פורסם 2011 במאי 2714 שנים שלום לכולם,לפני כמה יימים התחיל לי הבעיה..אני פותח את המחשב (נייד מיני ACER ASPIRE ONE) ניכנס לגוגל ופיתאום רואה שאם אני לוחץ על האות F זה משתגע ומתחיל לכתוב אותההרבה פעמים.כאילו אם אני כותב Fuck Milfs זה יכתוב כךך fffucffkf milfffffssff זה ימשיך רק עם ה F , זה עוצר בין כמה פעמים אבל אחרי זהזה שוב מתחיל , וכשזה מתחיל אני לא יכול להזיז תעכבר לכמה שניות עד שהוא מפסיקאו שאם זה מתחיל להשתגע וזה כותב הרבה פעמים F אז אני לוחץ על Ctrl + Alt + Delete (משימות) זה מפסיק ואני יכול להזיז תעכשיו..חייב עזרה בבקשה.ד"א : זה לא תקוע פיזי כי אני פירקתי תמיקלדת טוב טוב ראיתי , פירקתי תמקש* אולי זה קשור אבל לפני שהבחנתי בבעיה הזאת והכל היה טוב , הייתי עם המחשב אצל חברים וניגמר לו הבטרייה הוא ניכנס למצב שינה ואחרי רבע שעה של הטענה קטנה שוב הוצאתי אותו ואז שוב ניכנס למצב שינה *העוזר יתוגמל בעין יפה!די סי , בן
פורסם 2011 במאי 2814 שנים מחבר כן כן אחי... זה כבר ממש קשור למחשב..כשאני ניכנס למחשב ויש לי סיסמא זה גם סתם רושם מלא F בלי שאני נוגע במקלדת
פורסם 2011 במאי 2814 שנים אני לא אח שלך.כל מה שעולה לי בראש זה שיש sticky key שממופה ספציפית על מקש של F אם גם מתוך on-screen keyboard זה מתרחש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.