עבור לתוכן

שאלה לגבי תמיכה ב DDR3 בלוח GA-P35C-DS3

Featured Replies

פורסם

שלום,

השאלה שלי היא אם הלוח GA-P35C-DS3 תומך בDDR3 במהירות של 1333Mhz כמו שרשום עליו ???

בנוסף,

במידה ואני קונה ומרכיב כזה זיכרון (כרגע יש לי 2x1GB 800Mhz DDR2 CL4) ומעיף את מה שיש לי כרגע ,

האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות בביוס ??

* הזיכרון שאני רוצה לקנות הוא 2X2GB DDR3 1333Mhz

תודה רבה על העזרה !

פורסם

הלוח אמור לתמוך ב-DDR3 עד 1333.

DDR2 וDDR3 לא יכולים לעבוד ביחד, ברגע שתוציא את הזכרון הישן ותתקין חדש ה-BIOS יזהה את זה לבד ואחרי שירבט את עצמו (כמו שקורה בדרך כלל לאחר שינויים בחומרה בלוחות של גיגבייט) המחשב יעלה עם הזכרון החדש.

פורסם

בלוח שלך יש תמיכה גם בDDR3 וגם בDDR2,

אני לא יודע איך זה עובד והאים אפשר להישתמש בשניהם יחד לדעתי לא כי המתח הוא שונה.

לכן אתה צריך להחליט יש לך מקום ל4 סלוטים של DDR2, ו2 סלוטים לDDR3.

בDDR3 תוכל להוסיף עד 4GB כולל בDDR2 עד 8GB בכללי.

ייתכן ואפשר להישתמש בשינהם גם יחד חכה לתשובה מקצועית.

עריכה: אוקי שמתי לב שהוא ענה לך למעלה.

פורסם
  • מחבר

תודה לשתיכם , אבל בעיקר אני רוצה לדעת בוודאות שהוא יתמוך בזיכרון DDR3 במהירות 1333Mhz ???

פורסם

כן, רק תשים לב שאין אפשרות להוסיף יותר מ4GB אני גם לא חושב שצריך יותר.

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה רבה!

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית פשוט תתמצת בה את השאלה. לדוגמה "זכרון DDR3 בלוח GA-P35C-DS3".

כמו כן, לאחר החלפת הזכרון מומלץ מאוד שתאפס את ה-BIOS, ולאחר מכן שתכנס ותוודא שהזכרון מוגדר (תדר, מתח ותזמונים) בהתאם לנתוני היצרן.

פורסם
  • מחבר

יש מצב כזה שהלוח לא יתמוך בסוגים שונים של זיכרונות DDR3 ? זאת אומרת, סטיק אחד הוא יזהה ואם אני נגיד ינסה סטיק אחר (דגם אחר/חברה אחרת, אבל זהה מבחינת מהירות שעון ו-CL) הוא לא יזהה ???

פורסם

כן. תמיד יש סיכוי שבקר הזכרון לא יזהה או יעבוד בצורה יציבה עם זכרון מסוים, אבל הסיכוי לכך ברוב המקרים הוא נמוך.

נתקלת בבעיה או שאתה שואל סתם באופן כללי?

פורסם
  • מחבר

לא נתקלתי בבעיות , נתקלתי בשמועות ,והבעיה שאם אני קונה דגם ו"מנסה" אותו והוא לא יעבוד אז אכלתי אותה...

אבל מצאתי את הדגם הזה:

PSD34G1333KH‎

והלכתי לאתר של Patriot וחיפשתי את הדגם של הלוח אם שלי ורשום שמה שהדגם הזה ספציפי מתאים לוח אם GA-P35C-DS3 (rev 2.0)

אולי מישהו/אתה יוכל לאשר לי את הבדיקה הזאת ?

http://www.patriotmemory.com/configurator/index.jsp

פורסם

הרשימות שיש באתרי היצרנים (הן של הלוחות והן של הזכרונות) הן לרוב חלקיות בלבד כי הרי לא ניתן לצפות שכל לוח או זכרון ייבדקו עם כל הלוחות או הזכרונות שקיימים בשוק.

לא צריכה להיות לך שום בעיה כל עוד שאתה קונה זכרון מיצרן מוכר. גם במקרה הנדיר יחסית שכן, בדרך כלל החנות (כל עוד היא חנות המכבדת את עצמה) תחליף לך את הזכרון לדגם אחר (ועל אחת כמה וכמה אם החנות מרכיבה את המערכת) כי בעיות תאימות מתרחשות לעיתים ולא תמיד ניתן לצפות אותן מראש.

אך שוב, באופן כללי כל עוד שאתה קונה זכרון שמתאים ללוח שלך מבחינת סוג, תדר ומתח, וכל עוד הוא מיצרן מוכר, הסיכוי שתתקל בבעיה הוא קלוש.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה אומר על הדגם הזה ??

אני רוצה ללכת לחנות מחר ...

פורסם

הוא בסדד גמור. תתחדש.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה ! עזרת לי מאוד !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים