עבור לתוכן

serial ATA: התקנת מערכת הפעלה

Featured Replies

פורסם

לפי ההוראות המוגבלות על הסידי של הלוח, הוצאתי דרייברים על דיסקט שאמורים לגרום ל Win2k לזהות את הדיסקים של ה serial ata.

אבל הדיסקט הזה הוא לא דיסקט bootולכן אני תקוע.

מישהו יודע איך להתקין מערכת הפעלה על מחשב חדש שיש לו רק דיסקים מן הסוגהאמור?

בביוס הדיסקים מופיעים יפה מאד.

בתודה מראש maurice.

פורסם

בשלב הראשוני של ההתקנה של W2K אומרים לך ללחות F6 כדי לספק דרייברים לבקרי SCSI, תלחץ ותספק את הדיסקט.

פורסם
  • מחבר

תודה!

אנסה ואעדכן את הפורום.

פורסם
  • מחבר

עשיתי כאמור וההתקנה אכן קראה את הקבצים מן הדיסקט וגם ניתן אישור על כך, אך בסופו של דבר כאשר ההתקנה הייתה אמורה להתחיל,

שוב קיבלתי את ההודעה שההתקנה לא מזהה שום דיסק קשיח על המחשב ???

???

פורסם

הגעת לתפריט שבו אתה צריך לבחור דרייבר ?

בביוס של ה SATA הכונן מזוהה ?

פורסם
  • מחבר

הגעת לתפריט שבו אתה צריך לבחור דרייבר ?

בביוס של ה SATA הכונן מזוהה ?

בביוס של הSATA הכל תקין הוא מזהה את שני הדיסקים בצורה מושלמת וגם מאפשר לי לבנות או למחוק RAID. לחצתי F6 והכנסתי את הדיסקט.

קיבלתי אישור על הדרייברים של ה SATA. ההתקנה המשיכה להעלות קבצים ואז, עם ההודעה: להתקנת WIN2K כעת לחץ ENTER, שוב קילבלתי שהוא לא מזהה שום דיסק.

ניסיתי את זה עם RAID ואח"כ בלי RAID. שורה תחתונה: לא עובד. :( ???

פורסם
  • מחבר

Hi,

I've been out of town for a few days.

I decided to try a different angle:

I installed an IDE drive, installed on it WIN2K.

Win2K *sees* the SATA raid. I created a new partition on the SATA.

Now I tried to install Win2K on the SATA. I used a brand new Floppy disk.

Still no joy: the instalation O.K.'s the SATA RAID drivers, but when it comes to choosing the actual drive, all I have is the IDE drive. The installaltion still does not recognise the SATA!!!

פורסם

איזה לוח ואיזה הרדיסקים?

פורסם
  • מחבר

GA-7N400PRO2 + MAXTOR 120GB SATA

פורסם

גם אני הייתי תקוע בבעיה דומה לפני שבוע עם ה-SATA המעצבן הזה

מסתבר ש-Gigabyte והשטויות שלהם החליטו שבברירת מחדל ה-SATA יתפקד כ-RAID

כנס לביוס ושנה אותו ל-BASE במקום RAID

פורסם
  • מחבר

אבל אני רוצה RAID, בגלל זה קניתי שני דיסקים כאלה( MAXTOR X 2).

פורסם

אז כשעולה הביוס של ה-SATA אתה צריך ללחוץ על משהו ושם להגדיר בדיוק איזה מערך אתה רוצה (RAID 0 או 1)

פורסם
  • מחבר

ה RAID מוגדר בסדר. הוא עובד!!! אני רואה את הרייד כאשר אני עושה BOOT מה IDE. הבעייה היא שאני לא מצליח להתקין מערכת הפעלה על ה SATA. אם אני מתקין על IDE אין בעייה. אבל אני רוצה לחעיף את הIDE ולעבוד רק עם SATA!!

פורסם
  • מחבר

:D

סןף סוף נמצא הפתרון: על הדיסקט נפרשו הדרייברים של RAID אחר! בדיקה מדוקדקת חוזרת של האקסטרקציה העלתה זאת.

משום מה הייתי בטוח שיש לי רק את הדרייברים המתאימים ללוח שלי, (מה גם שלא היו הסברים ממש על איך לעשות זאת, קראתי את ה Manual 1000 פעם) אז פשוט לחצתי Enter ומסתבר שקיבלתי RAID אחר, שבכלל לא קיים על הלוח שלי.

עכשיו אני יכול סוף סוף להריץ את העניין לכל הרוחות....

פורסם

בחיית גם אני קניתי דיסק SATA וחבל על הזמן כמה הוא מהיא GB לא אשמים שאתם לא קוראים את ההוראות לפני שאתם מתקינים משהו חדש שכזה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ??? ??? :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים