עבור לתוכן

LG IPS236V VS DELL U2311

Featured Replies

פורסם

היום הייתי בחנות מחשבים (מי שרוצה מוזמן לשאול בפרטי איזה חנות) ושם כן הציגו את מסך ה-DELL U2311. לידו היו כל מיני מסכי TN וישר מרגישים את ההבדל המשמעותי בין שני הפאנלים.

אבל ראיתי עוד מסך עם הפאנל IPS מסך LG IPS236V הוא גם כן מציג איכות תמונה מעולה וכמעט עם אותו טווח מחיר.

העניין שעכשיו אני בטוח שאני רוצה את הפאנל הזה אולם מה לדעתכם יותר טוב מבין שני המסכים? אני אציג את השינוי בין שני המסכים:

לקחתי את המחשב הנייד והרצתי סרטים על שני המסכים. היו שני דברים שונים, אחד לטובת ה- DELL והשני לטובת ה- LG. למסך ה- LG יש יותר בהירות כך שמסך ה-DELL בבהירות מקסימלית מגיע רק ל- 70% מהבהירות המקסימלית של ה- LG.

אבל מסך ה-DELL יותר חד מבחינת הצבעים כלומר באותה תמונה אתה יכול למשל להבדיל בין עצמים שאתה רואה אותם קצת יותר מטושטשים ב-LG.

אז מה דעתכם ? מה יותר כדאי לקנות?

תודה

פורסם

אשמח אם תוכל לציין את שם החנות, גם אני בימים אלה מחפש חנות שמחזיקה אותו בתצוגה וניתן להתרשם.

אם מצאת חנות שמחזיקה את שניהם כך שניתן להשוות אחד מול השני --> עוד יותר טוב !

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שזה לא עבירה לפי חוקי הפורום.

את המסכים ראיתי ב KSP חיפה.

הם נמצאים שם בתצוגה. עדיף ללכת עם מחשב נייד ולנסות כי אתה לא תבחין בהבדלים לפי התמונות שהם מריצים כי מחברים כ- 10 מסכים ביחד.

בכל זאת אשמח לתגובה מאנשים שיודעים מה כדאי לקנות

תודה

פורסם

תודה רבה.

לגבי המסכים - יש פה כמה וכמה דיונים כאלה בפורום לאחרונה... תסתכל 2-3 דפים אחורה ותראה אותם. מפורט שם כל היתרונות והחסרות של כל אחד. למרות ש... אם ראית את שניהם בעין - אין יותר טוב מזה :)

פורסם
  • מחבר

פה זה העניין שלמרות שראיתי אותם בעיין קשה לי לבחור. אני לא יודע להחליט מה יותר חשוב הביהירות או רמת פירוט יותר טובה. ומה שיותר מטריד אותי זה שהתמונהבמסך ה- DELL נראתה ירקרקה כזאת.

פורסם

בהירות זה הדבר הכי פחות חשוב במסך מחשב במרבית המקרים. גם ככה רובם בהירים יותר מידי.

פורסם

יש לי את ה-DELL (כותב עליו סקירה) וראיתי את ה-LG..

הצורך ברמת בהירות מסויימת נקבע בעיקר לפי מצב התאורה בסביבת המסך.. אני מדבר על הימצאות מקור אור (שמש/מנורה..) מעליו, מאחוריו או מלפניו, והאם מקור זה מגיע לעיניך בצורה ישירה או כהשתקפות דרך המסך..

זה גם תלוי במרחק הישיבה, במשך ובאופי העבודה (טקסטים, סרטים וכו'), באיכות המסך (כמה יוכל לשמור על שחור סביר כשמעלים את הבהירות), ביכולת ראיה, בהעדפות אישיות.. להמשיך?

אצלי, לפעמים אני עובד בחושך מוחלט ולפעמים עם הרבה תאורה (מנורה/שמש) אך לא ישירה..

כיוונתי את הבהירות ל- 30% כי עיניי לא סבלו יותר מחצי שעה עם הדיפולט (70%)..

עם LG אחר (הקודם שלי) עבדתי ב- 60% בהירות.. ועם LED אחר של LG (עכשיווי של אחי) העבודה היא ב-100% בהירות!!

זה היה יכול להיות נחמד אם היתה האופציה לכיוון בהירות אוטומטי לפי חיישן תאורה (סביבתית) דבר הקיים אפילו בדגמים הפשוטים והלא חדשים של LG.. אבל מכאן ולהגיד שחסרה בהירות בדל, אני לא מסכים עם זה בכלל!!

אני כמעט בטוח שלדל שראית ב-KSP היה חסר משחק קטן בהגדרות!!!!

- אם לגרום לך (יותר) ללכת בכיוון הדל.. במילה אחת ארגונומיה.. עד שאין לך את זה אתה לא מבין מה אתה מפספס!

- ואם לבלבל אותך יותר.. אז דגם חדש ששווה בדיקה LG IPS231P IPS LED

http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=110&subcatid=274&prodid=1027&keySearch=

בהצלחה.. ועדכן :)

פורסם

- ואם לבלבל אותך יותר.. אז דגם חדש ששווה בדיקה LG IPS231P IPS LED

http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=110&subcatid=274&prodid=1027&keySearch=

לפחות לפי TFTCENTRAL גם ה LG הזה הוא LM230WF3 כלומר 6ביט +A-FRC כמו ה LG הקודם וה DELL.

Model Response Time Panel

LG IPS231P 5ms G2G 23"WS LG.Display e-IPS (LM230WF3

)

פורסם

התכוונתי שמציע ארגונומיה (בשונה מה-LG הקודם) אך עדיין LED+IPS (בדומה ל-LG הקודם למרות שהוא לא דק בכלל!).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים