עבור לתוכן

איזה רמקולים כדאי לקנות ואיפה?

Featured Replies

פורסם

שאלת מה ההבדל ביין 5300 5200

אם אני לא טועה ב 300 יש יותר באסים וב 200 צליל שונה גם לא זוכר מה .

אם זה יהיה בתקרה זה לא מומלץ תשתדל כמה שקרוב לגובה של האוזן.

פורסם

אימרה טיפשית, לקריאייטיב יש מוצרים טובים כמו שיש לך מוצרים רעים.

וממש לא חסרות חברות טובות יותר.

המשפט ממש ממש לא ברור, לי יש מוצרים רעים?? פעם אחרונה שבדקתי אני לא יצרן...

אבל בכל זאת, אולי תחכים אותי...!

אוי, אתה לא יכול, אתה יודע למה??....כי זה עניין סוביקטיבי!

אז אולי את האמרות הטיפשיות שלך תשאיר לעצמך, ואל תתערב בדעות של אחרים!

סה"כ אמרתי דעה, יש לך דעה אחרת, יופי! אז או שתדבר יפה, או שפשוט תשתוק ותעשה טובה לי ולאנושות!

קיצר קריאיטיב, לדעתי יותר טובים!

פורסם

א. לך=להם טעות כתיב..

ב. לא אמרתי עליך כלום, אמרתי שאמרת דבר טיפשי.

ג. כל (כל המכוניות) של ניסאן טובות או שכולן מסריחות? יש גם וגם. קריאיטיב יצרנית מאד גדולה יש לה את מוצרי ה"איכות" שלה ויש לה את מוצרי השוק הנמוךף שלה. אתה לא יכול להמליץ על חברה באופן כללי כי יש לה המון מוצרים!

ושוב אתה מתייחס לקריאייטיב כמותג על, יש לה המון מוצרים, אולי תחכים אתה את כולנו ותן לפחות שם דגם!

סובייקטיבי ככל שזה יהיה, קריאייטיב היא עדיין חברה בינונית ביותר. חברות כמו קליפש או אלטק לנסינג (לדוגמא) מוציאות את המוצרים הטובים ביותר (סדרות ההי-אנד שלהן, כמובן שגם להן יש מוצרים פחות טובים) בשוק האודיו למחשב.

ואגב את שמירות הפה והדיבורים היפים תשמור לעצמך, אני עדיין לא התחצפתי לאף אחד פה.

פורסם

ADA880 במבצע 650 ש"ח במקום 1000 ש"ח זה ב-Newron למי ששאל...

עכשיו שאלה קטנה רק כי לא רציתי לפתוח ת'רד חדש בשביל זה.

ה-ADA880 מגיעים עם מגבר? יש לי Creative S.B Live! הכרטיס תומך ב-4.1? האם הוא יבייש ת'רמקולים ושווה לקנות כרטיס קול חדש? אני רוצה ת'רמקולים האלה למוזיקה ומשחקים יש משהו יותר מומלץ למטרות האלה עד 700 ש"ח?

תודה.

פורסם

הם בכלל "דורשים" יציאה דיגיטלית (אלא אם אתה רוצה לזרוק את שני האחוריים ולהשתמש בהם כ2.1 מאד יקרים...) ככה שכל קרטיס גם הזול ביותר שכולל יציאה דיגיטלית יניב אותן תוצאות.

פורסם

מה ההבדל בין 5200 ל 5300?

הסאב ב-5300 חזק מעט יותר (18RMS מול 17RMS) וה-Frequency Response של ה-5300 נע בין 47HZ ל-20HZ בעוד ב-5200 הוא נע בין 40HZ ל-20HZ.

פורסם

הם בכלל "דורשים" יציאה דיגיטלית (אלא אם אתה רוצה לזרוק את שני האחוריים ולהשתמש בהם כ2.1 מאד יקרים...) ככה שכל כרטיס גם הזול ביותר שכולל יציאה דיגיטלית יניב אותן תוצאות.

יש לי יציאה דיגיטלית! אבל מה זאת אומרת כל כל כרטיס בעל יציאה דיגטלית יניב אותן תוצאות? אז מה ההבדל בין הכרטיסים? אתה יכול להתיחס בבקשה לשאר השאלות?

פורסם

אז כן, לכל מערכת אודיו למחשב יש מגבר מובנה. ולא כרטיסי קול לא מגברים (כמעט) את הצליל.

ולגבי ההבדל בין כרטיסים. ההבדל בין כרטיסים זה אופן ויכולות הפיענוך שלהם (בנוסף לעוד פיצרים אבל זה לא קשור כרגע) ליציאה אנלוגית.

היציאה הדיגיטלית לא עוברת שום סוג של פיענוך על הכרטיס אלא רק על המגבר של המערכת. כלומר שהשדר הדיגיטלי שאודיגי מוציא שווה ערך לשדר הדיגיטלי שלייב מוציא.

פורסם

אז כן, לכל מערכת אודיו למחשב יש מגבר מובנה. ולא כרטיסי קול לא מגברים (כמעט) את הצליל.

ולגבי ההבדל בין כרטיסים. ההבדל בין כרטיסים זה אופן ויכולות הפיענוך שלהם (בנוסף לעוד פיצרים אבל זה לא קשור כרגע) ליציאה אנלוגית.

היציאה הדיגיטלית לא עוברת שום סוג של פיענוך על הכרטיס אלא רק על המגבר של המערכת. כלומר שהשדר הדיגיטלי שאודיגי מוציא שווה ערך לשדר הדיגיטלי שלייב מוציא.

תודה רבה ענית לי על הכל. למה אין אנשים כמוך בפורום גרפיקה?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים