עבור לתוכן

מערכת סטריאו בתקציב 3.5-4.5 לחבר. כולל הצעה שהוא קיבל מפיוז.

Featured Replies

פורסם

חבר שלי מחפש מערכת סטריאו, רוב הזמן לשמיעת מוזיקה קלאסית, אולם גם מדי פעם מוזיקה פופולרית. צפייה בסרטים היא צורך משני.

הוא פנה לחנות פיוז וקיבל מהם את ההצעה הבאה --

רמקולים של מורדנט-שורט Aviano 1

רסיבר סטריאו - אונקיו TX8522 או TXSR309

האם למישהו יש ניסיון עם מי מהנ"ל? יש למישהו הצעה טובה יותר? אין טעם להציע דברים יד שניה - הוא לא מעונין, אבל אין לו בעיה לקנות מתצוגה לדוגמא או אולי מטרייד-אין בחנות.

פורסם

כאחד שמחזיק ב L7, לא הצעת לו לקפוץ לאומגה בחולון?

פורסם
  • מחבר

המלצתי לו. הוא העדיף ללכת לחנות שתתן לו פתרון משולב. אני אנסה לשלוח אותו עוד פעם לחולון, גם אני חושב שה-value for money של אומגה-אודיו הוא עדיף, אבל מבלי להכיר את האלטנטיבה מקרוב, הדעה הזאת היא תחושת לב בלבד.

פורסם

תשאל בHOMETHEATER הם מתעסקים במערכות יוקרה, כאן זה רמקולים למחשב מתעסקים.

פורסם

עם כל הכבוד גם פה יש לא מעט אנשים שמבינים בסטריאו חוץ מקופאסאות קוטג' של לוג'יטק.

ראה אנטולי,flk0ster, נחום, חתימה VVVVVVVVVV :)

פורסם

3 לעומת פורום שכולם שם מתעסקים רק באודיו יוקרתי?

אם אני הייתי צריך משהו הייתי כמובן שואל גם פה וגם שם, אבל שם יש יותר שמתעסקים

פורסם

א. יש עוד שלא רשמתי.

ב. הפורום ה"גדול" הזה מתחלק לעוד המון תתי נושאים כמו ק"ב, טלויזיות, אודיו יוקרתי (כמה מאות K), וינטאג', טכני, טרנספורטרים וכו' וכו'.

פורסם

תן לו לקרוא את השרשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=446603

כמו כן, בפיוז יש עוד הרבה שילובים שאפשר לשמוע, החל מרמקול זול על מגבר יקר, דרך רמקול סביר ומגבר סביר וכלה ברמקול יקר על מגבר זול. תגיד לו שירשום לו שילובים של מוצרים הקיימים באתר ושנכנסים יחד לתקציב ואז ילך לחנות ויבקש לשמוע אותם. באזור המרכז כדאי גם לבקר אצל אלגזי ואמנון סאונד כדי לשמוע ציוד שאין אצל פיוז.

פורסם
  • מחבר

שלחתי לו את הקישור לדיון ההוא ואני אמתין לשמוע את דעתו.

פורסם

טיפ:

ברגע שאתה קונה שילוב לרוב גם תוכל להוריד את המחיר, אל תהיה נעול על המחירים שמופיעים...

פורסם

מחזק את קודמי ובאותה רוח: http://www.audio-concept.co.il/landing_page/landing_page1.html

שווה לבדוק את זה, זה קצת מעל התקציב אבל משתלם. כמובן, אין זה אומר שזה בהכרח הקומבו הכי טוב מבחינת איכות הצליל, אני רק מבשר לכם על קיומו. אם המקור בעייתי, או אם חבר שלך צריך סטנדים טובים, זה יכול להטות את הכף (מקור וכן, גם סטנדים, משחקים תפקיד משמעותי ממה שמקובל לייחס להם).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים