עבור לתוכן

אתר אינטרנט ספציפי שלא עובד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני רוצה להיכנס לדף אינטרנט- eticketing.co.uk. אצל כל מי ששאלתי הדף עובד בלי בעיות, רק אצלי הדף הזה לא עובד Unable to connect

לא חסומים אצלי שום אתרים ואני לא מבין מה הבעיה, ניסיתי להיכנס בכמה דפדפנים ובכמה מחשבים ברחבי הבית ועדיין יש בעיה.

אשמח לעזרה,

תודה מראש

פורסם

גש ישירות ל-http://www.ticketmaster.co.uk/feature/football_focus.html?tm_link=tm_sports_n2

פורסם
  • מחבר

מה זה האתר הזה? וגם בו יש בו יש בעיה 403 forbidden

You don't have permission to access /feature/football_focus.html on this server.

פורסם

האתר שרשמת מוביל לכתובת שרשמתי לך. נראה שיש לך בעית DNS. תחליף את כתובת ה-DNS של המחשב/נתב שלך ל-8.8.8.8 ו-8.8.4.4 ותבדוק שוב.

פורסם
  • מחבר

סליחה על הבורות אבל אשמח לדעת איך עושים את זה. כמו כן אם אני מזמין משהו באינטרנט עם כתובת DNS שונה ממה שעכשיו יש לי, אז יש סיכוי שפרטיי יגיעו לגורמים עוינים בגלל זה? אני ב-012 סמייל והראוטר שלי הוא 3COM 3CRWER100-75 אשמח לדעת איך מחליפים את ה-DNS וסליחה שוב על הבורות בעניין. נ.ב יכול להיות שפעם שיניתי את הגדרות סרבר הDNS שלי אם זה יעזור

פורסם
  • מחבר

וידאתי, הכל מוגדר כראוי ועדיין לא עובד. כמו כן מצאתי באינטרנט שמספרי ה-DNS הם של גוגל ובאתר שלהם הייתה הדרכה כיצד להחליף את הכתובת, והחלפתי- וכאמור, עדיין ללא שינוי :-\

פורסם

האם בחלון DOS אתה מצליח לעשות PING לכתובת הזו? האם כאשר אתה מקליד את כתובת ה-IP של האתר במקום את השם אתה מצליח להגיע אליו?

בנוסף, אני ממליץ לך לנקות קבצים זמניים ו-COKIES מהמחשב שלך.

פורסם
  • מחבר

אחד הדברים המוזרים, פתאום האתר עובד כרגע בבוקר ולא עשיתי שום דבר מיוחד מעבר לדברים לעיל. בכל מקרה אני מקווה שזה ישאר כך ותודה רבה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים