עבור לתוכן

הרכבתי מחשב מIQPC ב3300 (לא כולל מסך)

Featured Replies

פורסם

. מה התקציב המקסימלי? 3000(לא כולל מסך)

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב

במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300

2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?

א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ,visual studio,OFFICE,MATLAB,SPICE

ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:

* אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?

* לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רצוי גם לHEROES 6 אם חורג מהתקציב אפשר להתפשר על STARCRAFT 2

* לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שבין בינוני לגבוה

3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 23-24 אינץ, יציאת HDMI, ניגודיות 1 ל-500 ,עדיפות לLED; אופציה לכרטיס רשת אלחוטי

4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא

5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט.

6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? שקט מאוד קריטי אני מניח 7 ומעלה

7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. כנראה IQPC

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)? יציאה לHDMI ועדיפות ללפחות יציאה אחת של USB 3

11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? לא

12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? לא

קצת יקר וטיפה רחוק אבל קיבלתי המלצות ממש טובות על החברה. אני מתלבט יעדיין לגבי הצורב,הזיכרון ,הכרטיס מסך אם מישהו כאן מכיר את החברה ויכול לעזור אני אשמח

וזה המפרט:

דיסק קשיח: SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM -282 שח

מעבד: INTEL CORE i3 S1155 3.1 GHz 2100- bOX -578 שח

לוח אם: INTEL COLD LAKE:BLKDH67CL-B3 -472 שח

מארז: ANTEC SONATA III w/o PSU -322 שח

צורב : LG DVDRW GH22-NP X20- BLACK-IDE -142 שח

ספק כוח: SEASONIC S12II 430W BRONZE- BULK -311 שח

קרור למארז: ARCTIC COOLING 120mm 12025PWM -45 שח

זיכרון: TRANSCEND 4096MB(2048MBX2) DDR3 1600 CL8:TX1600KLU-4GK- 552 שח

כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5750 512MB GDDR5 HDMI- RETAIL -604 שח

פורסם

לדעתי המפרט בכלליות ממש טוב למעט כמה טעויות קריטיות במפרט ובעלות

עוד מעט יבוא כל הפאן בוי של AMD ויגידו לך לשנות מפרט אבל אם תתעקש על INTEL לא תפסיד הרבה

תחליף את הצורב לחיבור SATA - אתה לא רוצה כבל IDE במארז סתם בחרת אותו כי הוא יותר יקר אבל הוא יותר יקר כי הוא ישן

מה זה הזכרונות היקרים האלה ? הם לא ישנו לך כלום

קח את הזכרונות 1333 של GSKIL הכי זולים שיש תחסוך 200 שקל ויותר וגם אם תתעקש אז זכרונות טובים שלהם עולים חצי ממה שבחרת

לגבי כרטיס מסך לא בטוח שהכרטיס שווה את המחיר אבל לגבי זה תתיעץ בפורום כרטיסי מסך

לפי דעתי בכסף שתחסוך תוכל לקחת כרטיס יותר טוב בעוד 100 או 200 שקל

פורסם

הפאן בוי הגיע ואני מציע לחכות עוד שבועיים עד ליציאת המעבדים החדשים של AMD "בולדוזר".

פורסם
  • מחבר

עדכנתי את הצורב והזיכרון:

זיכרון: G.SKILL "XL" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS-X-243 ש"ח

צורב : LG DVDRW GH24-NS50 X24- SATA -118 שח

פורסם

איפה הצג בסיפור הזה?

דרישה לHDMI בדרך כלל או שתוריד מאד את רמת הצג או שתייקר אותו למדי.

לגבי הבולדוזרים, ההערכות מדברות על זה שמעבד ה8 ליבות שיושק (אם כי מדובר על יותר מאחד) יהיה חזק מהI7 2600 וזול ממנו בכמה אחוזים טובים, לדעתי האישית זה לא מעיד כל כך לחיוב, שכן ה2600 הוא מרובע, ואם אתה צריך 8 ליבות מהארכיטקטורה החדשה שלהם כדי לעקוף אותו, מה זה אומר עליה?

זה כמובן בהנחה שאם המעבד המרובע שלהם היה עוקף את הI7 בביצועים, הם מן הסתם היו מפרסמים את זה בגדול מאד, ומרשים לעצמם לתמחר את המעבד בעל 8 הליבות הרבה יותר גבוה.

לא ברור איפה אתה רוצה לרכוש את המערכת תכלס, KSP יש בראשון, IQPC זה באשדוד בכלל לא? סביר שניתן למצוא משהו נוח יותר, אם כי IQPC ידועה כחנות מצוינת.

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לקנות בIQPC

לגבי מסך אשמח להערות אם יש

מסך LG LED 23" IPS IPS231P PIVOT

המחיר של המסך הוא 1405 ש"ח ואני מקבל אותו מתנה

פורסם

מה איזור המגורים שלך ?

אתה יכול לקבל הרבה יותר מחשב תמורת 3000-3300 ! (לדעתי גם ב IQPC אבל טיפה יקר שם.)

פורסם
  • מחבר

פרטי והסבירי

פורסם

הנה הרבה יותר מחשב בחריגה קטנה מאוד, עדיף בהרבה לגיימינג:

מעבד:

[..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - BOX ₪578

לוח אם:

[..] INTEL COLD LAKE : BLKDH67CL-B3 ₪472

זיכרון:

[..] CRUCIAL RENDITION 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪183

כרטיס מסך:

[..] PALIT GTX560TI 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1158

צורב DVD:

[..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪112

מארז:

[..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! ₪269

ספק כוח:

[..] ANTEC EARTHWATTS 500W - זמין במלאי ₪262

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪282

הרכבת מחשב:

[..] הרכבה + בדיקות יציבות - לרוכשי מחשב חדש ! ₪80

מחיר סופי: ₪3396

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

פורסם

המפרט שגיל בנה לך זה בערך מה שהתכוונתי. :xyxthumbs:

אם אתה מעוניין לחסוך מעל 500 ש"ח נוספים ולקבל ירידה קלה (10% לפי TPU) לך על ה 5850 המצויין :

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8267

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים