עבור לתוכן

אני ממש לא יודע מה לעשות בקשר ל 460GTX

Featured Replies

פורסם

שמעתי שהוא כרטיס טוב וחזק אבל מצב שני ראיתי כמה פוסטים פה וברשת שיש לכרטיס המון בעיות בייצור שהרבה יוצאים דפוקים משם ושזה פשלה רצינית של נוידיה כמו שראיתי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480034.msg4103526#msg4103526

עכשיו מה הסיכוי שזה יקרה לי גם? כי ראיתי עוד אשכולות כאלה ואני לא מוצא כרטיס שבאותו כוח כמו שלו.

ואני קונה את הגירסה של asus directu top 460gx 768mb מ KSP ואני קונה רק מ KSP כי אני קונה את כל המחשב שלי משם

פורסם

יש לי את ה- 460 של אסוס כמו שאתה רוצה לקנות אני עובד איתו בעריכת וידאו ואין בעיות

הכרטיס צורך 150 וואט והצרות נגרמות בהקשר לספקים חלשים

פורסם
  • מחבר

יש לי את ה- 460 של אסוס כמו שאתה רוצה לקנות אני עובד איתו בעריכת וידאו ואין בעיות

הכרטיס צורך 150 וואט והצרות נגרמות בהקשר לספקים חלשים

chiftec 500wtt יספיק אתה חושב? ובמשחקים וכאלו לא היו שום בעיות? זה המיפרט http://www.siz.co.il/my/ze3qmn4dznyh.jpg הכל יתאים נכון?

פורסם

LeadTek GTX460 768MB

LeadTek GTX460 1GB X2

Gainward GTX460 768MB

MSI Cyclone GTX460 1GB

הם כולם GTX460 שהיו ברשותי (חלקם עדיין ברשותי) וכולם ללא יוצא דופן מתפקדים 100%

צריכת חשמל של GTX460 768MB בעת משחק היא סביב 110W לא משהו שצריך להדאיג במקרה של ספק טוב.

פורסם

הבעיה שלי היתה בחברת אסוס, לפי דעתי כרטיס 6850 שווה לו .

פורסם
  • מחבר

הבעיה שב KSP יש רק ASUS יש שם גם גיגבייט אבל במחיר מאוד יקר שלא משתלם כבר אז אין לי מושג מה אני אמור לעשות

פורסם

תהרוג אותי אני לא יודע למה לקנות GTX460 768MB במחיר של HD5850

פורסם

איפה ראית?

בKSP (שמשם הוא רוצה לקנות) יש GTX460 768MB במחיר 750 לעומת HD5850 במחיר 995. אותו מחיר?

אגב, יש לי GTX460 768MB של גיגבייט והוא לא עושה לי בעיות, אבל קראתי (אחרי הקניה) על אנשים שיש להם בעיות עם אותו כרטיס שיש לי, כך שאני מניח שזה לא רק אסוס.

פורסם

KSP היא לא החנות היחידה עליי אדמות, אפילו הזמנה של HD5850 מRSM עם משלוח ישר לבית שלך תהיה כדאית יותר

פורסם
  • מחבר

KSP היא לא החנות היחידה עליי אדמות, אפילו הזמנה של HD5850 מRSM עם משלוח ישר לבית שלך תהיה כדאית יותר

5850 יותר חזק מה 460GTX? הבעיה שאני קונה מחשב שלם מ KSP אז זה בעיה להזמין מפה חלק ואז לתת להם כי אני מעדיף שבמיקרה ויהיה תקלה במחשב אני יזרוק את כל המחשב ל KSP

פורסם
  • מחבר

ע"פ TPU ב1920 לHD5850 יש יתרון של 25%

רגע אז יש אפשרות שאני יקנה אותו בניפרד מ RSM ואז אני יקנה תמחשב מ KSP בלי הכרטיס ויתן ל KSP תכרטיס שקניתי מ RSM והם ירכיבו לי אותו?

למרות שהבעיה זה שעם יהיה לי תקלה במחשב ואני יצטרך לשלוח תמחשב הם יאשימו את RSM ואני לא יכול ללכת עד לשם כדי להחליף

פורסם

בכל מקרה ב KSP יש כרטיסים יותר משתלמים בערך באותו מחיר

פורסם

lompy כמו מה?! היצע כרטיסי המסך שלהם ממש לא קל. העלויות לא אחת מגוכחות ביחס למתחרים.

TAMIRRR013 ברור שאם תקנה רכיב מסוים בחנות אחת ותיתן לחנות שניה להרכיב מחשב איתו, הם גם לא יקחו אחריות על הכרטיס. ייתכן ובמקרים מסוימים, החשש שלך גם יתגשם בדיוק כמו שתיארת. בחירה חכמה של חנות צריכה להיות מורכבת גם מתמחור טוב, אבל זמינות של החנות היא יתרון אדיר שלא כדאי להתכחש לו. אם אתה גר באיזור שבו חנויות אחרות לא זמינות לך, ואתה לא מסוגל להתנייד בקלות עם מערכת מחשב, הזמינות היא לדעתי כבר לא יתרון אלא חובה.

פורסם
  • מחבר

בסוף העדפתי ללכת בראש שקל ולהוסיף עוד 20 שקל ולקחתי ת 6850 של SAPPHIRE ב 770 שקל :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים