עבור לתוכן

שידרוג לוח אם, מעבד וזכרונות

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב שבו הלוח אם והמעבד הם בני 4 + והגיע הזמן לשדרג.

אני מעוניין לקנות לוח אם, מעבד אנטל מרובע ליבה, ו 4 גיגה זיכרון.

התקציב שלי הוא בסביבות 1500 שקל, והחנות שבה אקנה היא KSP.

כל המידע הנחוץ להמלצה רשום, אנא התייחסו אליו ולא לדברים אחרים

תודה מראש

פורסם

לדעתי בתקציב הנ"ל אפשרות AMD תיהיה עדיפה על אפשרות אינטל:

1500.png

אתה מרוויח מעבד 4 ליבות מהיר של AMD בעל מכפלה פתוחה שתאפשר לך לעשות OC טוב מאוד (אם תרצה בכך)

לוח אם עם תמיכה במעבדי הAM3+ החדשים (יש לוודא כי מקבלים את הגרסא החדשה), זאת אומרת מעבדי ה8 ליבות, ותמיכה בCF של 2 כרטיסי מסך.

זכרון 4GB במהירות 1600MHZ בסטיק בודד, ניתן להוסיף עוד 4GB לקבלת 8GB.

פורסם

בKSP אינטל מרובע, על מנת להכניסו לתקציב פירוש הדבר לקחת לוח אם תקציבי.

[table][tr][td]מעבדי אינטל‏ [/td][td]

כמות

[/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td][td]tab2_01.gif[/td][/tr][tr][td]tab_04.gif[/td][td]store.gifCore i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td][td]

1

[/td][td]

810

[/td][td]

810

[/td][td]tab_01.gif[/td][/tr][tr][td]tab2_04.gif[/td][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS[/td][td]

כמות

[/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td][td]tab2_01.gif[/td][/tr][tr][td]tab_04.gif[/td][td]store.gifP8H61-M LE B3 (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td][td]

1

[/td][td]

420

[/td][td]

420

[/td][td]tab_01.gif[/td][/tr][tr][td]tab2_04.gif[/td][td]זכרונות‏ DDR3 1333Mhz[/td][td]

כמות

[/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td][td]tab2_01.gif[/td][/tr][tr][td]tab_04.gif[/td][td]store.gif2GB Mushkin CL9 qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td][td]

2

[/td][td]

110

[/td][td]

220

[/td][td]tab_01.gif[/td][/tr][tr][td]tab2_04.gif[/td][td][/td][td][/td][td]סה"כ[/td][td]

1450

[/td][/tr][/table]

פורסם
  • מחבר

כאשר אתה אומר "תקציבי" אתה מתכוון שאני מתפשר על ?

אני מוכן להוסיף עוד 200 ללוח אם, אם הדבר ישיג לי מוצר יותר איכותי.

חשוב לציין שאת המחשב שיש לי קניתי לפני 4 שנים והוא שירת אותי עד היום נאמנה, בעיקר מכיוון שקניתי חלקים טובים (וגם לא זולים) לזמנם, ולכן אני מוכן לשים עוד קצת לשקט הנפשי

נ.ב. לא יהיה אוברקלוק

פורסם

כמה אתה נעול על לקנות מksp אגב? אם תביא לנו אזור יכול להיות שנוכל למצוא לך משהו יותר טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים