פורסם 2011 במאי 2714 שנים שלום. האם צפויות בעיות בלוח האם הזה [תמונה]? אני לא רוצה לבזבז זמן בניסיון להפעיל אותו ורק אח"כ לגלות שלא היה סיכוי מלכתחילה. תודה
פורסם 2011 במאי 2814 שנים אין וודאות כי אני לא ראיתי את השרטוט של ה- PCB ואני לא יודע אם אמור להיות או לא אמור להיות שם מוליכים
פורסם 2011 במאי 2814 שנים לא.ועוד פעם אני חוזר ואומר שיש סיכוי מאוד גבוהה שאין שם בכלל מוליכים כי לא נהוג לשים באזורים כאלא
פורסם 2011 במאי 2814 שנים לפי השרטוט של המוליכים שרואים על הלוח אם לא מתקרבים לאזור שיש שבר אז ככה שאין דאגה
פורסם 2011 במאי 2814 שנים לוחות אם בנויים מכמה שכבות, אז ף אחד פה לא יכול להגיד לך שב100% הלוח יעבוד(אלה אם יש פה מישהו לא סיני שמרכיב לוחות למחייתו : ) יכול להיות גם סדק פנימי שלא נראה משכבות מבחוץ שהרס מוליך או 2 לכן יכול להיות שהלוח יעבוד מצויין - עד שתרצה לחבר אליו כרטיס הרחבה או התקן הרחבה שעלול שלא לעבוד כמו שצריך/כלל. אבל בהחלט שיש סיכוי גבוהה מאוד שלא יהיו מוליכים באיזור המצולם, והכל יעבוד תקין - בלי בדיקה לא תדע בוודאות בהצלחה
פורסם 2011 במאי 2914 שנים אבל בהחלט שיש סיכוי גבוהה מאוד שלא יהיו מוליכים באיזור המצולם, והכל יעבוד תקין - בלי בדיקה לא תדע בוודאות מסכים ומחזק - נשמח אם תבדוק ותתודא. יותר נזק ממה שיש לך כרגע ככל הנראה לא תגרום.
פורסם 2011 במאי 2914 שנים ^^ מסכים עים השניים מעלי כדי להיות בטוח אתה חייב לבדוק אותו תחבר לו ספק, זיכרון,מעבד כמובן,תראה מה קורה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.