עבור לתוכן

שעון ב-Windows 7 יוצא מאיפוס

Featured Replies

פורסם

כמו שהכותרת אומרת, השעון כל הזמן בורח כמה דקות קדימה...זה יכול להיות בסדר לאורך שבוע ואז להשתגע או אפילו פעם פעמיים ביום.

הוא מוגדר להסתנכרן עם השרת של מיקרוסופט אבל זה לא עוזר, אולם מתי שאני מסנכרן אותו ידנית הוא כן מדייק.

בגלל שהאייפון עם השעון מעורר מסתנכרן לפי ווינדוס קמתי היום חצי שעה מוקדם יותר לעבודה :bash:

פתרונות?

פורסם

הוא מוגדר להסתנכרן עם השרת של מיקרוסופט אבל זה לא עוזר, אולם מתי שאני מסנכרן אותו ידנית הוא כן מדייק.

תוריד את הסנכרון מול שרת חיצוני - כוון את השעון - דווח.

פורסם
  • מחבר

הורדתי את הסנכרון מול השרת של מייקרוסופט - נחכה להתפתחויות.

לגבי ה-DST, אני רואה ב-Date and time ב-Control Panel שהוא הוגדר אוטומטית כמו שצריך, יש צורך להתעסק עם זה?

פורסם

שמע, יש כל מיני דרכים להתמודד עם סנכרונים בעייתיים, אבל אם תשאל אותי - חבל בכלל שאתה מסתנכרן מול מישהו.

זה לא כאילו אתה צריך שעון בדיוק מטורף שלא יכול לסטות בדקה קדימה או אחורה לאורך שנה.

מה שאני עשיתי אצלי זה ביטלתי בכלל את סנכרון מול שרת כלשהו, ופעם בחצי שנה, כשאני משנה את השעה קדימה או אחורה, אני מאפס גם את השעון - סמוך עליי, השעון של המחשב ימשיך לדייק.

איך לעשות את זה?

דאבל קליק על השעון שלך => Internet Time (או משהו בסגנון הזה כי יש לך Win7) => להוריד את ה-V מ"Automatically synchronize from an internet server".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים