עבור לתוכן

מחשב למשחקים תקציב עד 6000K

Featured Replies

פורסם

טוב, המארז זה עניין של טעם. בכל מקרה מדובר במציאה מהסרטים.

המעבד זה רק עוד 300 ש"ח? זה ה-מ-ו-ן. עדיף כבר להוסיף טיפה ולכלול SSD. זה לא ישתלם בעתיד.

אם תקנה מחשב וישאר לך 40 ש"ח עודף - תקנה מסטיק בעשרה שקלים? אבל זה נכנס לתקציב וזה טעים... מקווה שהבנת את הפואנטה.

ספק טוב הוא הסיסוניק:

http://tms.co.il/product/7943

או antec neo 620 שהוא אותו דבר כמו הסיסוניק.

• תגובות 32
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

OK, המפרט כמעט גמור ....

השאלה האחרונה היא לגבי המארז, אנחנו צריכים אחד שקט לא כבד מדיי ופרקטי. ( פרט ל Aurora )

הצעות יתקבלו בברכה.

Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray

כמות: 1

מחיר: ₪869

Thermaltake Big Typhoon VX

מחיר: ₪182

Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3

מחיר: ₪536

ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + ESATA HOT SWAP HD CAGE

מחיר: ₪408

Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail

מחיר: ₪397

Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333

מחיר: ₪228

Samsung 1TB SATA II 32MB SpinPoint F3

מחיר: ₪256

Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪1449

סה"כ:₪4325

פורסם

אל תתיחס אליו הוא טרול ואני לא מבין למה לא חוסמים אותו, מציף כל שרשור עם מפרטים שלא קשורים לחיים. מוריד תרמה של הפורום

מנהלים לצומתכם

למה שלא תציע משהו במקום להתלונן, אנשים כמוני יושבים שעות בפורמים כאלו ואחרים ומקציעים מי זמנם החופשי בשביל לנסות לעזור איך שהוא, אין לך ידע לא נורא אז על תתערב ותתלונן סתם, לרוב אולי לא תמיד יוצאים לי מפרטים טובים אבל לפחות אני מנסה להביא מי עצמי את המקסימום בשביל הפורם הזה.

לנושא, ^^ המפרט הזה יחסית טוב, אבל למה לקחת את הTT BIG TYPHOON ? לא שהוא זבל אבל יש באותו מחיר קירורים טובים בהרבה, עוד פעם המארז הזה ואין לי מושג בכלל למה דווקה אותו יש לך את הV9 VJ4000 שדי ברמה שלו ועולה פחות מימנו גם הוא של TT יש לי סקירה עליו עם אתה מעוניין לקרוא עליו קצת, בשביל מה אתה צריך ספק 620W ? גם דגם ה520W יספיק בהחלט כאן, מערכת אינטל עדיפה עם 2 סטיקים של זיכרונות ולא אחד בגלל הDC שנותן עוד כמה אחוזי ביצועים, בס"כ המפרט טוב מאוד אבל הייתי מציע לשקול את אפשרות הOC ולקחת את ה2500K ולוח P67\Z68.

פורסם
  • מחבר

לנושא, ^^ המפרט הזה יחסית טוב, אבל למה לקחת את הTT BIG TYPHOON ? לא שהוא זבל אבל יש באותו מחיר קירורים טובים בהרבה, עוד פעם המארז הזה ואין לי מושג בכלל למה דווקה אותו יש לך את הV9 VJ4000 שדי ברמה שלו ועולה פחות מימנו גם הוא של TT יש לי סקירה עליו עם אתה מעוניין לקרוא עליו קצת, בשביל מה אתה צריך ספק 620W ? גם דגם ה520W יספיק בהחלט כאן, מערכת אינטל עדיפה עם 2 סטיקים של זיכרונות ולא אחד בגלל הDC שנותן עוד כמה אחוזי ביצועים, בס"כ המפרט טוב מאוד אבל הייתי מציע לשקול את אפשרות הOC ולקחת את ה2500K ולוח P67\Z68.

אני מכיר את המאוורר באופן אישי ומאד מאד מרוצה ממנו - הוא יעיל שקט ואמין.

בקשר למארז אני פתוח להצעות - אם יש משהו מעניין אתה מוזמן לשלוח לינק (אני צריך להראות חבר שלי).

ספק כח - זה מה שהציעו לי - וזה מה ששמתי

בקשר לזיכרון אני יודע שבעיקרון 2 סטיקים עדיפים על אחד - אבל בעתיד יהיה שידרוג ל 8 ג'יגה ( וככה יהיו 2 של 4G)

Overclock - לא בא בחשבון בשום אופן ( בלי קשר לזה שהמעבד יוודע לעשות לבד OC לא רע בכלל ).

פורסם

קירור למעבד קח KATANA 3 של SCYTHE שעולה פחות ושקט ממנו.

מארז זה מעולה, מפוצ'ר ושקט מאוד:

http://tms.co.il/product/8145

^אם הוא לא מעוניין ב-OC הוא לא חייב...

פורסם
  • מחבר

קירור למעבד קח KATANA 3 של SCYTHE שעולה פחות ושקט ממנו.

מארז זה מעולה, מפוצ'ר ושקט מאוד:

http://tms.co.il/product/8145

^אם הוא לא מעוניין ב-OC הוא לא חייב...

המאוורר אני לא מחליף.

לגבי המארז הוא הרבה יותר מדיי כבד ( כמעט 10KG ) - הוא מעוניין במשהו קל יותר .. אם יש ( עד 7 קילו - משהו כזה )

פורסם

אינה הסקירה על המארז שלי שלדעתי אמור להספיק בהחלט בכל הספקט אפשרי :xyxthumbs:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=499785.0

תבדוק את הסקירה טוב טוב, לדעתי חבר שלך ייקח אותו :smile1:

פורסם
  • מחבר

טוב !

המפרט מוכן - נראה לי ייצא אחלה.

השאלה האחרונה, באיזו חנות ממומלץ לקנות מפרט מסוג זה (רצוי שיהיה מאיזו ת"א - לא חובה) ושהחנות תהיה כמה שיותר אמינה.

Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray

מחיר: ₪869

Big Typhoon VX

מחיר: ₪182

GA-H67MA-USB3-B3

מחיר: ₪536

Thermaltake V9 VJ4000

מחיר: 350

Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail

מחיר: ₪397

Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333

מחיר: ₪228

Samsung 1TB SATAII 32MB SpinPoint F3

מחיר: ₪256

Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI- Overclocked

מחיר: ₪1449

פורסם

באזור ת"א הייתי מציע על 2 חנויות בלבד RSM ו TMS לדעתי החנויות הכי אמינות באזור וגם זולות.

פורסם

אם אתה מחפש משהו קל קח מארז אלומניום, lan li הכי מומלצים, רק שהם דיי יקרים, עד כמה אתה מוכן להגיע בשביל מארז? כי אתה יכול לקחת מארז שלהם ששוקל 4 קילו רק נגיד, קל רצח.

פורסם

^^ אתה רציני ? בשביל מה הוא צריך מארז LIAN LI ? המחיר ההתחלתי שלהם עומד על יותר מי 500 שקל, וזה ממש לא שפוי לקנות מארז בכזה מחיר שהתמורה שלהם +- זהה למארזים פחות יקרים, במארזי LIAN LI הכל עניין של איכות בניה אתה באמת מצפה שזה מה שיעניין אותו ?

פורסם

ועדיין, מארזי lan li שמתחילים ב450 יותר קלים מכל חברה אחרת בשוק.

פורסם
:facepalm: קלים ? על זה פותח הדיון התבסס ? על מארז קל ? ממש מטופש מצדך להביא את זה בתור יתרון.
פורסם

הוא לא התבסס על זה, אבל הוא בהחלט ציין למעלה שהוא מחפש משהו קל, אז איך זה לא יתרון בדיוק?

אם הוא זז הרבה אז שיקח מארז lan li קטן וקל ואחר כך יבריג לזה בבית גם ידית, כמו זאת ששמים לזקנים ליד השירותים או המיטה כדי לעזור להם לקום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים