עבור לתוכן

חוות דעת + הצעה ללוח עם צ'יפסט P67

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני עומד לקנות מחשב חדש ורציתי קצת חוות דעת על הלוח הזה:

Asus P8P67-M הבנתי שהוא מצויין לגיימינג והוא גם לא יקר ממש, אבל הוא לא תומך SLI (רק CF) וזה מה שעושה לי להתלבט עליו

יש לכם לוח אחר שתומך SLI בסביבות המחיר של ה- ASUS עם צ'יפסט ?P67

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית פשוט תכתוב בה את שם הדגם של הלוח שלגביו אתה שואל.

לשאלתך, אין כזה דבר לוח שטוב או לא טוב לגיימינג. הלוח אינו רכיב אקטיבי שמוסיף או גורע מיכולתם של רכיבי העיבוד המותקנים בו (מעבד וליבה גרפית). לכן לוח צריך לבחור בהתאם לדרישות שלך ממנו (כמות וסוג חיבורים). ברמת המחיר של הלוח הזה לא תמצא לוח שתומך ב-SLI. הלוח שהכי קרוב לו במחיר וכן תומך ב-SLI הוא לדעתי ה-ASrock P67 Extreme 4.

כמו כן, לדעתי מערך מרובה כרטיסים הוא מיותר כל עוד שאינך משחק ברזולוציות גבוהות חריגות. לאור החסרונות של מערך שכזה (עלות גבוהה יותר עקב הכרטיס הגרפי הנוסף, לוח שבדרך כלל יקר יותר, ספק בעל הספק גבוה יותר, פליטת חום מוגברת, צריכת אנרגיה גדולה יותר, תופעת ה-Micro stuttering והעובדה שלא כל משחק מנצל את המערך) הרבה פעמים הוא פשוט מיותר לאור העבודה שניתן לקבל חווית משחק מלאה באמצעות כרטיס גרפי בודד.

האם מתוכנן OC למעבד? אם כן, עד איזה תדר בערך?

פורסם
  • מחבר

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית פשוט תכתוב בה את שם הדגם של הלוח שלגביו אתה שואל.

לשאלתך, אין כזה דבר לוח שטוב או לא טוב לגיימינג. הלוח אינו רכיב אקטיבי שמוסיף או גורע מיכולתם של רכיבי העיבוד המותקנים בו (מעבד וליבה גרפית). לכן לוח צריך לבחור בהתאם לדרישות שלך ממנו (כמות וסוג חיבורים). ברמת המחיר של הלוח הזה לא תמצא לוח שתומך ב-SLI. הלוח שהכי קרוב לו במחיר וכן תומך ב-SLI הוא לדעתי ה-ASrock P67 Extreme 4.

כמו כן, לדעתי מערך מרובה כרטיסים הוא מיותר כל עוד שאינך משחק ברזולוציות גבוהות חריגות. לאור החסרונות של מערך שכזה (עלות גבוהה יותר עקב הכרטיס הגרפי הנוסף, לוח שבדרך כלל יקר יותר, ספק בעל הספק גבוה יותר, פליטת חום מוגברת, צריכת אנרגיה גדולה יותר, תופעת ה-Micro stuttering והעובדה שלא כל משחק מנצל את המערך) הרבה פעמים הוא פשוט מיותר לאור העבודה שניתן לקבל חווית משחק מלאה באמצעות כרטיס גרפי בודד.

האם מתוכנן OC למעבד? אם כן, עד איזה תדר בערך?

הכותרת עיניינית.

ASROCK הם חדשים אני לא מוכן לקחת סיכון, אני מעדיף משהו מוכר.

מתוכנן OC למעבד לפחות 4GHZ

טוב אני חושב שעדיף ללכת על ה- ASUS הוא נותן הרבה בתמורה למחיר שלו ואפילו להוסיף 40 שקל ולקבל את אותו הלוח עם תמיכה ב-SLI בנוסף ל- CFX

פורסם

אל תצטט בבקשה תגובות שמעליך. זה ברור שאתה מגיב לתגובה האחרונה והציטוטים המיותרים סתם גורמים לאי-סדר ועומס חזותי בדיון. אם אתה רוצה להתייחס רק לחלק מההודעה שמעלייך, תצטט את הקטע הרלוונטי.

1. הכותרת לא מספיק עניינית. לכתוב חוות דעת מבלי לכתוב לאיזה רכיב אתה מתייחס כבר הופך אותה ללא מספיק עניינית. אתה שואל פה לגבי לוח-אם מסוים ולא מבקש המלצה כללית, אז למה לא להוסיף אותו פשוט לכותרת? כותרת אינה הקדמה לדיון אלא צריכה לתמצת את נושא הדיון. אם הדיון עוסק ברכיבים מסוימים, יש להוסיף את הדגם שלהם לכותרת.

2. אני לא יודע למה החלטת ש-ASrock הם חדשים או שיש סיכון בקניית מוצרים שלהם, אבל אני יכול להגיד לך שזאת גישה שגויה ואתה סתם מונע מעצמך אפשרויות נוספות. סתם כדי לסבר את האוזן, ASrock הם חברת בת של Asus וסדרות המוצרים שלהן (מן הסתם) כמעט וזהות, עם הבדלים חזותיים בלבד ב רוב המקרים.

3. אם אתה מתכנן OC של עד 4GHz אז ה-P8P67-M יספיק, אבל אם אתה מתכנן OC גבוה יותר או שמעוניין ביותר שליטה על ה-OC הוא לא הלוח הכי מתאים לכך מכיוון שאינו מאפשר לך לשלוט על המתח לעבד. דגם ה-P8P67-M Pro הוא דגם זהה שכן מאפשר לך לשלוט על המתח למעבד.

פורסם
  • מחבר

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים