פורסם 2011 ביוני 214 שנים שלום. אני משתמש במברג בעל ראש מגנטי כדי להתקין את הלוח אם למארז, וגם את גוף הקירור לסוקט. האם יש עם כך בעיה? תודה!
פורסם 2011 ביוני 214 שנים לא יודע אם זה נכון או לא אבל מאז ומתמיד הרכבתי מחשבים עם מברג עם ראש מגנטי ואף פעם לא הייתה לי בעיה עם זה...(ומדובר במספר גדול מאוד של מחשבים...)
פורסם 2011 ביוני 214 שנים גם אני תמיד משתמש עם מברג מגנטי - עדיין לא חוויתי שום בעיה (זה לא אומר שזה בטוח עם דיסקים קשיחים)
פורסם 2011 ביוני 214 שנים לדעתי השאלה טיפשית מה בדיוק יכול לקרות אגב גם אני משתמש במברג עים ראש מגנטי בנחות שבדבר עוד לא חוויתי תקלה שקשורה למברג בשום צורה.
פורסם 2011 ביוני 214 שנים למה להגיד שאלה טיפשית ??בנאדם כולה מתעניין !הדבר היחיד שפגיע למגנטיות בתוך המחשב זה הנתונים שיש על הדיסק הקשיח אבל צריך חתיכת מגנט בשביל לשבש את הנתונים
פורסם 2011 ביוני 214 שנים לי דווקא קרתה תקלה רצינית עם מברג שלא היה מגנטי.כיביתי את המחשב ונגעתי עם המברג בספק הכח.אחרי שהדלקתי התברר לי שנגרם נזק של יותר מ-2000 ש"ח,בחלקים שחטפו מכת חשמל מספק הכח שנתן את מכת חייו ושרף חצי מערכת כולל כרטיס המסך.כנראה שהמברג היה טעון בחשמל סטאטטי
פורסם 2011 ביוני 214 שנים תרכיב בזהירות, אל תיגע בחלקים האלקטרוניים של הלוח/רכיב אחר, והכל יהיה בסדר אתה יכול לעשות נזק עם מברג לא ממוגנט - כשתפיל בטעות בורג על רכיב אלקטרוני ותהרוס לעצמך לוח/כרטיס בגלל קצר.
פורסם 2011 ביוני 314 שנים זה באמת היה מקרה חריג אבל מאז התחלתי לקנות רק ספקים איכותיים למרות שגם ההוא היה פחות או יותר בסדר HEC
פורסם 2011 ביוני 314 שנים מגנטים שהורסים מדיות - היה פעם, בתקופה של דיסקטים 1.44 MB. נגמר.בתוך כל כונן קשיח יש מגנט עוצמתי, שנמצא במרחק של מילימטרים מהפלאטות, ולא קורה כלוםלרכיבים אחרים של המחשב זה לא מזיזהספק שנשרף לא קשור למגנט - גם אם היית פותח אותו ושם בפנים מגנט חזק יותר בהרבה. ויש שם מגנט חזק יותר בהרבה - במאווררהספק היה יכול להישרף מכמה סיבות :רכיב משוחרר במעגל שהתנתק כשהזזת את המחשבבורג שנפל לתוך הספק, או לתוך הלוח וקיצר את הלוח והספקהעמסת ספק גנרי אם חומרה חזקה מדייספק גנרי מת בפתאומיות ללא סיבה מיוחדתבעיה בחומרה אחרת של המחשב (אולי החומרה שנדפקה ובגללה היית צריך לפתוח את המחשב מהתחלה, או החומרה שניסית להוסיף אם זה היה שדרוג)חוט 12 V של המאוורר נמתח כשהזזת את החוטים שיוצאים מהספק ונלחץ אל חיבור 240 V של התקעהמעגל בתוך הספק לא היה מחובר טוב, זז ונגע במארז של הספק מבפנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.