עבור לתוכן

קניתי מחשב ואני רוצה ליבדוק אם הלוח אם לא מגביל שום חלק

Featured Replies

פורסם

http://up352.siz. co.il/up3/wiioonr zhtdi.jpg להוריד רווחים

עכשיו יש לי רק שאלה אחת, אני רוצה לדעת עם הלוח אם לא מגביל לי את המעבד או הכרטיס מסך לדעת שהוא לא מגביל לי שום חלק ועם הכל מתאים

פורסם

שים קישור כמו שצריך (לקח לי זמן להצליח לפתוח אותו ..) !

סביר... יחסית למחיר .

פורסם

למה דווקה בKSP ? אין חנות אחרת בסביבה שלך ?

פורסם
  • מחבר

סבבה מיצטער אני לא יודע למה זה עושה ככה, ותגיד הלוח אם לא מגביל לי שום חלק? ואין צוואר בקבוק?

פורסם

ה"חצי שעה" עברה ככה שאין לך לאן מהר.

אם אתה לא רוצה שהדיון הזה ינעל- קרא את חוקי הפורום, שנה את הכותרת בהתאם וענה שם על השאלות.

פורסם
  • מחבר

כבר קניתי :) אבל אני רוצה לדעת כי אפשר לשנות

וערכתי

פורסם

איפה ערכת? שנה את הכותרת וענה על כל השאלות שבלינק ששמתי לך אם אתה רוצה לקבל עזרה.

פורסם
  • מחבר

כן כניראה בטעות לא ערכתי, ואם אפשר לדעת על איזה שאלות אתה מדבר בידיוק?

פורסם

פותח הדיון כדי שנוכל לעזור לך בבקשה תעתיק את הטופס הבא ותמלא אותו, ככה נוכל לעזור לך בדרך הכי טובה.

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?

במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?

א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:

* אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?

* לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?

* לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?

4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?

5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט.

6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?

7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)?

11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)?

12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון?

תעתיק את הטופס הזה ותמלא אותו לפי הבקשות שלך.

פורסם
  • מחבר

מה הקשר מה?? מה שהבאתה לי זה טופס למיפרט אני אומר שכבר קניתי ואני רוצה חוות דעת אז חאלס כבר כל אחד שמבקש חוות דעת דוחפים לו איזה מיפרט מספיק

פורסם

אז איך נדע אם המפרט טוב? טוב למי? טוב למה?

תמלא את השאלון בלי קשר לעובדה שכבר רכשת את המחשב. ותסדר את הלינק, פשוט תדביק אותו כמו שהוא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים