עבור לתוכן

צריף מפרט למחשב גיימינג, תקציב 6000+מסך

Featured Replies

פורסם

היי אנשים! אני קיבלתי תקציב של 6000 שקל למחשב גיימניג ואני ממש צריך קירור טוב בשבילו (לא אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק אבל אין לי מזגן בחדר אז המחשב דורש קירור בינוני.) אני מתכוון לשחק הרבה, זאת אומרת 5-6 שעות ביום :P .

אני גר באזור קריות.

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל.

במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח

2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים, כמו BFBC2 וHD

א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מתכוון לחרוש עליו והוא לגיימינג, ואני צריך קירור טוב לכרטיס המסך כי בד"כ הוא מתחמם מהר בחדר שלי...

* אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?

* לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Battlefield 3 העתידי

* לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אך לא אקסטרימיות.

3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אני כן צריך מסך, אך מקלדת ועכבר לא משהו יוצא דופן, משהו פשוט.

4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא.

5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט.

6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 4

7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתכוון לעשות אוברקלוק.

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה, אבל כן צריך הרכבת מחשב בחנות.

9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני גר בקריות.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)? אני רוצה מארז שיקרר טוב ולא יתחמם!

11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? לא.

12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? לא.

פורסם

אתה חייב לרכוש ב-KSP? הבעיה שיש שם הפרשי מחירים די גדולים בין הדגמים ומחירים פחות משתלמים, לכן תקבל מפרט יקר יותר ו/או בעל חומרה פחות עדיפה מאשר בחלק מהחנויות האחרות. באיזה איזור אתה גר/איזור קניה?

פורסם
  • מחבר

אתה חייב לרכוש ב-KSP? הבעיה שיש שם הפרשי מחירים די גדולים בין הדגמים ומחירים פחות משתלמים, לכן תקבל מפרט יקר יותר ו/או בעל חומרה פחות עדיפה מאשר בחלק מהחנויות האחרות. באיזה איזור אתה גר/איזור קניה?

אני גר בקריות.

אני לא צריך בKSP, אם ההבדל מחירים כזה גדול :o

פורסם

הפרש המחירים לא יהיה עד כדי כך גדול, אבל בהחלט יהיה הבדל בעיקר בעדיפות החומרה.

אתה יכול להזמין את המחשב? עד איזה איזור את כן יכול לקנות?

פורסם
  • מחבר

הפרש המחירים לא יהיה עד כדי כך גדול, אבל בהחלט יהיה הבדל בעיקר בעדיפות החומרה.

אתה יכול להזמין את המחשב? עד איזה איזור את כן יכול לקנות?

אני הולך לקנות את המחשב עם מזומן :x אני יכול עד חיפה כנראה :( תל אביב ממש רחוק

פורסם

בבקשה מפרט ממקום שעושה משלוחים בחינם + איסוף של מחשב על חשבון החברה במקרה של תקלה. לא צריך לצאת מהבית כדי לקבל מחשב.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪867

קירור למעבד:

Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only

כמות: 1 - מחיר: ₪111

לוח אם:

Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3

כמות: 1 - מחיר: ₪546

מארז:

Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪248

ספק כוח:

Silverstone Strider 600W Active PFC Single Rail 12V 42A

כמות: 1 - מחיר: ₪357

זיכרון:

Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9

כמות: 2 - מחיר: ₪93

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪259

כרטיס מסך:

Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1449

כונן אופטי:

SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK

כמות: 1 - מחיר: ₪99

מסך:

Dell 23in U2311H Black Wid UltraSharp 1920x1080 - בקנייה עם מחשב חדש מעל 3000 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪904

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪5026

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4926 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/yvwqz3jh

פורסם
  • מחבר

בבקשה מפרט ממקום שעושה משלוחים בחינם + איסוף של מחשב על חשבון החברה במקרה של תקלה. לא צריך לצאת מהבית כדי לקבל מחשב.

אתה לא חושב ש 2GB זיכרון זה קצת?

פורסם

יש 4 ג'יגה זיכרון, שים לב לכמות

פורסם
  • מחבר

יש 4 ג'יגה זיכרון, שים לב לכמות

אממ אני אחכה לקצת יותר תגובות אבל אני רוצה מארז שישתמש ביותר מאווררים (למשל הNZXT Phantom) כמו שאמרתי בדיון הראשי, יש לי בעיות חום בחדר אז אני באמת צריך משהו עם קירור טוב.

אה וגם אני צריך מקלדת ועכבר :P, תודה על העזרה דרך אגב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים