פורסם 2003 בנובמבר 3021 שנים שלום אני מחפש כבר זמן מה אוזניות 5.1 שיהיו כמה שיותר קרובות ליכולות של מערכת קולנוע ביתית מצאתי את האוזניות האלו באינטרנט וגיליתי שגם מוכרים אותם בארץ באתר של פנדה ב 300 ש''ח לא כולל כרטיס הקול 5.1 שצריך שזה עוד 200 שקל.הייתי רוצה לקבל המלצה על האיכות שלהם ואם הם באמת ברמה של מערכת קולנוע.Zalman ZM-RS6F 5.1 Stereo Headphones
פורסם 2003 בנובמבר 3021 שנים http://www.google.com/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=Zalman+ZM%2DRS6F+reviewA littel Google never heart anybody
פורסם 2003 בנובמבר 3021 שנים מחבר אני לא מחפש סיקור את זה כבר מצאתי, אני רוצה המלצה ממישהו שיש לו את זה בארץ
פורסם 2003 בנובמבר 3021 שנים נראות לי כבזבוז כסף לא נורמאלי.לא נראה לי שאוזניות מחברת קירור יכולות כ"כ להיות אפילו קרובות לאפקט של 5.1 .אני ממליץ לך לקחת את ה-300 שקל האלה ולהשקיע באוזניות אחרות, נורמאליות.אני לאחרונה קניתי את ה-Sony MDR-CD380 ב-250 ש"ח. לא רעות בכלל. מרגישים את הבאסים כמו שצריך בסרטים אני נהנה יותר מאשר בקולנוע אצלנו בנהריה.
פורסם 2003 בנובמבר 3021 שנים לפי ביקורות שקראתי (גם מאנשים ולא מאתרים גדולים).הן נחמדות, אם אתה מוגבל ל300 ש"ח וחייב 5.1 הן יתנו יותר תמורה מאשר מערכת מחברה גנריתצ או זולה במיוחד.אל תצפה לנפלאות, הן עדיין אוזניות זולות מחברה בלי הרבה נסיון. אבל לדעתי אם אתה ממש רוצה 5.1 הן שוות את ה300.
פורסם 2003 בדצמבר 121 שנים ניסיתי אותן במסיבת הרשת של גיימר ות'אמת לא הצלחתי להתרשם כמו שצריך עקב ההמולה..מה שכן, אני זוכר שהן דיי נוחות..והביקורות ברשת שקראתי עד כה דיי חיוביות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.