עבור לתוכן

זה הגיוני שאין לטלוויזיה שלי יציאות AV???

Featured Replies

פורסם

הרגע בדקתי את הטלוויזיה שלה רציתי לחבר את המחשב ב-VIVO ואני מגלה שלפי מה שאני רואה, אין לה יציאות AV!! עכשיו זה נראה לי קצת לא הגיוני שלטלוויזיה של Sony שהיא 25" ו-Trinitron לא יהיה יציאות AV, אבל לעומת זאת לטלוויזיה מחורבנת של Brother שהיא 20" כן יהיו!! מה קורה פה?!

יכול להיות שכרגע כל החלומות שלי (המאוד לא בשמיים) של לראות את הדיוידי שיש לי על המחשב, גם על הטלוויזיה, התנפצו?!

ניר.

פורסם

דבר ראשון בשביל לראות את המחשב על הטלויזיה אתה צריך כנסות AV לא יציאות (סתם בשביל שלא יבלבל)

ודבר שני אין אפילו 21 פינים?

פורסם

אין כזה דבר. הכל טלויזייה יש AV IN .

פורסם

אין כזה דבר. הכל טלויזייה יש AV IN .

ואתה בדקת דגם דגם של טלוויזיה בשביל לדעת?

יש טלוויזיות בלי הכניסות האלה... מה לעשות :(

פורסם

אם יש לך scart שזה חיבור 21 פינים יש לו בדרך כלל video out

בכל מקרה ממיר דיגטלי יכול לסדר את הבעיה

פורסם

גם אני לא ניתקלתי בהרבה אבל יכול להיות אולי זה מוסתר אצלך בטלויזיה אם איזה דלת קטנה כמו שיש במארזים לUSB (בכל זאת סוני אולי הם חשבו על זה)

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון בשביל לראות את המחשב על הטלויזיה אתה צריך כנסות AV לא יציאות (סתם בשביל שלא יבלבל)

ודבר שני אין אפילו 21 פינים?

כן, נראה לי שהתכוונתי לכניסות AV (אני לא ממש מבין בעניינים האלה לצערי.......).

ומה זה 21 פינים? ממה שראיתי יש רק כניסה אחת שאליה מתחבר הממיר.... וזהו! לפחות ממה שאני הצלחתי לראות. אני מאוד מקווה שפספסתי משהו אבל יש לי הרגשה רעה שלא.... :(

ניר.

פורסם

יש לי בבית טלויזיה משנת 84 ויש לה כניסת AV ,במיוחד שזאת טלויזיית סוני מדגם חדש.

כניסת הוידיאו זה איפה שאתה מחבר את הממיר של בכבלים/לווין/וידיאו , עם זאת טלויזיה חדשה אמורות להיות כמה כניסות

פורסם

זה Scart

scart.jpg

בכל מקרה אם יש לך ממיר דיגטלי למה שלא תחבר אותו ל-VIVO

למה אתה צריך את הטמבלויזיה?

פורסם

יכול להיות שיש לו רק כניסה אחת והממיר מחובר לשם אבל אשיתה חיפוש מקדימה ובצדדים של הטלוויזיה אולי יש כניסות rca (לי לדוגמה יש בצד)

פורסם
  • מחבר

אוקיי עכשיו עשיתי חיפוש מקיף יותר ואני פשוט לא מוצא!! יש רק כניסה אחת שאליה מתחבר הממיר האנלוגי שלי (אין לי ממיר דיגיטלי לצערי הרב) וחוץ מזה פשוט אין כלום!!! זה כל כך מוזר, אני לא מבין את זה. זו לא טלוויזיה כל כך ישנה, וזה Sony וזה 25" וזה טריניטרון... מה קורה כאן?!

Scart יש לנו רק בטלוויזיה 29" אצל ההורים שלי...

אני פשוט לא מבין איך לטלוויזיה Brother המחורבנת ה-20" הישנה שלי יש כניסות AV ולסוני אין!!?

ניר.

פורסם

תשאל את ההורים שלך , או שתסתכל בחוברת של הטלויזיה , עם אין אז תנתק ותחבר מתי שאתה צריך

פורסם

אם יש לטלויזיה שלך היפרבנד אז אתה לא צריך את הממיר והנה מתפנית לך כניסה...

פורסם
  • מחבר

תשאל את ההורים שלך , או שתסתכל בחוברת של הטלויזיה , עם אין אז תנתק ותחבר מתי שאתה צריך

ההורים שלי לא מבינים בזה יותר ממני.... אולי אבא שלי אבל אם לא מצאתי אז כנראה שאין.... ומה לנתק ולחבר מתי שצריך??

ולגבי היפרבנד - מה זה? כמו שאמרתי, אני לא כל כך מבין בדברים האלה אז אשמח אם תפשטו בשבילי את המושגים... מה שאני יודע זה שהכניסה היחידה שיש לי בטלוויזיה זה הכניסה של הממיר האנלוגי... אפשר לחבר אליו את הכבל?!

ניר.

פורסם

היפרבנד כשמו הוא. תחום תדרים (בערך)... ז"א שאתה לא צריך ממיר בשביל לראות כבלים (אנלוגיים) אלא רק לכוון ידנית כל ערוץ בנפרד דרך הטלויזיה עצמה.

ככה ערוץ 1 הוא ערוץ 1, 2 הוא 2, וכו' במקום ש AV לדוגמא יהיה מחובר לממיר ודרך הממיר יעברו התחנות. משמע - AV פנוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים