עבור לתוכן

המחשב לא זז!

Featured Replies

פורסם

שלום!

יש לי מחשב נייד חדש יחסית (חצי שנה) של ACER מעבד i5 עם 4 ג'יגה זיכרון וווינדווס 7 ולא מזמן קרה לי פעם ראשונה שהפעלתי סרט היי דפינישן(כבר הפעלתי לפני סדרות בהיי דפינישן ולא קרה כלום..) והמחשב נהייה ממש איטי, אחוז השימוש בזיכרון הוא 95 בערך וכשאני מסתכל במנהל משימות בלשונית של התהליכים פעילים אין תוכנות שפועלות ולוקחות כל כך הרבה.. למעשה אם אני יחבר את כל הזיכרון שכתוב שהם לוקחים אני לא חושב שאני מגיע ל400 מגה ביית. מאז זה קרה לי הרבה פעמים גם סתם שלא הפעלתי כלום רק גלשתי באינטרנט, הרצתי בדיקת וירוסים במצב בטוח עם norton, Malwarebytes' Anti-Malware, SUPERAntiSpyware Free Edition, Spybot - Search & Destroy, ועם סריקה און ליין של nod, הם מצאו איזה טרוייאני אחד אבל זה ממש לא פתר את הבעיה, למעשה זה קצת מחמיר, חוץ מזה גם הרצתי סריקה של Uniblue RegistryBooster הוא תיקן הרבה דברים אבל גם זה לא עזר... מה אפשר לעשות?? אולי זה בכלל בעיית חומרה?

תודה!

פורסם

קודם כל, תנסה סתם סריקה עם CCLEANER,

לגבי חומרה, יש לך OCCT לבדיקת כ.מסך + מעבד

לגבי זיכרון תנסה MEMTEST.

אצלי הייתה בעיה דומה בנייד, פשוט פרמטתי והחזרתי למצב נקי והכל הסתדר.

פורסם

זה נשמע כמו בעיה של זליגת זכרון

תנסה להסיר את פלוץ32 תתקין אנטי וירוס אחר יש מצב הבעיה תעלם

הפלוץ ידוע בבעיות של זליגה

פורסם

אם במחשב היה טרויאן אחד זה אומר שאתה לא יודע להגן אל המחשב, ולכן יכולים להיות בו עוד כמה שהאנטיוירוס לא מזהה

איטיות בזמן ניגון HD - אוליי הדרייבר של הכרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

אוקי אז עשיתי בדיקה עם OCCT והוא אמר שאין בעיות, ניקיתי עם הCCLEANER ועדיין לא עוזר, חוץ מזה אני לא משתמש בנוד אני משתמש בנורטון, ועכשיו זה קורה לי בלי שאני רואה סרט רק כמה תוכנות פתוחות (בדקתי במנהל משימות וכל מה שרשום שם ביחד לוקח בערך 400 מ"ב) וחוץ מזה זה קורה לי גם בסרטים שהם לאHD (בהתחלה זה קרה לי רק עם הHD)....

פורסם

אף אנטיוירוס או תוכנת ניקוי לא יכולים למצוא את כל הוירוסים. יתכן שהמחשב עדיין מכיל וירוסים שתוקעים אותו

בעיה בניגון סרטים יכולה להיות כרטיס מסך (בעיה אם הדרייבר) בכל הסרטים, פשוט ב HD זה יותר בולט

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח לקבל לוג של הסיכום של התוכנה, להעלות תמונה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים