזי

פורסם

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי איך הסרטים האלה עוזרים לי ועונים על מה ששאלתי?

פורסם
  • מחבר

יש משהו חדש ממישהו?

פורסם

לאחר התייעצות עם בעל המשרד אנו רוצים להתקין לפחות 4 מצלמות נסתרות שכוללות אודיו ווידיאו כולל אינפרא אדום מוסלקות בתוך גלאי נפח שיחוברו לDVR STANDALONE.

כמה שאלות שעלו בעקבות חיפושים באינטרנט:

1. מצלמה ברזולוציה של 420 קווים, אם אני משווה אותה לרזולוציה של מסך 480*640 וכו' למה היא מקבילה?

2. מה זה חיבור BNC? כשבדקתי מצלמות ראיתי שיש מצלמות עם חיבור כזה ובלעדיו מה עדיף חיבור BNC או אחר?

3. אני צריך גם חיבור של ספק מתח למצלמות?

4. אני הבנתי שעדיף לקחת DVR שמשתמש בפורמט דחיסה H.264 האם זה נכון ?

5. האם יש מגבלה של רזולוציה ב DVR עצמו ?

תודה

חזי

1. כשיש 420 קווים, אפשר להסיק מכך שיש 420 פיקסלים לגובה. כלומר הרזולוציה היא W*420.

2. BNC זה סוג של חיבור פיזי, בדיוק כמו RCA, HDMI, DVI וכו'.

3. תלוי במצלמה. אם יש לה גם IR אז ככל הנראה שכן.

4. מדובר בפורמט דחיסה יעיל ונפוץ, אני מניח שזה עדיף אם זה לא יקר מידי.

5. תלוי במכשיר ובמצלמה.

פורסם

חזי שלום,

לשאלתך רזולוציה של 420 קו הינה רזולוציה בינונית יש רזולוציה גבוהה יותר (470 -600 קו).

למצלמות אנולוגיות יש חיבור של BNC המצלמות שראית בלי זה מצלמות IP שלהן יש חיבור לכבל רשת.

ברור לכל מצלמה יש חיבור לכבל מתח ולכבל וידיאו.

DVR בדחיסת H.264 זה DVR יותר מתקדם אבל, יש גם DVR בדחיסת MJPEG שהוא מן הסתם יותר זול.

והערה קטנה: הבנתי שאתה מעוניין במצלמות נסתרות מצלמות אינפרא לא יכולות להיות מכיוון שבחשיכה הלדים של מצלמת האינפרא נדלקות בצבע אדום ולכן, רואים אותם אם כבר את רוכש מצלמות שרואים אז תרכוש מצלמות אבטחה גלויות אני לא רואה הבדל בין השניים.

אבל יש מצלמות נסתרות שמאפשרות לראות בחשיכה בלי אינפרא מדובר במצלמות נסתרות עם סף תאורה מאוד נמוך קח בחשבון שהן הרבה יותר יקרות ממצלמות אינפרא.

דוגמא איך רואים במצלמות אבטחה עם סף תאורה נמוך

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות ועוד כמה שאלות המשך

1. אני מבין שרזולוציה של 420 קו היא רזולוציה בינונית, השאלה שלי מה המקבילה שלה במונחים שאני מכיר כמו 480*640 או 720*1280 כדי שיהיה לי איזשהו קנה מידה.

2. בחרתי מצלמות נסתרות בתוך גלאי תנועה כדי שכשיהיה אור אדום לא יראו בכך משהו חריג, מצאתי מצלמה עם שתי גרסאות אחת עם BNC השניה בלי המחיר כמעט אותו הדבר השאלה שלי מה עדיף מבחינתי? אני מצרף לינקים לשתי המצלמות

http://www.mycctv.co.il/109125/%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%A0%D7%A1%D7%AA%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%92%D7%9C%D7%90%D7%99-1-3-SONY-CCD-%D7%93%D7%92%D7%9D-710D

http://www.mycctv.co.il/109125/%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%A0%D7%A1%D7%AA%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%92%D7%9C%D7%90%D7%99-%D7%A8%D7%90%D7%99%D7%AA-%D7%9C%D7%99%D7%9C%D7%94-1-3-SONY-CCD-%D7%93%D7%92%D7%9D-IR740M

3. בלינקים של המצלמות כתוב שיש להן מיקרופון, מה האיכות שלו?

4.אני מצרף לינק לDVR כתוב שם רזולוציה מקסימלים 600*800 מה זה אומר עבורי? שזה המקסימום שהוא יכול להקליט?

הלינקים שצירפתי הם מה שנראה לי כרגע אבל פתוח להצעות.

http://www.mycctv.co.il/109125/%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-DVR-STANDALONE-%D7%93%D7%92%D7%9D-SG-100-%D7%9C4-%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%9E%D7%95%D7%AA

http://www.mycctv.co.il/109125/%D7%9B%D7%9B%D7%9B

תודה,

חזי

פורסם

קיימות 2 שיטות לרמת רזולוציה (אבחנה): שיטת הקווים לפי שיטת זו יש רזולוציה נמוכה (360 קו),רזולוציה בינונית (380-420 קו) ורזולוציה גבוהה (470-600 קו). לעומת זאת, שיטת הפיקסלים: 240×320, 480×640, 1024×1280 וכד'. ולכן, לא ניתן להשוות מדובר ב-2 דרכים שונות זה כמו עגבניות ומלפפונים :) . קח בחשבון שככל שהרזולוציה של מצלמות האבטחה גבוהה יותר כך ניתן להבחין ביותר בפריטים.

לגבי המוצרים שהצגת כאן אני לא מכירה אותם אבל, לפי המפרט הטכני מדובר במצלמה ללא אינפרא זה אומר שראיית המצלמה בחשיכה מאוד מוגבלת!!! כדי שהמצלמה הזו תוכל לראות בחשיכה ללא לדים צריך להיות לה סף תאורה מאוד נמוך ולפי המפרט שהצגת הסף תאורה הינו 0.3 לוקס שזה נחשב לגבוה ולכן, ראיית הלילה שלה תיהיה מאוד מוגבלת רק שתבין את ההבדלים התמונה ששלחתי לך שצולמה בחצות הסף תאורה שלה הוא 0.001 לוקס.

אני מציעה לך שהכי טוב שתיגש אליהם ותראה בזמן אמת את איכותן של המצלמות שבחרת בפעולה :) .

וככלל אני יכולה להמליץ לך שאתה רוכש מערכת אבטחה תבחר מוצר שיש לו אבא ואמא- מותג לעוד טיפים לקניית מצלמות אבטחה הקלק.

מקווה שעזרתי לך יום נעים,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים