עבור לתוכן

בעיות בחיבור ראוטר למודם של בזק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אז ככה-

ביום שישי מת לי האינטרנט בבית. התשתית הקיימת כללה מודם של בי פוקוס הכחול וראוטר אלחוטי של tp link

מסוג wr541g. אחרי שיחה עם בזק הם טענו שהבעיה היא במודם. לא שמח ולא כזה טוב לב הלכתי והחלפתי את המודם

הקשיש שלי במודם חדש שבזק מספקים מסוג DSL-2500U של D-link. אבל לשווא-אין אינטרנט...

קבעתי שיגיע טכנאי אחרי ששום פתרון לא צלח. הטכנאי היה צריך להגיע היום. היום בבוקר קיבלתי הודעה שאומרת שהתקלה

תוקנה ושאין צורך בביקור של טכנאי. בדקתי ואכן יש אינטרנט, אבל רק בחיבור של המודם לבדו ולא דרך הראוטר. בזק טוענים

שנדפק לי הראוטר! איך זה הגיוני?! בדיוק באותו יום שהייתה תקלה לבזק, "נדפק" לי הראוטר?. תמוה הייתי אומר.

בכל מקרה עם הבי פוקוס הכל עבד מעולה. עכשיו עם המודם החדש-נאדה.

ממש נחמד מצד בזק להציע לי, כיוון שאין לי אינטרנט, לשדרג ל 10 מגה, ולקבל ראוטר שהם תומכים בו (מפתיע) חינם (הוא לא ממש חינם

אם אני חייב לשדרג).

רעיונות ועצות מה לעשות יתקבלו בברכה.

אני חייב אינטרנט בחדר.. :s07:

תודה!

פורסם

בצע RESET לראוטר שלך ותגדיר אותו מחדש.

פורסם
  • מחבר

כבר בוצע. אממה? אין לי גישה לgateway של הראוטר. מה הסיכוי שבאמת (הראוטר והמודם) לא יכולים לעבוד ביחד?.

יש חיה כזאת?.

פורסם

תעלה פלט מלא של פקודת ipconfig /all.

פורסם
  • מחבר

בצעתי את הפקודה והנה הפלט עם מודם בלבד ועם מודם+ראוטר. אני מתחרפן מזה..

תודה רבה על העזרה!.

ד"א-נכנסתי לgateway של המודם והוא במצב של bridging.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני אשמח לעזור לך...

דבר איתי בסקייפ מחר זה קצת קשה להבין ככה...

milgymm בסקייפ

שיהיה אחלה ערב

פורסם

בצעתי את הפקודה והנה הפלט עם מודם בלבד ועם מודם+ראוטר. אני מתחרפן מזה..

תודה רבה על העזרה!.

ד"א-נכנסתי לgateway של המודם והוא במצב של bridging.

אם אני מתייחס לתמונה השנייה, בה המחשב שלך מחובר לנתב - התמונה מראה שהמחשב לא מצליח למשוך כתובת IP מהנתב. נסה לחבר את המחשב ליציאה אחרת של הנתב וגם באמצעות כבל רשת אחר. אם בכל המקרים הללו אתה לא מצליח לקבל כתובת IP חוקית, יש לך בעיה בנתב.

פורסם
  • מחבר

אז ככה-חיבור של הכבל רשת מהכרטיס רשת לראוטר בלבד נותן לי גישה לגייטווי שלו.

הראוטר תקין-בזה אני כמעט משוכנע. הוא פשוט לא חי בשלום עם המודם..מה יכולה להיות הבעיה?.

אין פה אף אחד שהרים רשת אלחוטית עם המודם הזה?.

פורסם

אין שום דבר מיוחד בנתב הזה ואם אתה כן מצליח להגיע לממשק הניהול שלו, הייתי מציע לך לעדכן קושחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים