עבור לתוכן

החלפת מעבד + לוח אם+ זכרון, צריך עזרה ודעה תקציב עד 2000

Featured Replies

פורסם

הי לכולם בשעה טובה החלטתי להחליף את המעבד המזדקן שלי E6300 (נראה לי כבר לא מוכרים כאלה)

הדרישות שלי הם משחקים בלבד, כמו כן אין שום עניין בלעשות OC לא עכשיו ולא בעתיד. כמו כן לא AMD אני מעוניין רק בINTEL

שמתי עין על סדרה I5 2500 האם יש איזשהו הבדל בינו לבין דגמי I5 חלשים יותר אם אני לא מעוניין ב OC?

כמו כן איזה לוח אם יתאים?

הדרישות שלי מלוח האם הם שיהיה הכי בסיסי שאפשר כלומר לא OC.

אשמח לכל עזרה ועצה מכיוון ששנים כבר לא בדקתי את השוק.

תודה מראש לכל העוזרים, כמו כן כל עצה אחרת של מעבד או לוח אם אשמח לקבל.

פורסם

בהתאם להעדפה שלך קנה את ה-Core i5-2500 או את ה-Core i5-2400. לרוב ה-Core i5-2400 משתלם יותר מה-Core i5-2500 מכיוון שהוא זול יותר, לפעמים באופן שניתן להגדירו משמעותי, ועובד בסך הכל בתדר נמוך ב-200MHz, זניח.

לגבי לוח אם, מגוון הלוחות הבסיסיים די רחב. אני חושב ש-DH67BL של Intel הוא אחד המשתלמים שבלוחות ה-H67.

אם אתה מעוניין בלוח זול עוד יותר שלרוב אינו מכיל חיבורי USB 3.0 ו-SATA 6Gb/s אז תוכל לבחור בלוח המבוסס על ערכת השבבים H61 כגון ASROCK H61M.

לגבי זכרון. קנה את הזכרון DDR3 בתדר 1333/1600 (אין משמעות להפרש התדר) מיצרן מוכר (דוגמאות בסטיקי שאלות נפוצות מעבדים, לוחות-אם וזכרונות) ומתח של עד וכולל 1.5V.

פורסם
  • מחבר

הי תודה על ההודעה.

נראה לי אלך על ה 2500 עם לוח אם H61.

אני יודע שזה לא כל כך המקום אבל מה הולך בכרטיסי המסך? האם GTX260 עדיין שווה משהו?

פורסם

פתח על-כך בבקשה דיון בפורום המתאים.

פורסם

ולשאלתך כן הוא עדיין נחשב כרטיס חזק

פורסם

בתקציב שיש לך תוכל לקנות לוח Z68 ומעבד 2500K ולמרות שאתה לא מתכנן OC, כשזה יהיה זמין לך ותראה כמה זה פשוט ובטוח כיום ואיזה שיפור זה... וואללה.

לוח סביר - ASROCK Z68 PRO3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים