פורסם 2011 במאי 2714 שנים תגידו לי מה כדאי לשפר/לשנות, ומה חוות הדעת שלכם על המפר וההתאמה בין הרכיביםאני מביא את החלקים מKSPתודהמעבד:Intel - Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Trayלוח-אם:GIGABYTE - P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-Eזיכרון:DDR3 1333Mhz 2x4GB Kingstonהארד דיסק:2x Samsung - 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כרטיס מסך:ASUS - GTX580 DCII 1536MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-Eצורב:LG - UH10LS20 DVD±RW Read Blu-Ray Combo Black Sataמאוורר למעבד:Scythe - Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Coolerמאוורר למארז:Scythe - Kaze Maru 140mm Case Fan 1700RPMיכול להיות שהמארז יגיע עם מאוורר, אז זה אופציונאליספק כח:Thermaltake - Toughpower XT Bronze 775W Modular PSU Active PFCרמקולים:Logitech - Z506 5.1 Speaker Systemמארז:Thermaltake - Element G Midi Tower Series Black Case
פורסם 2011 במאי 2714 שנים קודם כל, מה השימושים במחשב שלך? גיימינג? אם כן, ה Core i7 2600K מיותר מאד! ה Core i5 2500K יתן לך בדיוק את אותם הביצועים, ה Core i7 2600K יתן לך רק ביצועים טובים יותר בתוכנות עיבוד כמו תוכנות עריכת סאונד / סרטים / גרפיקה מקצועיות ביותר, ואם אתה לא עובד על שום דבר מזה ה i7 פשוט בזבוז עבורך! מבחינת הלוח אם, אתה יכול לשקול לקנות את הלוחות החדשים שיצאו בעלי צ'יפסט Z68 (לא P67 ולא H67), זה משלב את התכונות של P67 ו-H67 בלוח אם אחד. כלומר יכולת OC + ניצול הליבה הגרפית של המעבד, ועוד כל מיני פיצ'רים נחמדים שקשורים ל SSD ועוד. מבחינת כרטיס מסך, לדעתי ה GTX580 זה סתם בזבוז. לך על ה GTX570, כי אם אתה לא עובד על רזולוציות שיותר גדולות מ 1920x1080 אז ה GTX580 מיותר, או שאם אתה עובד על 2 מסכים לדוגמא. ההבדל ביניהם זה שאולי תקבל ב GTX580 באיזה 5-10FPS יותר, והיחס בין כמות ה FPS שתקבל בין 2 הכרטיסים ביחס למחירים פשוט לא הגיוני בעליל! מבחינת מאוורר למעבד, מאוורר בן זונה, יתן לך אופציה לעשות OC כמו שצריך. קיצר אתה יכול לחסוך בכל מה שאמרתי פה, כי סתם חבל על הכסף. ואם אתה מחליט לחסוך אז גם רד לספק כוח של 650W, יספיק לך גם זה די והותר וגם לשידרוג עתידי.
פורסם 2011 במאי 2714 שנים עדכן תקציב בכותרת + שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל!פרט בעיקר נתוני גיימינג כמופיע בלינק למטה, OC ודרישות שקט.להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0
פורסם 2011 במאי 2814 שנים מחבר התקציב שלי בלתי מוגבל,כמו שאמרתי, רב-תכליתימשחקים טובים, גלישה באינטרנט, עבודה משרדית, מולטימדיה וצפייה בסרטים, בלוריי,תכנות והרצת תוכנות עם חישובים כבדים, עריכת וידאו עם premier, עריכת תמונות וraw עם photoshop וlightroom, עריכת קול עם soundforge, יצירת מודלים תלת מימדיים 3dmax וmaya ,mudbox, zbrush, Vray poser וסימולציות פיזיקליות, הצפנות כמו bitlocker וtruecrypt,תחומים של מדעי המחשב לדוגמת עיבוד אותות ובינה מלאכותית,כתיבת מוסיקה וMIDI עם final/sibilius, הפקה מוזיקלית עם cubase , reason/recordמיקסוס עם tracktor scratch pro וvirtual dj pro וserato,הורדות וקריאת pdfיםהרצה של 4 VMים בvirtual boxשימוש ב visual studio 2010 ultimate ו expression blend 4מיפוי וחישובי דרכים,המרות של מדיה,הרבה עבודות של מחקר ופיתוח יעשו עליוהרבה חישובים מקבילייםפיתוח של אתרים עם dreamweaver וvisual studioירוץ עליו שרת iis7.5 ושרת sql server 2008 R2שיחזורי מידע ופיצוחי סיסמאותצריבה עם NEROהשוואות וmergeים בין קבציםירוץ עליו אנטיוירוסיהיה שימוש בVPNהוא יעבוד ב multiboot של windows 7 ultimate ו windows server 2008 R2 Enterpriseשניהם בגירסאות SP1 וב 64ביטזה מחשב שצריך להיות יכול להריץ את המשחקים הכי חדישים והכי כבדים,ומחשב שצריך להחזיק 8 שנים ולהישאר עם ביצועים טוביםוצריך הרבה מקום אחסון כדי שהוא לא יתמלא בזמן הזההספק צריך להתאים לכרטיס מסךיש לי כרטיס קול של auzentech x-fi bravuraמקלדת של razer lycosa mirrorעכבר razer mambaמשטח לעכבר razer destractorומסך LCD של LG W2362TQ23 אינץ' שאני יעביר למחשב החדש
פורסם 2011 במאי 2814 שנים טוב, שיכנעת אותי לגמרי. חח. יותר מדי שימושים. אז כן, עבור כל תוכנות העיבוד הכבדות עדיף שתקנה באמת את ה Core i7 2600K. אבל בנוגע לכ.מ, אני עדיין עומד על שלי. אני חושב שאתה יכול בקלות להסתפק ב GTX 570.
פורסם 2011 במאי 2814 שנים מחבר כמו שאמרתי , אני משתמש בו להרבה מטרות,וממש מנצל את היכולות שלו למקסימוםהפיצוחי סיסמאות וה premier יסתמכו הרבה על cuda אתה בטוח שזה יספיק?על איזה לוחות אם אתה ממליץ לZ68?שמעתי שהלוחות שלMSI Military Class IIטובים מאוד ועמידיםלמרות שיש גם את אסוס וג'יגהבייט
פורסם 2011 במאי 2814 שנים בנוגע לזה, אני לא בדיוק יודע. נראה לי המעבד עצמו לוקח תפקיד חשוב יותר, מאשר מעבדי ה CUDA.בכ"א, אני גם סמוך ובטוח של GTX 570 יש מספיק ודי. אבל בוא נחכה לאנשים שיותר מבינים בתחום הספציפי הזה שיגיבו.
פורסם 2011 במאי 2814 שנים מחבר תודה, כנראה שה570 יספיקאני צריך לבדוק בtomsHardware איזה יצרן שלו הכי כדאיספק אולי אני יחליף ב TPX-675MThermaltake Toughpower XT Series 675 wattכרגע אין לי כוונה להשתמש בSLIמספיק לי כרטיס אחד שהוא חזקלוח-אם צריך לוודא שהוא ייכנס במארזזיכרון לקחתי 8כי ווינדוס צריך 2, וכל השאר זה ל2 השרתים שרצים ברקע והמחשבים הווירטואליים שרצים במקבילולמשחקיםאני לא יבצע עליו OC
פורסם 2011 במאי 2814 שנים לך על הגרסה הזאתיGTX570 OC 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-Eהיא קצת יותר חזקה משאר הגרסאות, כי היא עברה המהרה.בנוגע לספק כוח, הייתי הולך על ה SeaSonic 650W.בנוגע ל SLI, באמת אין לך צורך. כל הקטע שאם תרצה לעשות בעתיד אז כבר בטח לא יהיו לך GTX 570 למכירה חחח,ותצטרך זוג כרטיסים חדשים. אבל עד אז... כמובן שיש גם לוודא שהלוח אם שלך תומך ב SLI.ובמקרה הלוח אם שבחרת אינו תומך ב SLI, הוא תומך רק במערך CrossFire של כרטיסי ATI. אז במידה ואתה חושב שאופציית ה SLIתהיה פתוחה בפנייך, תחליף לוח אם. במקרה והיום יצאו כבר הלוחות החדשים של ה Z68, אני אישית גם קונה בקרוב מחשבונראה לי אני אלך על ה:GigaByte Z68X-UD3P-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-Eשעולה כ-980 ש"ח. (הלוחות הטובים עדיין די יקרים)בכ"א, יש לו את האופציה לעשות גם CF וגם SLI. (שוב, אם זה חשוב לך)מה שה Z68 מציין זה שהוא מכיל את היכולות של לוחות ה P67 וה-H67. כלומר מאפשר לך יכולת לעשות OC,ושימוש בליבה הגרפית של המעבד שלך, ועוד כל מיני פיצ'רים שקשורים ל SSD.זה לוח אם בגודל ATX. והלוח אם הזה נכנס בול למארז שבחרת של TT.
פורסם 2011 במאי 2814 שנים מחשב שצריך להחזיק 8 שנים ולהישאר עם ביצועים טוביםאין חיה כזו, גם לא ב-30000 ש"ח - ודאי לא לשימושים שלך! שנתיים-שלוש וגם זה עם גישה אופטימית ופשרות מה לקראת סוף התקופה.וצריך הרבה מקום אחסון כדי שהוא לא יתמלא בזמן הזהאת זה הכי קל להוסיף בהמשך - המחירים יורדים כל הזמן.לשימושים שציינת ובתקציב כזה מומלץ לקחת SSD איכותי בנוסף.ומסך LG W2362TQלמפלצת הזו, בתקציב לא מוגבל ולשימושים כאלה אתה "משדך" מסך TN בינוני בגודל סטנדרטי?אם כבר אתה מוכן להשקיע כל כך הרבה, תשקיע במסך איכותי וגדול כמו ה-U2711 למשל.אפילו יותר משתלם ומאוד מאוד פרודוקטיבי לעבוד עם שני מסכים כמו ה-U2311 למשל, במיוחד לשימושים שלך והרבה עבודה במקביל.זה ישדרג לך משמעותית את הפרודוקטיביות והשימוש במחשב - כמעט יותר מכל דבר אחר.זו גם השקעה מצויינת כי מסך מתיישן לאט מאוד ואחד איכותי בהחלט מסוגל להחזיק 5-6 שנים בלי בעיות מיוחדות ולעיתים יותר.אני לא יבצע עליו OCעם כל הדרישות שלך, OC יתן לך את שיפור הביצועים הגדול ביותר ביחס למחירו וזה גם קל מאוד ובטוח עם מעבדי SB החדשים.שמעתי שהלוחות של MSI Military Class II טובים מאוד ועמידיםלמה אתה כותב 3 מילים בשורה וקוטע את המשפט?!ללא OC (ובעצם גם עם OC) הלוחות האלה יקרים ומיותרים לחלוטין.ללא OC גם אין כל טעם לקחת מעבד "K" עם מכפלה פתוחה ואפשר בהחלט להסתפק בלוח H61/H67 זולים שיתנו לך בדיוק אותם ביצועים (אלא אם תרצה SLI/CF שלדעתי די מיותרים).אני מביא את החלקים מKSPאישית, אני לא בטוח שזו הבחירה הכי חכמה שאפשר לעשות - לשיקולך.
פורסם 2011 במאי 2814 שנים מחבר אוקיי תודה,שיניתי את המפרט:מעבד i5 2500 3.3GHzמאוורר scythe mugen IIזיכרון 2x kingston 4GB 1333 DDR3הארדיסק אחד: Samsung 1TB HD103SJכרטיס מסך: GTX550 Ti של Asusצורב: GH22LPלוח אם: Gigabyte P67A-UD3-B3ספק כח: SeaSonic 650Wמארז: Thermaltake M9ככה שזה יוצא לי 4340 ש"חכרגע אנחנו חושבים על לקנות מKSP,או מIVORY או ZED או BUGמסך של LG כבר יש לי והוא די סבבה יחסית,ככה שאני לא רוצה לקנות כרגע עוד מסך,למרות שלקודד על כמה מסכים יכול לשפר קצת מהיעילותהארדדיסק אני יוסיף לפי הצורךSSD כרגע העלות מול תועלת שלהם לא משתלמתאני מביא מהם רק את החומרה, ווינדוס אני יתקין בעצמיOC מקצר את אורך החיים של הרכיבים במחשב ומבטל את האחריותעל איזה חנויות שקרובות לבת-ים , חולון, רשל"צ, תל אביב, רמת גןאתם ממליצים?
פורסם 2011 במאי 2814 שנים אל תלך על ה 550 Ti, ממליץ לך ללכת על ה GTX 560 Ti, הוא חזק משמעותית בהרבה מה 550!ואל תקנה מ BUG,ZED. תקנה למשל מ KSP,RSM באיזור ת"א.ובנוגע למה שאמרת בעניין ה OC, אני ממש לא מסכים איתך. בטח ובטח שלא במעבדי ה Sandy Bridge החדשים.בנוגע ל SSD, אני מסכים. היחס בין העלות לנפח פשוט לא משתלם בשיט. אני אישית מעדיף לחכות כחצי שנהלראות מה יהיה המצב בשוק.
פורסם 2011 במאי 2814 שנים ^מפרט סביר אבל ממש לא בטופ ביחס לדרישות שהגדרת - בעיקר כרטיס מסךל-ZED לא הייתי מעיז להתקרב, IVORY/KSP ממש לא בעדיפות וובאג יקר.קרא כאן: המלצת חנויות 2010
פורסם 2011 במאי 2814 שנים מחבר כרטיס מסך אני ישים GTX560 Ti של ASUSאו של GIGABYTE או ZOTACוצורב GH24NS50 של LGככה שזה יהיה:מעבד i5 2500 3.3GHz940 ש"חמאוורר scythe mugen II190 ש"ח2 זיכרונות kingston 4GB 1333 DDR3400 ש"חהארד-דיסק אחד: Samsung 1TB HD103SJ260 ש"חכרטיס מסך: GTX560 Ti של ASUS1,350 ש"חצורב: LG GH24NS50150 ש"חלוח אם: Gigabyte P67A-UD3-B3620 ש"חספק כח: Seasonic 650W660 ש"חמארז: Thermaltake M9330 ש"ח=4,900 ₪בדקתי את המחיקים של זה בכל החנויות שאמרתםבKSP זה יוצא הכי זול מכל החנויותויש יש להם סניף חדש ממש קרוב לבת-ים
פורסם 2011 במאי 2814 שנים בנוגע לכרטיס מסך לך על זה של GigaByteGigaByte GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-Eהוא עבר המהרה, יותר טוב מהגרסאות הקודמות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.