עבור לתוכן

המחשב עולה, אבל אין תצוגה. גם לא בביוס. לא בחיבור לכרטיס המובנה או לחיצוני.

Featured Replies

פורסם

מצב מוזר מאד במחשב של אחי.

מערכת ההפעלה עולה (שומעים ברמקולים), אבל אין תצוגה במסך.

ניסיתי מסך אחר, ניסיתי להוציא את כרטיס המסך ולחבר לחיבור ה-VGA המובנה - עדיין כלום.

ניסיתי את חיבור ה-HDMI המובנה בחיבור לטלויזיה - גם כאן אין סיגנל.

איפה הבעיה?

פורסם

no signal בכל המקרים שפירטתת?

ניתן לראות את מסך הPOST?

פורסם
  • מחבר

לא ניתן לראות את ה-POST. :nixweiss:

פורסם

ניסית להחליף כרטיס מסך ?

זאת אומרת, יכול להיות שגם הONBOARD וגם החיצוני לא עובדים..

פורסם

להוציא את הזכרונות ולחבר בחזרה

פורסם

^ מה זיכרונות יעזרו?!

תנסה לאפס ביוס. תשמש בכבל מסך אחר. וודא שהמסך דלוק ועובד עם מחשב אחר ושהכבלים מוברגים טוב. אולי חריץ PCI-E מקולקל. בדוק את manual שאין איזה ג'אמפר שעושה disable לכרטיס המסך המובנה.

אם זה לא עוזר... תתחיל לנתק ולחבר דברים באופן רנדומלי או זרוק את המחשב מהחלון :nixweiss: .

פורסם
  • מחבר

הוצאתי -הכנסתי, פרקתי - הרכבתי.

חזר לעבוד אחרי הוצאת הסוללה.

אחת התקלות המוזרות...

פורסם

^ מה זיכרונות יעזרו?!

תנסה לאפס ביוס. תשמש בכבל מסך אחר. וודא שהמסך דלוק ועובד עם מחשב אחר ושהכבלים מוברגים טוב. אולי חריץ PCI-E מקולקל. בדוק את manual שאין איזה ג'אמפר שעושה disable לכרטיס המסך המובנה.

אם זה לא עוזר... תתחיל לנתק ולחבר דברים באופן רנדומלי או זרוק את המחשב מהחלון :nixweiss: .

אני מבקש כי תמנע מפוסטים בסגנון זה כאן ובשאר חלקי הפורום - אני די חסר סבלנות להתנהגות כמו שלך

אין לך משהו חיובי לתרום לדיון שב בשקט ואל תפריע - זכית באזהרה על התנגות לא הולמת

אם תמשיך זה לא יסתיים כאן.

פורסם

אני מבקש כי תמנע מפוסטים בסגנון זה כאן ובשאר חלקי הפורום - אני די חסר סבלנות להתנהגות כמו שלך

אין לך משהו חיובי לתרום לדיון שב בשקט ואל תפריע - זכית באזהרה על התנגות לא הולמת

:s05:

תגיד אתה נורמלי? ??? מישהו מבין את התגובה שלו ומוכן להסביר לי בבקשה? מדברים על ניצול סמכות לרעה.

i'm at a lost... ממש סליחה שבטימטומי ניסתי לעזור לגורויים כמוך. הרבה נזק העצות האיוולות שלי עשו. אף אחד לא אוהב טיפוסי know it all.

חזר לעבוד אחרי הוצאת הסוללה.

הפוסט שהציע את מה שפתר את הבעיה בדיון - הוגדר בתור לא ענייני :screwy: .

ביינתיים אתה היחיד שלא תרם למשהו חיובי לדיון ורק העכיר את האווירה. מקווה שהשגת את מבוקשך.

שמור את איומיים שלך למישהו ש- give a rat's ass.

מי ששמך לשר ומושל עלינו, צריך גם לנשלך מתפקיד זה. אפילו לא טרחת להודיע לי על מתן האזהרה בה"פ והתייחסות ממך לא קיבלתי בפניה מיוזמתי. ניהול עצלני וכושל.

פורסם

הערת הבהרה - NAT64 הבהיר כי מטרתו היתה בהומור ותו לא.

לי אישית הדבר היה נראה כציניות וככזו אני חושב שמקומה אינו ראוי - במיוחד שבאים כאן לקבל עזרה.

אני מבקש להחזיר את הסדר על כנו - אני אישית לא נפגעתי מ-NAT64 - ואני מקווה שגם SASHKRIK לא (אני לא יכול להגיב במקומו)

בהצלחה,

גבריאל

פורסם

הבהרות אחרונות:

1. הסברתי לו שהמשפט האחרון של הפוסט במחלוקת היה בהומור: "אם זה לא עוזר... תתחיל לנתק ולחבר דברים באופן רנדומלי או זרוק את המחשב מהחלון nixweiss.gif ."

שמשום מה ההומור בו לא ברור והייתי צריך להגן עליו. אפילו חוש ההומר שלי על הפנים אני לא מבין את הבעיה בו. אין דבר הומוריסטי נוסף בפוסט שלי.

2. SASHAKRIK בשום אופן לא הייתה בכוונתי לפגוע ואני גם מתקשה להאמין שנפגעת. המטרה בהערה לפוסט שלך היתה על מנת לתת את חוות דעתי שאני לא מאמין שהפיתרון שהצעת רלוונטי לפתרון הבעיה וע"י כך לחסוך למשתמש זמן בבדיקות לא הכרחיות. במידה ובכל זאת יש בידי עוול כלפיך אבקש ממך התנצלות.

ציטוט של התכתבות אחרונה בה"פ נשלח אל גבריאל ואל מולטיקור:

------------------------------------------------------------

אין לי הרשאה לבטל אזהרות - MULTICORE - לאחר שהסדר הושב על כנו - נא בטל האזהרה למשתמש - תודה.

אני עדיין חושב שההלצה שלך היתה לא במקום ובעיני היא עדיין מתפרשת כמשהו לא נעים במינימום.

נא להוציא אותי גם מרשימת המעקב. תודה לך.

כל אי הנעימות הזאת היתה יכולה להימנע, אין בליבי אליך ואני מתנצל עם מילותי פגעו בך.

תודה לשניכם והמשך יום נעים.

-------------------------------------------------------------

אני מתנצל בפני כולם על הטרחנות המיותרת שניגרמה. העניין סגור והגיע לידי הבנה הדדית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים