פורסם 2011 במאי 2714 שנים [table][tr][td]שלום,חיברתי היום את המחשב לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI TO HDMI, אך ישנה בעיה.ישנם רעשים מעצבנים וחזקים מהרמקולים של הטלוויזיה. אין לי מושג מה לעשות.תעזרו בבקשה.[/td][/tr][/table]
פורסם 2011 במאי 2714 שנים אדמה (הארקה) מחברת את המחשב והמסך לאדמה ל 2 מטרות :הספקים בשתיהם מסננים הפרעות מכניסת החשמל ומזרימים אותם לאדמה, דרך חיבור האדמהאם חוט במתח גבוה מתנתק ונוגע במארז בתוך אחד מהם, הזרם ישרום לאדמה וכך יקפיץ את החשמלאם חיבור האדמה לא תקין, ההפרעות (שסוננו אל ידיי רכיבי סינון הפרעות) ימצאו את המסלול השני הכי טוב לאדמה - דרך כבל ה HDMI ואז דרך חיבור האדמה של המחשב / המסך שבצד השני. הזרם הזה שעובר בכבל HDMI בדרך כלל יוצר את הפרעותתחבר את שתיהם למפצל חשמל משותף (לא 2 שקעים שונים), כדיי שהם לא יאספו הפרעות חיצוניות ממערכת חשמל של הביתתנסה להחליף את הכבלי חשמל של שתיהם לכבלי חשמל אחרים (ממחשב אחר) (ניתן להחליף אחד בכל פעם כדיי לבדוק)תנתק כל כבל שמביא אדמה מרוחקת מהמחשב ומהמסך : ממיר HOT, אינטרנט, כבלי USB (חוץ מלוח מקשים ועכבר) וכואם הצליל משתנה בהתאמה לעומס מעבד של המחשב (קולות שונים בזמן שפותחים תוכנה / בזמן עליית מערכת ההפעלה) זה סימן לספק לא תקין או קבלים לא תקינים בלוח
פורסם 2011 במאי 2814 שנים מחבר תנסה את המחשב הזה + מסך אחר ומחשב אחר + המסך הזהמחשב הזה + מסך אחר ניסיתי ואותה הבעיה. מחשב אחר +המסך הזה אין באפשרותי לנסות כי אין לי בבית עוד מחשבים עם יציאת HD. לעומת זאת היום בערב אני אנסה עם אותו כבר במחשב אחר + מסך אחר ואחזיר תשובה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.