עבור לתוכן

ASUS 1015 PEM סוללה

Featured Replies

פורסם

קיבלתי בשעה טובה את המחשב .

בכל המבדקים אני רואה שהסוללה משכה 8 שעות בלי שום בעיה (היצרן מצהיר על 10) אבל אצלי משום מה כשהא טעון 100% הוא מראה על 4 שעות .

טענתי את הסוללה טעינה ראשונה כ 14 שעות ,נתתי לה להתרוקן לחלוטין וטענתי כ 8 שעות אבל עדיין רשום שהיא טובה ל 4 שעות .

מה יכול להיות לדעתכם ?

פורסם

מה אתה עושה עם המחשב? מה הבהירות מסך? WIFI פועל? באיזה עוצמה האות שאתה מקבל? מה הטמפ' שבה נמצא המחשב לרוב? כמה דברים מחוברים ב USB? האם אתה נוהג להטעין אותו הרבה(עובד שעות רצופות כשהוא מחובר למטען והסוללה בפנים)?

^

כל אלה ועוד, משפיעים על הסוללה. תבדוק שוב את כל המבחנים שקראת, ותקרא טוב מה עבר המחשב כשהוא נתן 8 שעות עבודה. אני די בטוח שהוא היה עם בהירות מסך מינימלית ביותר, WIFI מנותק וכלום לא רץ ברקע.

פורסם
  • מחבר

מה אתה עושה עם המחשב? לרוב גולש באינטרנט מה הבהירות מסך? 50% WIFI פועל? כן באיזה עוצמה האות שאתה מקבל? 144mbs

מה הטמפ' שבה נמצא המחשב לרוב? נמצא בסלון כמה דברים מחוברים ב USB? כלום האם אתה נוהג להטעין אותו הרבה(עובד שעות רצופות כשהוא מחובר למטען והסוללה בפנים)? לא ממש

^

כל אלה ועוד, משפיעים על הסוללה. תבדוק שוב את כל המבחנים שקראת, ותקרא טוב מה עבר המחשב כשהוא נתן 8 שעות עבודה. אני די בטוח שהוא היה עם בהירות מסך מינימלית ביותר, WIFI מנותק וכלום לא רץ ברקע.

תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים