עבור לתוכן

זקוק להמלצה על מחשב נייד לתקופת לימודים - תקציב עד 4000שקלים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם - מתחיל ללמוד באזור אוקטובור והמחשב הנייח כבר ישן (אוטוטו בן 11) אז הוחלט גם להתחדש במחשב נייד וגם הגיע הזמן לקנות מחשב חדש בלי קשר :P

הדבר הכי חשוב - מעל להכל זה זמן סוללה.. שלא תיגמר תוך שעתיים-שלוש אחרי חצי שנה עבודה...

התקציב הוא בערך 4000שקלים - שאני מאמין שהוא מכובד יחסית לדרישות, אבל אם לא אז אפשרי להעלות אותו עד אזור ה5000שקלים - וכמו כן, אם הוא גבוה יותר מדיי אז אשמח לחסכון קצת (שנת לימודים יהיו הרבה הוצאות גם ככה :-\ )

* גודל המסך : רצוי 15.6 כי ישמש קצת לצפייה דרך DVB אבל אפשרי להתפשר קצת אם זה יתרום לזמן הסוללה.

* משקל רצוי: אין חשיבות כלל... כל עוד לא עובר את ה40קילו :screwy:

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): מעל ה10 שעות זה אידיאלי - אבל אני מבין שיש רצוי ומצוי.. כך שהכי ארוך שניתן בתקציב.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו): יציאת HDMI זה כבר דיי ברור בימינו, ושיהיה לו לפחות יציאה אחת של USB3.0 וeSata

* בלוטות? עדיפות - לא חובה.

* גודל מינימלי של כונן קשיח? לא כזה קריטי - יש חיצוניים בשפע (נגיד לפחות 500GB)

* צורב DVD? דיי מובנה בכל נייד כיום

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה - אבל כן חובה שתיהיה אחריות כוללת וארוכה ככל האפשר... שתכלול יותר סיטואציות ב"פוליסה" שאם יש אפשרות להארכה ל5 שנים (כמו שראיתי שיש לToshiba למשל)

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell/HP למרות שהידע שלי בחברות ניידים לא כזה מזהיר... אז אני פתוח להצעות.

* כרטיס מסך חיצוני: לא משנה בכלל - לא קריטי (כל עוד יריץ HD בלי בעיה)

השימושים העיקריים יהיו תוכנות גרפיות כמו פוטושופ/אילוסטרייטור/Free Hand, צפייה חלקה בHD וזהו בעיקרון.

לא ממש מכיר את ההבדלים בין מעבדי i3 לi5 אבל מעדיף את המעבד שיהיה לו את ה"חיים" הכי ארוכים (לפני שיהפוך להיות "מיושן" הכוונה)

ובאופן כללי מחפש מחשב שיהיה אקטואלי בשנים הקרובות...

הולך לקנות את המחשב בחודש הקרוב - עד אזור יולי ככה שפתוח להצעות, בעיקרון נכנסתי לאתר של Dell והמליצו לי את דגם XPS שלהם... מה דעתכם עליו? ולא הצלחתי למצוא אותו בארץ - מישהו יודע?

פורסם

מומלץ לרכוש ניידים הרי קרוב למועד השימוש המיועד בגלל שינויי המחירים ודגמים.

אין טעם לדון בנייד שיירכש עוד חודשיים+

פורסם
  • מחבר

מומלץ לרכוש ניידים הרי קרוב למועד השימוש המיועד בגלל שינויי המחירים ודגמים.

אין טעם לדון בנייד שיירכש עוד חודשיים+

אוקיי, אז אני מניח שאני אפרסם שוב בעוד כחודשיים, תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים