עבור לתוכן

פד עכבר qck mini מומלץ או לא כ"כ

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

ראיתי מספר פעמים שכאן בפורום הרבה ממליצים על הפד הנ"ל, וקניתי אותו.

אבל, בימים הראשונים הוא עובד באמת מאוד טוב, והעכבר ממש טס על המשטח, והייתי מאוד מרוצה, אבל לאחר כמה ימים או שבועות, זה מקבל אבק, והעכבר מתחיל לזוז לאט וצריך הרבה לגרור את העכבר עד שהוא זז.

ראיתי שכאן מישהו בפורום כתב שהוא מנקה את הפד עם מטלית לחה, ניסיתי לעשות את זה, וזה נהיה עוד פעם חלק, אבל לא כמו בימים הראשונים שלאחר הרכישה. זה כבר פד שני שלהם. וראיתי שיש כאן אנשים שכתבו שמשתמשים עם הפד הזה כבר 3 שנים. רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי לדעת מדוע זה כך, אולי יש המלצה על פד אחר?

תודה רבה לכולם מראש.

פורסם

היי, גם מנסיוני ה-QCK נשחק בקלות.

אני כרגע עם Steelpad 5L ומאוד מרוצה.

הוא משלב את הנוחות שבבד עם העמידות שבפלסטיק והוא יותר עמיד מה-QCK.

החסרון שלו שהוא יחסית יקר.

אופציות אחרות הן Steelseries 4HD/9HD

או ה-Func 1030 Archetype

פורסם

אני כבר באמת משהו כמו שלוש שנים עם הQCK Mini ולמרות שמן הסתם יש אבק, זה מעולם לא הגיע לרמה שזה מפריע לתנועת העכבר. אלא אם אתה נמצא בסביבה מאוד מלוכלכת או משתמש בעכבר כדורי (יש עוד כאלה בעולם?), מה שאתה אומר נשמע די תמוה.

פורסם

תכבס את המשטח...

פורסם

יש לי פד כזה בשימוש כבר שנתיים ושום דבר לא נשחק.

פורסם

אפשר לכבס, אבל דווקא זה יגביר את השחיקה לאורך זמן. בסופו של דבר, החלק העליון (הבד) ייפרד מהתחתון.

פורסם

אתה לא מכבס אותו כל שבועיים... פעם בכמה חודשים...כשהמצב כבר חמור:) שלי מחזיק יופי כבר שנתיים.

פורסם
  • מחבר

אני מאוד מודה לכולכם.

תודה רבה. :)

פורסם

אל תכבס, חבל סתם לקצר לו את החיים או לגמור אותו במקום !

אם אתה ממש רוצה אתה יכול להציף אותו בכיור במים את כולו (בכיור מלא לדקה) ואז לשים אותו על שולחן שיתייבש ובינתיים לעבור עליו עם מטלית מיקרובפר נקייה (כמו של המשקפיים, לא המחוספסות!! הן לא עוזרות בכלל!) ואז כשהוא יתייבש הוא כמו חדש. עשיתי את זה בעבר פעמיים ואין שום בעיה גם לא מוריד את הסמל.

או שאתה יכול לקחת מטלית מיקרובפר חלקה ממשקפיים ולהעביר עליו יבשה/לחה וזה עדיין מצויין.

אגב זה בכלל לא מפריע להזזת העכבר שיש קצת אבק :s05: אני לא יודע מה אתה מתלונן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים