עבור לתוכן

התחממות P3 1GHZ

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם של אסוס CUSL2-C ומעבד P3 1GHZ ואני משתמש ב PCPROBE של אסוס ושאלתי היא כזאת:

המעבד שלי נמצא כמעט תמיד (במצב IDLE) בסביבות ה 45 - 50 מעלות כשזה נוטה יותר לכיוון ה 50 והזכרון בסביבות ה 40! (אני משתמש במאורר שהגיע עם המעבד)

האם זה נורמאלי?

תודה מראש!

פורסם

איזה מארז? midi?

זה די חם כי אצלי עם הלוח חמום המוח שלי אני על 34 בidle ו45 בfull load

פורסם

גם לי יש PIII 1GHZ ןאצלי ה IDLE הוא בסביבות 41 עד 43 מעלות ובזמן עבודה אינטנסיבית עולה ל 49 מעלות.

ניסיתי להחליף את המאורר המקורי ב VOLCANO 6CU של TERMALTECK אבל המעלות רק עלו - 60 בזמן עומס. :nono:

חזרתי בחזרה למאורר המקורי.!!!

כדרך אגב המארז ה MIDI ויש מאווררים בפנים (3)

פורסם

המארז הוא MIDI ועכשיו אני מוסיף מאוררים, האם ניסיתם להשתמש במשחה תרמית? אם כן האם שווה? ???

פורסם

נראה לי גם שה PCPROBE מזייף כי ב SANDRA זה מראה בסביבות ה 25 כאשר PCPROBE בסביבות ה 40 (CPU), לך תדע!

פורסם

וואלה !!! גם אצלי יש הבדל של 6 מעלות בין ה PROBE - 46 לבין- 40 SANDRA משהו נראה כאן חשוד ? :asthanos:

פורסם

התוכנה של ASUS ידועה כזייפנית לא מהעולם הזה , וזה לא ממש מומלץ להשתמש בה , מכיוון שהיא לא צפוייה . כשעבדתי איתה , היא הייתה נותנת לי תוצאות של 17 מעלות במעבד ו19 בלוח .

עדיף לעבוד עם MBM , הניתנת להורדה מכאן

שכחתי מהנושא עצמו ;D

עד 45 מעלות זאת טמפרטורה סבירה לחלוטין , כל חריגה מעל היא לא קריטית אבל לא רצויה .

פורסם

שמתי לב לזה עם כרטיס המסך (מתוצרת ASUS) - ישר כשאני מדליק את המחשב הטמפרטורה שלו עולה ל-54 מעלות צלזיוס :lol:

פורסם

לפי האתר של אינטל 70 מעלות הם הטמפ' המקסימלית של מעבד זה.

יש לי 4 כאלה שניים עובדים ב 40 שלישי ב 38 כולם אם היטסינק מקורי. !!!

לעומת זאת ב 4 הכנסתי היטסינק משופר (Volcano 6cu )והרי זה פלא בזמן IDLE הוא עומד על 43 מעלות בלאחר שחיטה הוא מגיע ל 51 מעלות (יש מישחה טרמית).

למישהו יש פתרון ?

פורסם

שמתי לב לזה עם כרטיס המסך (מתוצרת ASUS) - ישר כשאני מדליק את המחשב הטמפרטורה שלו עולה ל-54 מעלות צלזיוס :lol:

אז הוא מזייף? הללויה...

פורסם

לא הוא לא מזייף, עם קריסטל אורב אפשר להגיע בקלות ל-33 מעלות...

לביקורת ולתוצאות

פורסם

אנשים, בדקה כרטיס מסך שלא עושה כלום מגיע ל54 מעלות מ-20? קשה לי להאמין...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים