עבור לתוכן

זקוק למפרט בסיסי מאוד של מעבד+לוח אם+ זיכרון בלבד - בתקציב נוח ככל האפשר.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חבר'ה אתם לא בכיוון.

MPC-HC יודע להשתמש בהאצת חומרה בעצמו, אבל צריך להתקין DirectX 9.0c

לא היה צורך כלל ב-CORE AVC.

לאחר מכן כנס לאופציות ואז (internal filters) ושים לב שמסומן EVR כמו בתמונה (העיגול האדום הראשון).

זהו, כל העסק אמור יעבוד... עומס על המעבד צריך להיות עד 10% לדעתי.

יש לי DX11 מותקן, וכן EVR מסומן כמו בתמונה.. ועדיין בסביבות ה40% על המעבד...

קצת התייאשתי - לפחות התמונה חלקה עד כה, נקווה שזה ישאר כך - העניין כרגע הוא רק שהסרט יפעל לי ב DTS

פורסם

1. כשאתה רואה וידאו, האם הסמל של COREAVC מופיע בשורת המשימות? אם כן, באיזה צבע?

2. תכנס להגדרות של COREAVC ותבדוק אם מסומן שם DXVA

3. בנוגע להגדרות קול, אני לא יודע איך בדיוק עושים את זה בMPC-HC (אם כי בטוח אפשר), האופציה הנוחה יותר אצלי זה להגדיר את זה בהגדרות של CCCP שמותקן אצלי (כמו שציינתי קודם, ההגדרות שם מאד נוחות).

חבר'ה אתם לא בכיוון.

MPC-HC יודע להשתמש בהאצת חומרה בעצמו, אבל צריך להתקין DirectX 9.0c

לא היה צורך כלל ב-CORE AVC.

ממש עוזר להגיד לו את זה אחרי שכבר יש לו COREAVC. ולמה לתת הוראות חלקיות?

חוץ מזה, ההחלטה להמליץ על COREAVC לקחה בחשבון את זה שאפשר (ואולי עדיף) להסתדר גם בלי האצת חומרה.

פורסם
  • מחבר

1. כשאתה רואה וידאו, האם הסמל של COREAVC מופיע בשורת המשימות? אם כן, באיזה צבע?

2. תכנס להגדרות של COREAVC ותבדוק אם מסומן שם DXVA

3. בנוגע להגדרות קול, אני לא יודע איך בדיוק עושים את זה בMPC-HC (אם כי בטוח אפשר), האופציה הנוחה יותר אצלי זה להגדיר את זה בהגדרות של CCCP שמותקן אצלי (כמו שציינתי קודם, ההגדרות שם מאד נוחות).

חוץ מזה, ההחלטה להמליץ על COREAVC לקחה בחשבון את זה שאפשר (ואולי עדיף) להסתדר גם בלי האצת חומרה.

לא, כשאני רואה סרט אז אין את הסמל בשורת המשימות (בתור התוכנה סימנתי את Use Tray Icon אבל עדיין לא מופיע)

ואיך אפשר להגדיר את העניין עם הסאונד בCCCP? התקנתי את זה גם..

פורסם

תפתח את CCCP Settings

שים לב אם מסומן שם COREAVC (בצד שמאל למטה)

בצד ימין תסתכל על ההגדרות של FFDShow Audio Settings ו-S/PDIF ותבחר מה שמתאים לך.

כשאתה גומר תעשה NEXT ו APPLY.

פורסם

יש לי DX11 מותקן, וכן EVR מסומן כמו בתמונה.. ועדיין בסביבות ה40% על המעבד...

קצת התייאשתי - לפחות התמונה חלקה עד כה, נקווה שזה ישאר כך - העניין כרגע הוא רק שהסרט יפעל לי ב DTS

תתקין DirectX 9.

איפה נתתי הוראות חלקיות? MPC מותקן, רק נשאר להתקין 9 DIRECTX ולוודא ש-EVR נבחר.

להעדיף לא להשתמש בהאצת חומרה? למה זה עדיף בדיוק? נשמע לי תמוהה, יש לך אוטו - תסע... חוץ מזה, CoreAVC תומך בזה.

תפתח את CCCP Settings

שים לב אם מסומן שם COREAVC (בצד שמאל למטה)

בצד ימין תסתכל על ההגדרות של FFDShow Audio Settings ו-S/PDIF ותבחר מה שמתאים לך.

כשאתה גומר תעשה NEXT ו APPLY.

כשאתה מגדיר שם משהו, זה לא תופס ל-MPC, כי שימוש בקודקדים מוגדרים פנימית בתוכנה, אם כבר להיכנס לזה, אז אפשר לדחוף את Core AVC ל-External Filters ולהוריד V מ-Internal filters איפה שרשום Matroska.

אני משתמש ותיק בהאצת חומרה (DXVA) לניגון סרטים, כיום אין צורך להסתבך עם קודקים ולמרות שאני משתמש ב-Core AVC, בשימוש ב-DXVA הוא לא נחשב לגורם משפיע אם לא בחרת להשתמש בזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים