פורסם 2003 בנובמבר 3021 שנים אם אתה מתכנן oc אז קח את זה : http://pch.co.il/docs/pd-643728676.htmגם של אירו קול.. יותר זול יותר יפה ויותר חזק !! השקעה הרבה הרבה יותר טובה !
פורסם 2003 בנובמבר 3021 שנים גם אני לא אני הייתי אומר לו לקחת וולקנו 11+ או איזה סינק ולשים עליו מאוורראבל אם כבר הוא לוקח מוצר של אירוקול שיקח לפחות מוצר איכותי.. :-\עדיף על מה שהוא רצה.. בזה אתה מסכים איתי ?
פורסם 2003 בנובמבר 3021 שנים מחבר תראה, התכנון הראשוני היה לקחת וולקנו 11...אבל PCH מתעכבים ומתעכבים והיום הם הודיעו לי שהמשלוח של TT יתאחר בעוד איזה שבוע.אני כנראה לא יקנה מהם מאוורר למעבד ויקח את הוולקנו 9אה וכן, מתוכנן אוברקלוק
פורסם 2003 בנובמבר 3021 שנים תראה, התכנון הראשוני היה לקחת וולקנו 11...אבל PCH מתעכבים ומתעכבים והיום הם הודיעו לי שהמשלוח של TT יתאחר בעוד איזה שבוע.אני כנראה לא יקנה מהם מאוורר למעבד ויקח את הוולקנו 9אה וכן, מתוכנן אוברקלוקחח הלוואי שזה היה רק שבוע ! היום הייתי אצלם (היה מלא דאחקות) ואמרו לי שהמשלוח של הוולקנו11+ יגיע רק ב- 15.1.2004.. שנה הבאה... שזה עוד חודש וחצי בערך..
פורסם 2003 בנובמבר 3021 שנים מחבר חח הלוואי שזה היה רק שבוע ! היום הייתי אצלם (היה מלא דאחקות) ואמרו לי שהמשלוח של הוולקנו11+ יגיע רק ב- 15.1.2004.. שנה הבאה... שזה עוד חודש וחצי בערך..וואו!, כמה זמן!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.