פורסם 2003 בנובמבר 3021 שנים שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש וכנראה אני יעשה לו אוברקלוקהמעבד שאני קונה הוא : Intel p4 2.8C 800mhzוהכרטיס מסך הוא: Gigacube radeon 9800 C3 128mb DDRאני כנראה יעשה למעבד אוברקלוק ל-3500, כלומר 250 FSB, והשאלה שלי היא האם הקירור שבא עם המעבד יספיק לי או שאני צריך לקנות משהו יותר רציני? ואם כן אז מה לקנות?אותו דבר גם לכרטיס מסך, אני יעשה לו אוברקלוק כדי שיהיה כמו ה-pro ואולי אף יותר, ורציתי גם כאן לדעת אם הקירור שבא עם הכרטיס הוא טוב ומספיק או שלקנות חדש, ואם לקנות אז איזה? (ד"א צריך גם לזכרונות של הכרטיס לקנות קירור לא?)מה דעתכם על ה-Zalman ZM80A-HP VGA Heatpipe Cooler ולחבר אליו את ה-Zalman ZM-OP1 Optional Package (for ZM80C-HP)?תודה* אם אני עושה את האוברקלוק שציינתי אני צריך לקרר עוד משהו בצורה יותר טובה? אולי זכרונות?לוח אם?* בשביל לקרר את הזכרונות של הכרטיס מסך איזה קירור קונים? heatsinks כמו של זכרונות רגילים? (כלומר של המחשב)
פורסם 2003 בנובמבר 3021 שנים הזלמן הוא בחירה מעולה למרות שמומלץ לקנות את הזלמןהזהוב (הוא פשוט לא מותאם למורר) אבל אתה יכול לחבר את המאוורר גם ככה בקלות הזלמן הזהוב טוב יותר כי הוא עשות מנחשות או משהו קיצר מוליך חום יותר טובעל הזלמן עם המאורר שים עוד מאוררים ותשפר אותו ותקנה את הדבר הזה (חובה)http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_767&products_id=4410לי זה נתן אוברקלוק נוסף ב60 לליבה וב30 לזכרונות תאמין או לא...אני הייתי ממליץ לך לקנות את הריידון 9800SE של הרקולס ויש לך עליו ביטוח שהוא עושה הופך לPRO עם הדרייברי אומגהוזה עולה בסך הכל 1500 שח
פורסם 2003 בנובמבר 3021 שנים מחבר אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק רציני רק שהכרטיס מסך יהיה pro וכנראה למעבד עד 3500mhzויש לי Thermaltake Xaser V2000 עם 7 מאווררים זה גם עוזר לא?לא בטוח שאני יעשה למעבד אבל לכרטיס מסך כן, או שבסוף אני פשוט אקח pro ;D
פורסם 2003 בנובמבר 3021 שנים מחבר איפה הגעת ל-5? יש רק אחד לא?אתה מתכוון כולל של המארז?ומה עם קירור למעבד? מה דעתכם על Zalman CNPS7000A-Cu Cooler for PIV/AMD ?
פורסם 2003 בנובמבר 3021 שנים אני מתכוון שעל הגוש הזה של זלמן נשים עוד 4 מאוררים לקירור יותר טוב (להרכיב יעני עם ברגים במקומות אקראיים)נו אז איזה קירור יותר טוב יש? אם תחפש אז קרוב לוודאי שתגלה שאין...
פורסם 2003 בנובמבר 3021 שנים מחבר מה נראה לך אני ישים על הכרטיס שלי מפעל של מאוררים??אין משהו יחיד מספיק טוב?
פורסם 2003 בנובמבר 3021 שנים וואלה? אולי תיתן לי מוצר אחר יותר טוב מזלמן עם 5 מאווררים עליו?? slk900 + SF2 - http://www.3dmaxx.net/forums/showthread.php?s=&threadid=13אבל מכיוון שאנחנו עוסקים פה בפתרונות ריאלים, אני מציע שנשכח משני אלה - לשים 5 מאוררים על כרטיס מסך נראה לי -לא- ריאלי פשוט בגלל שיחס התמורה / מחיר (רעש במקרה הזה) ממש לא שווה (כמו שפותח התרד ציין לפני 2 הודעות). אני מודה שלא ראיתי עדיין תוצאות של 5 מאוררים על הזאלמן, אבל בסיסו הוא לא היטסינק שפונה לכיוון של ביצועים. היטסינק של מעבד יקרר בצורה הרבה יותר טובה והרבה יותר בשקט.בנוסף לזה, ומבלי להתייחס לאופטימיות יתר ששוררת פה בזמן האחרון (לא כל אחד מגיע ל3.5) גם לא הייתי משתמש בקירור סטוק של אינטל בשביל אוברקלוק כזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.