עבור לתוכן

מה עדיף Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 P67 או MSI P67A-GD65 B3 P67 ???

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

הוצע לי מהחנות שממנה קניתי את המחשב שלי להחליף את לוח האם שלי הישן UD4 לא B3, ל Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 P67 או

MSI P67A-GD65 B3 P67, המטרות שלי הם משחקים ואוברקלוקינג לתוספת ביצועים.

כמו כן יש כמה יתרונות וכמה חסרונות לכל לוח: לGIGABYTE יש תמיכה לדיסקים קשיחים של יותר מ3 טרהבייט, USB עם יותר כוח,

אבל לMSI יש יותר יציאות USB3 ויותר יציאות SATA3, קליק ביוס, בדיקת מתחים על הלוח, אפשרות ל32 ג'יגהבייט זיכרון (כן אני יודע, אני לא ישתמש בזה), דרך אגב מה זה הלחצן ליד SPDIF בלוח של MSI ??? .

מה לגבי אורך חיים של הלוחות, אמינות GIGABYTE או MSI?

אגב שמתי לב שהלוח של MSI זול יותר אבל לי זה לא משנה, כי אני מקבל את שניהם באותו מחיר (חינם, החלפה).

תודה רבה.

פורסם

אני מניח שכשבחרת את הלוח בחרת אותו מסיבה מסוימת על-פני אחרים, במקרה כזה למה להחליף?

1. שני הלוחות מבוססים על אותה ערכת שבבים ומכילים בדיוק את אותה כמות חיבורי SATA 6Gb/s (רק שבלוח של GB, שניים מהם הוסבו לחיבורי eSATA) ו-USB 3.0.

2. לא ממש הבנתי מה הכוונה ב"USB עם יותר כוח", אבל אם התכוונת להעברת נתונים מהירה יותר או לכך שהחיבור מספק יותר מתח, זה לא נכון.

3. ה-UEFI (מה ש-MSI מכנים Click Bios) הוא לא סיבה לדעתי להחליף לוח.

4. זכרון, כמו שציינת בעצמך, זה לא יותר מפרט שחסר משמעות למשתמש ביתי ממוצע. עד שתגיע למצב שבו תזדקק לנפח זכרון גדול ממה שמספק כל לוח ממוצע היום בשוק, המערכת כבר לא תהיה ממש רלוונטית גם ככה.

5. מבחינת אמינות אין הבדל. כל היצרנים אמינים וטובים באותה מידה. יש לפעמים דגמים מוצלחים פחות או יותר, אבל זה ששם היצרן מוטבע עליהם לא מבטיח לך כלום בגזרת האמינות.

ואסיים במה שהתחלתי, אני מניח שבחרת את הלוח בזמנו מסיבה מסוימת, ולכן אני לא רואה סיבה להחליפו.

פורסם

בקשר לUSB בעל היותר כוח, הכוונה היא שבחיבור מכשיר מסוים לצורכי הטענה בUSB המשופרים, אתה מקבל משהו כמו 40 או 60 אחוז יותר עוצמה בהעברת מתח מה שמוביל להטענה מהירה יותר.

פורסם

עד כמה שאני יודע ללוחות של GB יש את מה שהם מכנים On/Off charge שבתוכו משולבת טכנולוגיית 3x שלהם שמאפשרת למערכת לספק יותר זרם. כל זה גם באופן תיאורטי בכפוף למגבלות כאלו ואחרות של המערכת ושל המכשיר הנטען.

בפועל, בחלק מספיק גדול מהמקרים התברר שאין לזה משמעות וזה לא בא לידי ביטוי בזמני טעינה קצרים יותר. מלכתחילה זה היה נראה יותר כמו גימיק ואכן התברר כגימיק. זה בטח לא צריך להיות שיקול בבחירת לוח-אם.

פורסם
  • מחבר

כשקניתי את הלוח הוא היה בין הראשונים לצאת, בגלל זה אני חושב אם להחליף למשהו כבר יותר טוב (אם הוא באמת כזה).

1. יש על הלוח של ג'יגהבייט רק שני USB3 ושני SATA3 כאשר לMSI יש 4 חיבורי SATA3 בחלק הקדמי (בתוך המארז, אין לי מושג איזה חיבורי SATA יש על ה BACKPANEL) ו2 חיבורי USB3 על BACKPANEL +שני חיבורי USB3 עם חיבור מיוחד שאפשר להתקין אותו על הסלוטים מאחורה או להביא אותו קדימה לפרונט.

אגב, לשניהם יש ON / OFF CHARGE.

אז עכשיו שהבנת את הסיבה, שהיא לא כל כך רלוונטית מעצם התשובה.

אם תוכלו להמליץ לי על לוח אני אשמח.

תודה רבה

פורסם

ההחלטה היא שלך, אי אפשר להמליץ לך מכיוון שאתה לא ממש מפרט מהן הדרישות שלך.

אם כל מה שציינת לגבי חיבורי USB 3.0 וכו' חשוב לך מאוד ואין לך את זה בלוח הקיים, אז תחליף לוח.

אם כל דבר אחד שיש באחד הלוחות ואין בלוח השני חשוב לך, אז תחליף לוח.

אם מה שיש לך כרגע מספק אותך, אני לא רואה סיבה להחליף.

לכן אם נסכם, רק אתה יודע מה חשוב לך ומה אתה מחפש להשיג ולכן זה די תלוי בך. שני הלוחות טובים מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים