עבור לתוכן

מתח עבודה של זכרונות לפלטפורמה החדשה

Featured Replies

פורסם

מה המתח ( V ) של הזיכרונות המומלץ / נדרש ללוחות החדשים פלטפורמה Z

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

תשובהל שאלה העיקרית שלך תוכל למצוא בסטיקי שאלות נפוצות מעבדים, לוחות-אם וזכרונות. אם לאחר קריאת הסטיקי עדיין יהיו לך שאלות אתה מוזמן לחזור ולשאול כמובן.

פורסם
  • מחבר

השאלה הועברה למעלה

פורסם

תתמצט את תוכן ההודעה בכותרת ::)

פורסם

עבור פלטפורמת Sandy Bridge מומלץ שתקנה זכרון DDR3 שמתח העבודה שלו הוא עד וכולל 1.5V.

פורסם
  • מחבר

תודה

האם כל הלוחות החדשים מוציאים 1.5v או שיש צורך לבדוק בנתוני הלוח כדי לוודא

למרות שאני לא יודע הייכן לבדוק

פורסם

זה לא קשור ללוח-האם, אלא למודול הזכרון עצמו.

אתה צריך לבדוק במפרט הזכרון שאותו אתה מתכנן לקנות מהו מתח העבודה שקבע היצרן. רוב הזכרונות DDR3 1333/1600 עובדים היום במתח של 1.5.

במקרה של ספק, או בכלל, אם יש לך חנות שממנה אתה מתכוון לקנות, אנא ציין את שמה או את דגם הזכרון שאתה מתכנן לקנות, וניתן יהיה לאשר לך שהוא מתאים (או שלא).

פורסם
  • מחבר
:xyxthumbs:
פורסם
  • מחבר

מצאתי זכרונות על 1.5V היה קצת קשה אבל בסוף זה נמצא

אני רוצה להזמין 8G זכרונות 2X4 לוח אם אסרוק Z68 אקסטרים 4 ועדיין אני מתלבט בנושא המעבד I72600 או I5 2500

לצורך עריכת וידאו ותוכנות גרפיות, והאם לא הגזמתי בכמות הזיכרונות

מערכת הפעלה תהיה 64 BIT

פורסם

בקשר לנפח הזכרון. רק אתה יכול לדעת. אם בשימושים שלך אתה מגיע לניצול של 8GB או קרוב לכך, אז יש בכך צורך.

אם בשימושים שלך אתה מגיע לניצול נמוך משמעותית, אז הזכרון הנוסף לא בדיוק ייתן לך משהו. לכן אין פה תשובה חד-משמעית. זה תלוי בשימושים שלך.

לגבי המעבדים. מדובר בנושא חדש שאינו קשור לנושא הדיון המקורי, ולכן פתח בבקשה דיון חדש.

פורסם
  • מחבר

יש דרך לדעת כמה משאבי זיכרון אני מנצל?

פורסם

כדי לקבל תמונה כללית אתה יכול להשתמש במנהל המשימות (Task Manager) > הלשונית "ביצועים (Performance)", או בתוכנה כמו Process Explorer.

מומלץ כמובן לבדוק מהי צריכת הזכרון כאשר המערכת נמצאת בעומס הגדול ביותר שאליו אתה מגיע בפועל, כלומר, כל התוכנות שבדרך כלל פתוחות אצלך ברקע במקביל, אם תוכנות מסוימות לרוב מכילות קובץ פתוח בתוכן (כמו Photoshop לדוגמה עם קובץ תמונה), אז תדאג שיהיה פתוח בהן קובץ מייצג וכו'.

הערה: לקנות 8GB של זכרון זאת לא טעות אם אתה זקוק לנפח של יותר מ-4GB. זאת אפילו לא טעות לקנות גם אם לא רוצים, להזיק זה בטח לא יזיק, פשוט זה גם לא יועיל ולכן אני באופן אישי חושב שסתם לקנות זה מיותר. בכל מקרה, אני עדיין ממליץ לוודא קודם שיש בכלל צורך לחשוב בכיוון הזה.

פורסם

יצא לי לקרוא manual של לוח אינטל DP67BG ששם כתוב שמתח הזכרונות צריך להיות שווה 1.65 או פחות

[attachment deleted by admin]

פורסם

ההמלצה הרשמית של Intel לגבי מתח הזכרונות בפלטפורמת SB הוא 1.575V. יחד עם זאת, ועם ההסתייגות מכך שהפלטפורמה עדיין חדשה יחסית, כרגע אין שום עדות לכך שמתח של 1.65V לזכרונות, מתח שבו משתמשים לא מעט אנשים עם הפלטפורמה גורם לאיזה שהוא נזק.

אולם, מכיוון שהיום ניתן למצוא מספיק זכרונות בתדר 1333/1600 שעובדים במתח של 1.5V, אנו נוהגים להמליץ פה בפורום מעבדים עליהם ולאו דווקא להיצמד לגבול העליון על-פי המפרט הטכני של Intel. בין היתר הסיבה לכך היא שגם ככה יש עדיפות לזכרון שעובד במתח כמה שיותר נמוך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים