עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד חזק וחדש בסביבות ה8K לצורך עריכת וידאו מקצועית ומשחקים(מדי פעם)

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, אני חדש בפורום ומקווה שתוכלו לעזור לי :)

אני מחפש מחשב נייד חזק, עדיף עם מעבד I7 מהסדרה האחרונה(sandy bridge) עם כרטיס גרפי חזק(עדיפות לGFORCE NVIDIA) וזיכרון של 8gb ראם.

מסך כמה שיותר קרוב לfull HD או FHD, הזמן סוללה לא כל כך חשוב וגודל מסך בסביבות ה15 אינץ'.

כמו כן אני אשמח לכונן בלו ריי שיגיע עם המחשב, מאחר ואני מתכוון לחבר את המחשב לטלויזיה בסלון מדי פעם.

חשוב לי מאוד שהיבואן והאחריות יהיו מהשורה הראשונה בגלל שאני רואה הרבה תלונות על דל ואסוס באינטרנט, לכן אני מעדיף לא להתעסק עם החברות הללו, אלא אם כן מישהו חושב אחרת...

המחשב הוא לצורך עבודה עם תוכנות עריכת וידאו וגרפיקה, וכמו כן גם הרצת משחקים דרשניים מדי פעם.

התוכנות שאני משתמש בהן הן: avid media composer 5

after effects cs5

photoshop cs5

התקציב שלי גמיש אבל עדיף שיישאר בסביבות ה8 אלף שקל.

האמת שאני כבר מבולבל מכל החיפושים האלה והייתי מאוד שמח לקבל עזרה מאנשים שיותר משופשפים בפרטים הקטנים. אתם תקוותי האחרונה...

תודה :xyxthumbs:

פורסם

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=9777

אולי משהו כזה יתאים לך, חוץ מכונן BLUE RAY (שאם באמת חשוב אפשר יהיה להוסיף בנפרד), די תומך בכל מה שאתה רוצה

יש באתר קונפיגורציות שונות, תראה מה מתאים לך, יש רזולוציות שונות וכמות זכרון שונה, אפשר לחפש גרסה עם SSD

פורסם
  • מחבר

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=9777

אולי משהו כזה יתאים לך, חוץ מכונן BLUE RAY (שאם באמת חשוב אפשר יהיה להוסיף בנפרד), די תומך בכל מה שאתה רוצה

יש באתר קונפיגורציות שונות, תראה מה מתאים לך, יש רזולוציות שונות וכמות זכרון שונה, אפשר לחפש גרסה עם SSD

וואלה, זה כבר נראה טוב... אני בדיוק קורא את הביקורות באתרים על המחשב שהמלצת.

השירות לקוחות של לנובו בארץ הוא בסדר? יש לך מושג?

פורסם

כן השירות שלהם נחשב טוב,

לי יש גם חוויה שירות טובה איתם (יום אחרי שהתקשרתי לקחו ממני את המחשב, ויומיים אחרי זה החזירו לי לאיפה שהיתי עם מסך חדש)

פורסם
  • מחבר

אחלה זה נשמע ממש טוב :)

הדגם שהמלצת לי עליו אני רואה שבפסקה של החיבור HDMI כתוב: DisplayPort, מה זה אומר?

פורסם

מדובר בחיבור מסוג אחר, קיים מתאם פסיבי בינהם

פורסם
  • מחבר

מדובר בחיבור מסוג אחר, קיים מתאם פסיבי בינהם

הבנתי. וזה משהו נפוץ? לא תהיה לי בעיה עם זה? אין ירידה באיכות המועברת לעומת hdmi סטנדרטי?

פורסם

גישתך לרכש של המחשב החדש שלך ראויה לציון. הכי חשובה, זו האחריות והשירות.

בארץ המצב ממש רע. לעניות דעתי, פרט ללנובו ודל, אין לאף חברה שירות ברמה אלמנטרית. לא מעט בגלל שעמישראל הם קומבינטורים בעיקרון וזו התוצאה (מנסיוני DELL שרות כמעט כמו לנובו. ברשת תמיד תמצא רק תלונות כי כשהכל טוב, אף אחד לא טורח לציין זאת).

בסכום שהקצבת שווה לך לדעתי (כבעליו של ThinkPad כיום וכמה פעמים) לחכות דווקא למחשב הזה. לדעתי המתנה של חודש גג. בחו"ל הוא כבר משווק.

בסכום כזה, לא חוכמה רק מחשב שעובד מצוין אלא שגם ייראה כך. בנוסף יש בו המון פיצ'רים חדישים שאין ללנובו, עם כל הכבוד, ויש.

פורסם
  • מחבר

גישתך לרכש של המחשב החדש שלך ראויה לציון. הכי חשובה, זו האחריות והשירות.

בארץ המצב ממש רע. לעניות דעתי, פרט ללנובו ודל, אין לאף חברה שירות ברמה אלמנטרית. לא מעט בגלל שעמישראל הם קומבינטורים בעיקרון וזו התוצאה (מנסיוני DELL שרות כמעט כמו לנובו. ברשת תמיד תמצא רק תלונות כי כשהכל טוב, אף אחד לא טורח לציין זאת).

בסכום שהקצבת שווה לך לדעתי (כבעליו של ThinkPad כיום וכמה פעמים) לחכות דווקא למחשב הזה. לדעתי המתנה של חודש גג. בחו"ל הוא כבר משווק.

בסכום כזה, לא חוכמה רק מחשב שעובד מצוין אלא שגם ייראה כך. בנוסף יש בו המון פיצ'רים חדישים שאין ללנובו, עם כל הכבוד, ויש.

תודה, אני האמת הייתי עם דל עד עכשיו ומעולם לא דיברתי עם השירות לקוחות שלהם לכן אני מתבסס רק על שמועות. אני מעדיף לא לקחת דל בגלל שעד עכשיוהיה לי אחד ולא כל כך הייתי מרוצה ממנו לאחר מספר חודשים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים