עבור לתוכן

מגבלת מהירות נמוכה מאוד ברשת ביתית קווית

Featured Replies

פורסם

יש לי רשת ביתית קווית בין שני מחשבים שמחוברים לנתב אלחוטי של הוט. שאני מעביר קבצים מתקיה משותפת למחשב השני, הקצב לא עולה על 11 מגה לשנייה! זה הגיוני עבור רשת קווית יציבה ( כבל CAT5E FTP)? אולי יש צורך באיזו תוכנה כל שהיא ?

פורסם

הקישור בין הנקודות הוא Gigabit Ethernet? מאופשר jumbo frames בממשקים של התחנות?

פורסם
  • מחבר

?? איזו שפה דיברתה הרגע ??? לא הבנתי מה אתה שואל או לבדוק?

פורסם

11 מגה זו המהירות שאתה צריך לקבל אם החיבורי הקווי של הנתב הוא 10\100 ואני מניח גם שכך הדבר עם הנתב של הוט (אדימקס או טיפי לינק הבסיסיים)

פורסם
  • מחבר

כרטיסי הרשת במחשבים הם 10\100\1000 הנתב הוא TPLINK דגם TL-WR841N.

מה זה אומר העברת FTP? זה יכול לעזור במקרה שלי?

פורסם

הנתב שלך מוגבל ל 10/100.

מה הקשר לFTP, איפה ראית את זה?

פורסם

יש לי רשת ביתית קווית בין שני מחשבים שמחוברים לנתב אלחוטי של הוט. שאני מעביר קבצים מתקיה משותפת למחשב השני, הקצב לא עולה על 11 מגה לשנייה! זה הגיוני עבור רשת קווית יציבה ( כבל CAT5E FTP)? אולי יש צורך באיזו תוכנה כל שהיא ?

בהתחשב בציוד התקשורת שלך, המהירות שאתה מקבל היא בסדר גמור. אם תשקיע בנתב או SWITCH של 1G, תוכל להעביר במהירויות גדולות פי 4 עד פי 6.

פורסם
  • מחבר

מה הקשר לFTP, איפה ראית את זה?

"FTP או file transfer protocol הוא פרוטוקול העברת קבצים אשר מאפשר להעביר מידע ( קבצי תוכן, תמונה, שמע וכדומה ) ממחשב אחד לשני.

כיום, רוב מערכות ניהול התוכן כוללות אפשרויות FTP בסיסיות של העלאת קבצים לשרת. מערכות בלוגים לדוגמא, מאפשרות למשתמשים להעלות תמונות בקלות ובמהירות.

ישנן אינספור תוכנות FTP מומלצות, אנחנו ממליצים על שימוש בתוכנת CuteFTP"

חיפוש בגוגל אחר המילה FTP ייתן תוצאות דומות! חשבתי שזה משהוא מוכר! חוץ מיזה יש לי גם סטימר שיש לו מצב FTP ברשת ככה שזה קשור איך שהוא לרשתות.

Cheif האם העברת קבצים דרך הממשק של ווינדוס (תקייה משותפת) לא מגביל במהירות?

פורסם

SMB/CIFS אומנם מוגבל מול FTP העברת מידע binary נטו, אבל לא ברוחב הפס הנוכחי. הביצועים שאתה מקבל זה המקסימום שניתן במצב הנוכחי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים