עבור לתוכן

שדרוג מערכת - חוות דעת

Featured Replies

פורסם

אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון לפרסם את השאלה הזאת אבל נלך על זה..

המחשב שלי לאחרונה מקרטע, ואני לא ממש מרוצה מהביצועים שלו באופן כללי (בבעלותי כ3 שנים.. פרט לכרטיס מסך

שנקנה בערך לפני שנה +/-)

בכל מקרה, אני הייתי רוצה להתייעץ עם החברה פה לגבי אם כדאי לי לשדרג את המפרט הקיים

שיש לי ? או שלא יהיה מנוס מלקנות בזמן הקרוב מחשב חדש..

כרגע זו המערכת שלי :

Q6600

Gigabyte P35-DS3L

4GB 800mhz

HD5770

ללא אוברקלוק.

לגבי תקציב, אין ממש.. השאלה יותר בכיוון אם שווה לי להשקיע במפרט הקיים כסף, או להמתין ולקנות חדש

פורסם

תמתין חודש ונראה איך מתפקדים הAMD BULLDOZER

פורסם
  • מחבר

תודה.

עוד דעות?

פורסם

גם אני בערך במצב שלך, אני מחכה לבולדוזר ואני כבר דיי בטוח שאני קונה מעבד בולדוזר, בטוח הם יעקפו את מעבדי הSB.

פורסם

גם אני בערך במצב שלך, אני מחכה לבולדוזר ואני כבר דיי בטוח שאני קונה מעבד בולדוזר, בטוח הם יעקפו את מעבדי הSB.

אני קורא כל מידע שאפשר להשיג בנושא (כולל כל ההדלפות ..) ואין לי מושג למה אתה כל כך בטוח בלצאת עם הכרזה כזאת גורפת :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

הבנתי, בגדול לחכות עוד חודש לראות איך הבולדוזר יתפקד

ואז לקבל החלטה יותר מושכלת..

פורסם

MAYA1 אני דיי "פאן" של AMD ואני מאמין שהם לא יאכזבו, עם המעבדים האלו מיועדים להתחרות במעבדי הSB-E אז זה פשוט ברור שמעבדי הSB הנוכחיים פשוט יצאו מהתחרות הזאת עד יוני, נכון שאין לדעת מה בדיוק הולך לקרות אבל אני יכול להגיד רק דבר אחד.

עם אינטל מעבירה את תאריכי היציאה של מעבדי הSB-E משהו כאן מריח מוזר מאוד, וניראה לי שאינטל ממש מפחדת מי המעבדים החדשים האלו של AMD, לכן היא רוצה לבדוק בטח מה עוד אפשר לעשות כדי לשפר את מעבדי הE שלה.

פורסם

לעניין הת'רד:

1. פותח הת'רד, ציין את רזולוצית הצג שלך, ואיזה ספק ומארז יש לך.

2. ציין באילו מן שימושים אתה מרגיש שהביצועים לא מספקים אותך.

3. כדאי כן לקחת בחשבון ששדרוג של מערכת כזו הוא אכן רחב היקף, הפלטפורמה כולה / + כ.מסך / + ספק... זה עלול להיות בהחלט בכיוון של מערכת חדשה.

בנושא ציפיות לבולדוזר:

1. הספקולציות הללו די טיפשיות מכמה סיבות:

א. השמועות - וזה בגדר שמועות בשלב זה - מדברות על כך שמעבד חדש בעל 8 ליבות מהארכיטקטורה החדשה ינצח את ה2600, אבל גם אם זה נכון, זה לא בהכרח מעיד לחיוב על הארכיטקטורה החדשה, ולמעשה עד שהמעבדים לא יושקו ויגיעו ביקורות תכלסיות, לא ניתן להפריך או לאשש דבר.

ב. הזמינות של רכיבים חדשים לא תמיד ודאית ומחירי השקה לא תמיד אטרקטיביים כמו המחירים אחרי שהם מתייצבים, וזה לוקח זמן, כלומר יש מצב שאם הוא מחליט לחכות למעבדי הAMD החדשים, ובהנחה שהם באמת יוכיחו שהשמועות למיניהם נכונות ואפילו יותר, שפותח הת'רד יאלץ לחכות יותר ממספר שבועות.

THEONE הדברים שאתה אומר אכן מתיישבים עם האמירה שלך, אתה "פאן בוי", לדחיה של השקה יכולות להיות המון סיבות, השקת מעבדי הבולדוזר לדוגמא נדחתה יותר מפעם אחת.

פורסם
  • מחבר

1920x1080 רזולציה טבעית.

לגבי השימושים, סתם דוגמאות, Multi-tasking ממש איטי, אם אני פותח משהו בRAR המחשב מפסיק לתפקד

אותו דבר אם אני מעביר משהו דרך USB או מתקין משחק ......

ואני מסכים לגבי זה שהשדרוג הוא אכן רחב היקף.. לכן אני שואל.

עוד שאלה, מה לגבי הלוח אם ? הוא יחזיק בכלל אם יבוצעו שדרוגים, או שגם אותו צריך לשדרג ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים