עבור לתוכן

מפרט לעריכת וידאו בתקציב של 11K

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בבקשה:

http://software.intel.com/en-us/articles/adobe-premiere-propremiere-elements-encoder-plug-in-using-intel-media-sdk-and-intel-quick-sync-video-technology/

וקישור להורדת הפאלג אין

http://software.intel.com/en-us/articles/download-adobe-premiere-propremiere-elements-encoder-plug-in-using-intel-media-sdk-and-intel-quick-sync-video-technology/

מסתבר שיש plugin ל cs4/5

לא יודע לגבי ה cs5.5 אבל סביר להניח שהפלאגין ל cs5 64bit גם יעבוד.

האמת היא שעד היום לא שמעתי על ה quick sync.

ועכשיו מסקרן אותי להשוות את הביצועים.

פורסם

^^^^^

אגב, ברור לך שזה לא תמיכה של אדובי ב - QS אלא

תמיכה של QS ( אינטל ) באדובי :) .

לכאורה מה ההבדל - מסתבר שיש !

כי יש תוכנות שהתמיכה באה מטעמן,אלא שהן נחשבות לביתיות פלוס במקרה הטוב.

הנה - ארוך , אבל לא מייגע :lol:

http://forums.adobe.com/thread/849891?tstart=0

ואם כבר, אין לך מנוס אלא ללכת על לוח Z68 בשביל להנות מכל העולמות.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לא משנה אם יש תמיכה טבעית מצד התוכנה או פלאגין (העיקר שזה עובד ;) )

עברתי על השירשור וזה נראה טוב. הם טוענים שיש הבדל של בין 25% ל 50% בזמן הקידוד.

נקווה לטוב

פורסם

יש הבדל בין עברתי לריפרפתי :)

בפוסט שבסביבות סוף העמוד נטען שיש שינויים הן בצבעים

והן בחדות בייחס לסרט המקורי, ז.א ההשוואה היא בין ייצוא

דרך כרטיס GTX לבין שימוש ב - QS .

אם זה זניח מבחינתך - סבבה.

פורסם

אנסה להגיע לזה מאוחר יותר.

פורסם
  • מחבר

ממש לא ריפרפתי

החדות המועדפת (ע"פ אותו מגיב) היא דווקא דרך ה QS.

אבל הוא נתקל בתופעות אחרות שפוסלות את השימוש ב QS.

בכל מקרה עד שלא אנסה בעצמי לא אדע מה עדיף :)

פורסם

הנה , שלא תעבוד קשה :

"

Look at the second post in this thread for a link to the sdk. Basically, you download the plug-in and paste it in the common plug-in folder of AME and/or premiere. Then, when you export to AME you select the intel sdk option as format,and select the preset settings for the h264 or Mpeg2. That's all there is to it. Make sure AME has the integrated processor enabled, otherwise nothing happens.

By the way, although the numbers speak for themselves regarding the increased speed, the picture quality is a different story. I employed the balanced setting in the preset, but comparing the "GPU video" and the "Intel video" I noticed that the Intel video ahd more artifacts in detailed dark areas, the colors were more saturated and everything was sharper. On the other hand the F4v video had no artifacts, but was less sharp and the colors were less saturated but closer to the project video colors. The combination of better colors and no artifacts makes me favor the GPU output inspite of the time difference."

פורסם

אני רואה שהדיון כבר התנפח :).

1. הלוחות שאתה בוחן ממש מוגזמים ומיותרים לאור העובדה שהדרישה הדי יחידה שלך היא מספר מסוים של חיבורי SATA. לוח כמו ASrock Z68 Pro 3 אמור לענות לך על הדרישה הזאת. גם אם אתה רוצה אפשרות להוסיף תמיכה ב-SLI בעתיד, אז תוכל ל"הסתפק" ב-ASrock Z68 Extreme 4. כל זה כמובן בהנחה שאתה בוחר בערכת השבבים Z68 שלדעתי עדיף לך לבחור בה כי יש לה יתרונות עבורך (שימוש ב-Virtu אם כי אני לא ממש בטוח עד כמה זה יעיל בפועל, אבל כן יאפשר לך לנצל את טכנולוגיית ה-QS במצבים מסוימים. והיכולת לבצע OC למעבד). ערכת השבבים P67 גם ככה לא ממש מיועדת לשימושים שלך, ולכן הייתי אומר שההתלבטות שלך צריכה להיות בין Z68 ל-H67.

2. בפלטפורמת SB קל מאוד לבצע OC. תוכל להביא את המעבד לאזור ה-4-4.5GHz ללא בעיה. גם יותר אפשרי, אבל אז מגיעים לנושא פליטת החום של ה-HT שלפעמים קצת מגבילה. בכל מקרה, תוכל לנסות לראות. לא יודע עד מה זה יעזור לך מבחינת זמני קידוד (תלוי באופי השימוש שלך בעיקר), אבל להזיק זה בטח לא.

3. לגבי ה-SSD, זאת כמון החלטה שלך, אבל אם כל מה שאתה מחפש זה שיישומים ייפתחו מהר יותר (ומדובר לרוב בהפרשים של שניות), לא בטוח ש-SSD הוא הפתרון המשתלם (מילת המפתח) עבורך. אבל גם לא יזיק.

4. לגבי הכונן הקשיח. באמת ובתמים שכוננים קשיחים של ימינו לא זקוקים לרוחב הפס שמציע תקן ה-SATA 6Gb/s. הם לא מוגבלים על-ידי רוחב הפס, אלא על-ידי המנגנון המכני. גם אם נניח לרגע שהכונן הנ"ל נמצא על הסף של ניצול תקן ה-SATA 3Gb/s (מה שאני מאוד בספק), "תוספת" הביצועים שתקבל היא זניחה באופן כללי, ועל אחת כמה וכמה לעומת ההפרש במחיר. אני יכול "להמר" ולהגיד שהבדיקה שביצעת אצל החבר שלך הושפעה מכל מיני גורמים מלאכותיים (לדוגמה, האם נעשתה על בקר שהוסיף יצרן הלוח או על הבקרה המובנה בגשר הדרומי?) ובפועל המצב שונה לגמרי. אתה כמובן זכאי לעשות מה שאתה מוצא לנכון, אבל לדעתי זה פשוט בזבוז כסף. אני הייתי ממליץ לך לקנות את ה-Samsung F3 HD103SJ.

5. לא חושב שאתה זקוק לספק כוח של יותר מ-650W. אל תשכח שההספק הוא לא חזות הכל וחשוב לבדוק כמה אמפר נותן הספק בכל מסילת מתח. אני חושב שכדאי להשאיר את הספק לסוף, לאחר שיהיה ברור יותר מהם כל שאר הרכיבים.

6. אם אתה מתכנן OC תחליף את גוף הקירור ב-Mugen II או Yasya של Schyte, כך שתוכל להפיק את המרב על קירור אוויר.

פורסם

חסרים פרטים - עדכן שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - בדגש על OC, תוכנות בשימוש, שקט ונתוני גיימינג אם יש.

להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים