עבור לתוכן

EPoX איך מזהים גירסאת לוח ?

Featured Replies

פורסם

אני לא בטוח לאיזה פורום זה מתאים אז רשמתי את זה כאן...

אוקיי , זה הולך ככה , דבר ראשון יש לי לוח EPoX 8rda3I ואני רוצה לדעת איזה גירסא הוא ולא יודע איך לבדוק , ראיתי שלושה גרסאות שלו , אחת עם שני סינקים לגשרים הצפוני והדרומי בצבע כסף ואחר עם שני שנראים בידיוק אותו דבר רק בצבע זהב(את זה יש לי) ועוד אחד שיש לו סינק רק לגשר הצפוני בצבע כסף כמו שיש על ה8RDA הרגיל... אז דבר אחד אני רוצה לדעת איזה גרסא זה זה עם הסינקים בצבע זהב(אני מעריך שזה 2.1) דבר שני , קניתי זיכרונות של Infineon ביחד עם הלוח ועל הצ'יפים שלהם רשום בקטן אינפיניון עם הסמל של הI עם העיגול , אבל בAIDA32 וCPU Z וסנדרה זה כותב לי שהדגם של הזיכרון הוא Xerox DDR-SDRAM PC3200 256MB... WTF !?!?!?! מזה ? למה זה כותב שזה XEROX? על הצ'יפים כתוב Infineon.... מה הולך כאן?

אשמח מאוד אם תענו לי על שני השאלות המאוד חשובות האלו , בתודה : גיא מיכאל

פורסם
  • מחבר

האם אני יזכה לתגובה ממישהו ? מכוון שזה דיי דחוף לי , מפיסטו איפה אתה שצריכים אותך!?

פורסם

אולי אם תרשום כותרת נורמלית הוא ידע במה מדובר, אתה לא מצפה שיקרא את כל ההודעות בפורום.

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצות אבל עבר עוד יום ואף אחד לא ענה...

הנה רשמתי כותרת שבטוח תקפוץ לעיני מפיסטו ובבקשה לענות לי :o

פורסם

דבר ראשון בקשר לזכרונות :

אם אין מדבקה על המודול עצמו (כלומר על שני ציפים ) שכתוב עליה אינפניון

אין הבטחה שזהו מודול מקורי של אינפיניון , יתכן שזה מודול שמורכב בארץ עם ציפים של אינפיניון (הרבה פחות טוב) .

בדוק עם החנות שקנית .

לגבי הלוח - בכל מקרה אין הבדל בין הגרסאות ( 2.0 -2.1 ) ההבדל הוא רק קוסמטי (צבע סינק וצבע של החריצי זכרון ) .

הגרסה רשומה ליד ה PCI החמישי בפינה השמאלית למטה של הלוח ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים