עבור לתוכן

לוח אם ג'יגאבייט אחריות

Featured Replies

פורסם

שלום !

לפני כ4 חודשים רכשתי מחשב I7 , עם מעבד 2600 , במשך 4 חודשים הכל עבד נפלא עד עכשיו כאשר שמתי לב שהמחשב לא מזהה את הכונן דיוידי אשר מחובר לסאטא 2 , קראתי הרבה בפורום על הבעיה של הלוחות האלו , הבנתי שהיום כבר יש גירסאות מתוקנות שלהם , הבעיה היא שרכשתי את המחשב מסקייפיסי וכפי שאתם יודעים הם כנראה פשטו את הרגל , כיצד אני יכל לממש את האחריות ? אני גר באיזור הצפון , תודה.

פורסם

למיטב ידיעתי היבאונים הרשמיים של GB בארץ הם מור לוי ו-CD log.

כך גם כתוב אתר היצרן.

אתה יכול לפנות אליהם ולנסות לברר.

בנוסף, מיכאל שהוא נציג RSM, יצא בהצעה נדיבה, אולי תוכל להעזר גם בו.

ולפני שאתה מתחיל בכלל בכל עניין החלפת הלוח (שכדאי להחליף בכל מקרה). אם אתה מעביר את החיבור של הכונן לחיבור SATA 3Gb/s על בקר אחר, או אפילו יותר טוב, לבקר ה-SATA 6Gb/s האם משהו משתנה?

פורסם

חיבור 0 וחיבור 1 אמור עדיין לעבוד כמו שצריך, אם יש לך רק צורב ודיסק קשיח אחד, אתה יכול לחבר אותם לשני הראשונים.

עד כמה שאני יודע אצלנו אנחנו מחליפים במקום לצ'יפסט B3 לכל מי שקנה לפני התיקון

פורסם
  • מחבר

חברה תודה על התגובות .

הבעיה היא שיש לי שני קשיחים אחד SSD והשני רגיל ושניהם מחוברים לSATA6 , והצורב לSATA3 , ואכן קניתי את הלוח לפני הפירסום של אינטל לגבי הבעיה , דרך אגב abu באיזה חנות אתה עובד והאם אני יכול להיעזר בכם כדי להחליף את הלוח , RSM באמת חזרו אלי מהר עם הצעה לעזור הבעיה היא שאני גר בכרמיאל ולהם יש סניפים רק במרכז ובעפולה וכרגע אני גם סטודנט , אז אני מחפש איזושהי חנות בצפון באמת יכולה לעזור לי ,

פורסם

ולפני שאתה מתחיל בכלל בכל עניין החלפת הלוח (שכדאי להחליף בכל מקרה). אם אתה מעביר את החיבור של הכונן לחיבור SATA 3Gb/s על בקר אחר, או אפילו יותר טוב, לבקר ה-SATA 6Gb/s האם משהו משתנה?

בדקת את זה?

אולי הבעיה היא בכלל לא בלוח האם? כדאי להחליף את הלוח בהקדם האפשרי בכל מקרה, אבל אם כרגע זה פחות אפשרי בטווח הזמן הקרוב, כדי לוודא קודם מה הבעיה. שנית. אפשר לשלוח את הלוח גם בדואר/שליח במקרה שאין אפשרות להגיע פיזית לחנות. אולי זה יעלה קצת יותר אבל אם אין ברירה...

פורסם
  • מחבר

אני אעשה הצלבה כדי לחתוך את התקלה לגמרי. בהתחלה הגישה לכונן הייתה איטית ועכשיו בכלל גם הוינדוס וגם הביוס לא מזהים את הכונן , לכן אני כמעט בטוח שהבעיה היא בלוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים