פורסם 2011 במאי 3014 שנים אז ככה:הספק כוח תקין בוודאות והלוח אם גם כי הוא בן חצי שנההיו למחשב את אותה הבעיה שחיברתי את הלוח אם וזה הסתדרשאני לוחץעל כפתור ההפעלה המחשב נדלק לפחות משניה ונכבהיכול להיות שהבעיה היא בכפתור ההדלקה???תודה לעוזרים!!
פורסם 2011 במאי 3014 שנים אחרי שהוא נכבה מעצמו אז בעצם הכל כבה ? לדים, מאוררים ?ממליץ לנתק דברים מיותרים מלוח האם ואז לנסות להדליק: דיסקים קשיחים, כוננים אופטיים, מקלדות, עכברים ובכלל כל מה שמתחבר לפאנל האחורי של הלוח אם
פורסם 2011 במאי 3014 שנים מחבר ניסיתי לנתק את כל החומרה מתוך המחשב אבל לא ניסיתי לנתק את החיבורים מהפנל האחורי אני ינסה ויחזיר תדובההמאוורר של המעבד עושה חצי סיבוב ועוד מאוורר שמחובר לספר מדליק את הלדים ונכבהעריכה:ניסיתי ...ואותו דבר
פורסם 2011 במאי 3114 שנים תסיר את הזכרונות ותנסה להדליק אם המצב לא משתנה אז תסיר גם את הכרטיס מסךאתה בעצם צריך ללכת פה על דרך השלילה - לנתק חלק חלק עד שהמחשב יעבוד
פורסם 2011 ביוני 114 שנים מחבר אני ינסה ואם עדיין המצב לא משתנה אז זה הלוח אם?יכול להיות שהספק דפוק כדאי לבדוק לו מתחים?כי הייתה לי את אותה בעיה עם לוח אחר לפני חצי שנה
פורסם 2011 ביוני 114 שנים בדרך כלל שאין ממצאים הבעיה היא הלוח, אבל עד שלא שוללים את הכל אי אפשר להיות בטוחים ב100%לכן תבדוק ספק אחר שעובד אים לאחר מכן הבעיה ממשיכה הלוח הוא בהחלט יכול להיות גורם בעייתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.