פורסם 2011 ביוני 114 שנים בפעם המי יודע כמה מחפש קירור לכרטיס GTX570 בדיון הקודם אגב שלא מצאתי אותו בשביל להקפיץ מישהו הביא לי קירור אבל שאין אותו בארץ עם אפשר קירור טוב עד 300 שקל ושיהיה אותו בארץ ושיתאים לכרטיס מסף שלי ועם אפשר בלי שאלות בשביל מה עם אני מתכנן OC או משהו כזה פשוט רוצה קירור תודה מראש! :xyxthumbs:
פורסם 2011 ביוני 214 שנים אתה מוזמן לחפש את הAccelero XTREME Plus בארצנו..בספק אם תמצא..בכל מקרה המצב לא השתנה מאז התרד האחרון שלך..ככה שלחדש משהו..לא יהיה לנו..
פורסם 2011 ביוני 214 שנים מחבר הבעיה שלא מצאתי אותו בשום מקום בארץ..ומחול אני יזמין רק עם זאת תיהיה חברה שאני יוכל לשלוח לך אתזה בישראל ולא להתחיל לעשות סחבת עםזהאיך יכל להיות שאין קירור לכרטיס הזה בארץ זה מטריף אותימצידי אפילו מאורר אחד לא משהו מפלצתי
פורסם 2011 ביוני 414 שנים מחבר יש אפשרות להזמין מהאינטרנט תקירור הזה ועם בכלל שווה לי להזמין אותו מה המכס עליו עם יש בכל או לחכות שיבוא לארץ / קירור אחר שמתאים לכרטיס שלי..
פורסם 2011 ביוני 414 שנים אין מכס על מוצרי מחשב רק מע"מ שזה אומר 16.5 אחוז מערך הקניה+משלוח.ולא הבנתי מה ההיגיון בהמלצה על קירור מים ? יקר ולא נחוץ במקרה הזה..
פורסם 2011 ביוני 514 שנים מחבר ועוד דבר במקרה של תקלה או משהו בסגנון אני יצטרך לשלוח אתזה לחול ולחכות שיגיע לי חלופי או שיש פה שירות תיקונים בארץ?אני לא מתכוון לקנות משהו מחול ואז להדפק כמו שאומרים בסחבות ובטירטורים ממקום למקוםעריכה:ואיך יכל להיות מצב כזה שאין קירור מתאים לכרטיס הזה בארץ..זה נשמע לי דבילי ביותר
פורסם 2011 ביוני 514 שנים אתה תאלץ לשלוח את זה לחו"ל.. יש הרבה דברים שלא מביאים לישראל...הקירור הזה הוא אחד מהם :-\ :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.