עבור לתוכן

קירור כרטיס מסך ומעבד

Featured Replies

פורסם

שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש וכנראה אני יעשה לו אוברקלוק

המעבד שאני קונה הוא : Intel p4 2.8C 800mhz

והכרטיס מסך הוא: Gigacube radeon 9800 C3 128mb DDR

אני כנראה יעשה למעבד אוברקלוק ל-3500, כלומר 250 FSB, והשאלה שלי היא האם הקירור שבא עם המעבד יספיק לי או שאני צריך לקנות משהו יותר רציני? ואם כן אז מה לקנות?

אותו דבר גם לכרטיס מסך, אני יעשה לו אוברקלוק כדי שיהיה כמו ה-pro ואולי אף יותר, ורציתי גם כאן לדעת אם הקירור שבא עם הכרטיס הוא טוב ומספיק או שלקנות חדש, ואם לקנות אז איזה? (ד"א צריך גם לזכרונות של הכרטיס לקנות קירור לא?)

מה דעתכם על ה-Zalman ZM80A-HP VGA Heatpipe Cooler ולחבר אליו את ה-Zalman ZM-OP1 Optional Package (for ZM80C-HP)?

תודה

* אם אני עושה את האוברקלוק שציינתי אני צריך לקרר עוד משהו בצורה יותר טובה? אולי זכרונות?לוח אם?

* בשביל לקרר את הזכרונות של הכרטיס מסך איזה קירור קונים? heatsinks כמו של זכרונות רגילים? (כלומר של המחשב)

פורסם

זה לא יחזיק עם כזה אוברקלוק בלי קירור טוב

פורסם

הזלמן הוא בחירה מעולה למרות שמומלץ לקנות את הזלמןהזהוב (הוא פשוט לא מותאם למורר) אבל אתה יכול לחבר את המאוורר גם ככה בקלות הזלמן הזהוב טוב יותר כי הוא עשות מנחשות או משהו קיצר מוליך חום יותר טוב

על הזלמן עם המאורר שים עוד מאוררים ותשפר אותו ותקנה את הדבר הזה (חובה)

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_767&products_id=4410

לי זה נתן אוברקלוק נוסף ב60 לליבה וב30 לזכרונות תאמין או לא...

אני הייתי ממליץ לך לקנות את הריידון 9800SE של הרקולס ויש לך עליו ביטוח שהוא עושה הופך לPRO עם הדרייברי אומגה

וזה עולה בסך הכל 1500 שח

פורסם

הזלמן לא יהיה בחירה טובה, במיוחד אם מתכננים אוברקלוק קצת יותר מממוצע

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק רציני רק שהכרטיס מסך יהיה pro וכנראה למעבד עד 3500mhz

ויש לי Thermaltake Xaser V2000 עם 7 מאווררים זה גם עוזר לא?

לא בטוח שאני יעשה למעבד אבל לכרטיס מסך כן, או שבסוף אני פשוט אקח pro ;D

פורסם

וואלה? אולי תיתן לי מוצר אחר יותר טוב מזלמן עם 5 מאווררים עליו??

פורסם
  • מחבר

איפה הגעת ל-5? יש רק אחד לא?

אתה מתכוון כולל של המארז?

ומה עם קירור למעבד? מה דעתכם על Zalman CNPS7000A-Cu Cooler for PIV/AMD ?

פורסם

אני מתכוון שעל הגוש הזה של זלמן נשים עוד 4 מאוררים לקירור יותר טוב (להרכיב יעני עם ברגים במקומות אקראיים)

נו אז איזה קירור יותר טוב יש? אם תחפש אז קרוב לוודאי שתגלה שאין...

פורסם
  • מחבר

מה נראה לך אני ישים על הכרטיס שלי מפעל של מאוררים??

אין משהו יחיד מספיק טוב?

פורסם

הקירור למעבד יחזיק גם אוברקלוק גבוה יותר, עם מארז מאוורר.

פורסם
וואלה? אולי תיתן לי מוצר אחר יותר טוב מזלמן עם 5 מאווררים עליו??

slk900 + SF2 - http://www.3dmaxx.net/forums/showthread.php?s=&threadid=13

אבל מכיוון שאנחנו עוסקים פה בפתרונות ריאלים, אני מציע שנשכח משני אלה - לשים 5 מאוררים על כרטיס מסך נראה לי -לא- ריאלי פשוט בגלל שיחס התמורה / מחיר (רעש במקרה הזה) ממש לא שווה (כמו שפותח התרד ציין לפני 2 הודעות). אני מודה שלא ראיתי עדיין תוצאות של 5 מאוררים על הזאלמן, אבל בסיסו הוא לא היטסינק שפונה לכיוון של ביצועים. היטסינק של מעבד יקרר בצורה הרבה יותר טובה והרבה יותר בשקט.

בנוסף לזה, ומבלי להתייחס לאופטימיות יתר ששוררת פה בזמן האחרון (לא כל אחד מגיע ל3.5) גם לא הייתי משתמש בקירור סטוק של אינטל בשביל אוברקלוק כזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים