עבור לתוכן

צריך עזרה בסידור מאוררים

Featured Replies

פורסם

בעקרון במחשב שלי די חדש (פחות מחצי שנה) ומאז שקניתי אותו לא עשיתי לו ניקוי אבק , החלטתי לעשות OC לכרטיס מסך ולכבוד הOC עשיתי ניקוי מאוד יסודי של החלקים ואפילו סידרטי מחדש את כל הכבלים, הנה תמונה של מה שהצלחתי לעשות :

למטה.

בעקרון יש לי 4 מאווררים של 120 כאשר יש אחד מקדימה שמכניס אחד מאחורה שמוציא ועוד שניים בדלת שמכניסים , אחרי הוספת שני המאווררים לדלת הטמפרטורות עלו ב 2 מעלות בממוצע . אז חשבתי שכנראה יש משהו בסירקולצייה שעשיתי לא טוב אז אני צריך שתגידו לי איפה הכי טוב לשים את המאווררים ככה שיהיה הכי טוב. המארז שלי יש שני מקומות למעלה שנים בדלת אחד בתחתית אחד מקדימה ואחד מאחורה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תקטין את התמונה. קשה לראות מה הולך שם.

בכל אופן, אוליי יהיה כדאי לאזן קצת את לחץ האוויר במארז.

תעביר את המאוורר שבדלת (ולא זה שמול הכרטיס מסך) לגג המארז באופן שיוציא אוויר מהמארז.

עדכן בתוצאות.

פורסם
  • מחבר

שיניתי אחרי 15 שקות המצב הזה יש ירידה של 4 מעלות, מעבד-36 בממוצע כרטיס מסך 47 - בממוצע (שניהם במנוחה)

מעבד 57 במאמץ עם תוכנה , כרטיס מסך 70 במאמץ עם תוכנה.

זה הכי טוב שאפשר לעשות ?

פורסם

הבדל רציני בטמפ' לא יהיה במנוחה. בדיקה אמיתית יותר זה בזמן מאמץ.

תנסה גם לבדוק אם תשים את המאוורר שעל הדלת (זה שכעת מול הכרטיס מסך) בתחתית המארז (ליד הספק) כך שיכניס אוויר.

בדוק טמפרטורות במאמץ בשני האופציות ותראה מי עדיפה.

פורסם

אובר מאוררים שמכניסים אוויר זה לא "סירקולציה טובה"..

אתה לא צריך כל כך הרבה מאווררים..מספיק אחד קימדי ואחר אחורי..תראה מה התוצאות עם ובלי המאווררים בדלת..

תעדכן אותנו..

פורסם

אז אתה אומר שזה שיש לי 7 מאווררים במחשב זה סתם יותר מדי? =[

פורסם

בדיוק מה שהוא אמר, תנסה להוריד חלק ולהשוות תוצאות. אני ראיתי סירטון על מארז שהוכנסו בו 15 מאווררים לעומת 5 שבאו סטוק וברוב הבדיקות ה15 לא היו יותר יעילים ובחלק אף פחות. תסיק תמסקנות לבד...

במקרה מצאתי תסירטון:

פורסם

אצלי במארז היו 2 מאווררים, אחד מקדימה 140 אחד מאחורה 120

במנוחה טמפרטורת המעבד הייתה כ41 מעלות ואחרי שהוספתי עוד מאוורר מקדימה ע"י המוצר הזה (כי אין לי עוד מקומות למאווררים

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_436_3432&products_id=29019

הטמפרטורות ירדו במנוחה ל30-33

המחשב נמצא במקום סגור בתוך שולחן העבודה

זה יכול להשתנות בין מארז למארז, האפשרות הכי טובה שלך זה ניסוי וטעייה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים