עבור לתוכן

חוות דעת על גולדטופ

Featured Replies

פורסם

:bash: הזמנתי באינטרנט מגולדטופ מקלדת 3 שפות (כולל ערבית)Silverline KB990 Multimedia. הגיעה מקלדת ללא ערבית. בקשתי מהנציגה ריקי שישלחו שליח עם המקלדת הנכונה, דבר שסרבה. הטרחתי את עצמי ונסעתי בפקקים לראשל"צ לחנות. קבלתי מקלדת הנכונה, אבל מתברר שהיא פגומה. התקשרתי ליבואן ברנה, שאמר שאין דרייבר למקלדת, שאבוא לנתניה ויחליף. הוא אמר שהמוכר היה צריך לבדוק את המקלדת לפני המשלוח. שוב צלצלתי לגולדטופ (ריקי) ודרשתי שידאגו הפעם על חשבונם שיפתרו. היא העבירה אותי ליניב שנבח עלי והציע בין היתר שאקפוץ מהקומה ה38-כל הטענה שמחיר המקלדת זול ולכן הם לא מוכנים להשקיע/לספוג.

לדעתי זאת חברה עם יחסי ציבור עלובים. פעמיים הם שגו ולא מוכנים לספוג את הטעות, לכן אני ממליץ להתרחק מגולדטופ.

פורסם

קניתי שם מספר אביזרי ציוד היקפי. מחירים זולים, אנשים דוחים.

פורסם

החנות הזאת עדיין קיימת ? ::)

איזה ישן אתה , מי קונה משם משהו , כאילו שחסר חנויות טובות באזור ראשון ..

פורסם

החנות הזאת עדיין קיימת ? ::)

איזה ישן אתה , מי קונה משם משהו , כאילו שחסר חנויות טובות באזור ראשון ..

דווקא אבא שלי קנה שם מחשב לא מזמן.

מחשב רביעי שנרכש מהם במשפחה.

בכל המקרים המחשבים עבדו כמו שצריך,חוץ מתקלות בכוננים האופטים,שכבר לא היו באחריות,וספק שהלך,ותוקן במסגרת האחריות.(למרות שהלך שוב,כי זה ספק ג'נרי מסריח)

יניב יכול להיות קשוח הרבה פעמים,אבל לפחות הוא לא פושט את הרגל,בניגוד ל-Skypc,שהיו מאוד זולים,אבל נפחו את נשמתם,למרבה הצער.

יש דעות לכאן ולכאן לגבי החנות.

אני אישית קונה שם דברים ספציפיים.(מערכות מחשב שלמות)

ציוד היקפי אני בד"כ קונה איפה שהכי זול(KSP/אייבורי),או ב-BUG או אופיס דיפו,תלוי מה ההפרש במחיר.

ואגב,אלו חנויות מחשבים נורמליות נשארו בראשון?

Skypc ו-FoxPC פשטו את הרגל,כנ"ל אקסלנט.

יש רק את החבר'ה הגדולים-אייבורי ו-KSP.(לא שאני פוסל אותם על הסף.איש-איש יעשה כטוב בעיניו)

פורסם

אני לא מבין למה לציין שמות של אנשים בסיפור?

פורסם

להיכנס בהם עם תביעה. צריך ללמד אותם לקח.

פורסם

ערכתי החוצה את שמות המשפחה שצוינו בהודעה הראשונה בדיון, נא לציין שם פרטי בלבד.

פורסם

לי אישית היתה דווקא חווית קנייה די טובה מהם [אומנם לפני 3-4 שנים, אבל עדיין]

פורסם

בכל הנוגע לחוות דעת על חנויות, גש לכאן וקרא היטב את הפוסט הראשון:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502567.msg4300706#msg4300706

ממה שאני מבין, חוץ מלשפוך את זעמך על גבי הפורום אין הרבה טעם ממש לדון על המקרה, נכון?

באת לבקש עצה כלשהי או רק להזהיר את שוכני הפורום?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים