עבור לתוכן

הייתכנו מצבים של התנגשויות בין חומרה?

Featured Replies

פורסם

אני לא כ"כ מבין בנושא אך ליפעמים טכנאי מחשבים אומרים לי שישנם מצבים אשר בהם קורים התנגשויות חומרה...כמו למשל כרטיס קול מתנגש עם כרטיס מסך או עם כרטיס הקול הנמצא על הלוח (זאת סתם דוגמא), ואז עקב כך הביצועים של המחשב הם יירודים ולא תואמים את ביצועי החומרה האמיתיים ??

אם דבר זה יתכן...אז יכולים להיווצר התנגשויות במפרט שאני הולך לקנות הזה??

CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1112.42 ] 1

Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 560.28 ] 1

Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 277.25 ] 2

Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 495.17 ] 1

Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1097.46 ] 1

Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.98 ] 1

CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Sony x 52 [ ¤ 113.42 ] 1

CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW [ ¤ 262.55 ] 1

Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6AR1 Front USB 300W Case [ ¤ 313.48 ] 1

אם כן אז תגידו לי מה להחליף כדי שאני אהיה בטוח על המפרט הנ"ל...

העיסוק העיקרי שלי הוא במשחקים בעיקר...אז אם יכולים להיווצר התנגשויות אז זה יכול להתבטא גמגומי משחקים או אי הפעלת משחקים...

פורסם

אין התנגשות חומרה במפרט הזה לכול הידוע לי אבל הייתי מחליף כמה רכיבים בגלל ההפרש המחירים המטומטם בן הרכיבים שקנית לקיים למשל תחליף את הכונן CD הרגיל לDVD לכול הידוע לי אין הפרש מהותי במחיר אבל זה יאפשר לך להשתמש במדיה הזאת והזכרונות תוסיף 200 שח וקנה את ה 512 במהירות 400 במקום ה 256 אם זה לא כדאי להתקמצן

פורסם
  • מחבר

האם שמת לב לכך שבמפרט ישנם שני סטיקים של 256 ddr??

האם זה לא חזק מאוד?? האם זה לא מספיק?? אני ראיתי כאן במפרטים שמציעים תמיד 256ddr*2

כדי שיפעל על dual

דבר שני dvd אני לא צריך אותו...אני לא רואה סרטי dvd במחשב ..יש לי בסלון וזה מספיק לי..

תודה בכל אופן למי שיענה... ;)

פורסם

האם שמת לב לכך שבמפרט ישנם שני סטיקים של 256 ddr??

האם זה לא חזק מאוד?? האם זה לא מספיק?? אני ראיתי כאן במפרטים שמציעים תמיד 256ddr*2

כדי שיפעל על dual

דבר שני dvd אני לא צריך אותו...אני לא רואה סרטי dvd במחשב ..יש לי בסלון וזה מספיק לי..

תודה בכל אופן למי שיענה... ;)

מצטער על הטעות קודם כול . ודבר שני DVD זה לא רק לסרטים יש שמועות שהמשחקים עוברים לתקן הזה בשביל לחסוך בCD רגילים ולכול הידוע לי יצאו 2-3 משחקים כאלה

פורסם
  • מחבר

אוקי.

החשוב לי כרגע שלא יווצרו התנגשויות בין רכיבים במפרט הנ"ל...

פורסם

אני זוכר התנגשויות רק מלפני כמה שנים בימי 486 ופנטיום 1.

התנגשויות חומרה קוראת בד"כ כששני רכיבים מוגדרים על אותה יציאה או משהו דומה.

אני לא חושב שזאת צריכה להיות בעיה עבורך. אם לוח האם תומך בכל מה שאתה מתכוון לחבר אליו, לא אמורה להיות בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים