עבור לתוכן

בעיה עם TI 4200 במשחק CALL OF DUTY

Featured Replies

פורסם

כשאני מנסה לשחק את המשחק הזה על 1024X768 על EXTRA הכל ,כאילו הכי טוב המשחק מקרטע מוות , מה שמעצבן אותי זה שיש לי חבר שמשחק כמו שאמרתי עכשיו ויש לו GF 2 MX 400 ולו עובד חלק.

מה יכול להיות? [ זה רק המשחק הזה מקרטע]

שכחתי לציין שכשאני מחזיר את ה DETAILS ל HIGH אז זה בסדר

פורסם

איזה דרייברים?

הכרטיס לא מומהר נכון?

תוודא ששום דבר לא פועל בזמן שהמשחק פועל.

בעוד משחקים זה קצת מקרטע או רק בזה?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

ניסיתי גם עם ה 52.16 וגם עם ה 45.23 של אומגה וזה עושה את זה רק במשחק הזה ,הכרטיס לא מומהר אבל המאוורר שעליו לא עובד .

פורסם

דבר ראשון המשחק הזה אמור לרוץ חלק גם אם אתה שם אותו על הכי איכותי ועם פילטרים עם כרטיס כמו שלך (אני שיחקתי עם AAX4 ו AFX4 ועל האיכויות הגבוהות ביותר בצורה חלקה כשהמערכת שלי לא מומהרת!)

הבעיה היא רק בגלל החום, אני מתאר לעצמי שהכרטיס שלך לוהט, חבל עליו, אתה הורס אותו, אל תאמץ אותו עד שאתה לא דואג לו לקירור טוב, באמת חבל אחי.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

דאגתי לקירור ועדיין הבעיה ממשיכה...

פורסם

Same Here...

גם עם הראדון החביב שלי ב285/293 ומעבד על 2.2 ג'יגהרץ, באקסטרה כל העסק מקרטע להחריד. ככל הנראה שהכרטיס פשוט לא עומד בזה.

פורסם

מוזר...ראיתי את זה רץ ממש חלק על G4MX

פורסם

אתה משוכנע שהגדרות התצוגה של המשחק היו מכוונות למקסימום?

פורסם

עובד על הGF 4200 שלי ללא בעיות במקסימום (ללא AA AF). לATI אני יודע שעשו פאצ'ים וגם בדרייברים 3.10 תיקנו בעיות עם המשחק.

בבעיה עם NVIDIA.... נראה לי שהמחשב שלך לא ממש במצב טוב

פורסם

אז לפי זה גם המחשב שלי לא במצב טוב כי גם אצלי הוא מקרטע טיפה בהגדרות EXTREME ועוד בלי כל הPERFOMANCE EFFECTS

כי המשחק קורס ועושה בעיות... ::)

פורסם

אצלי זה רץ חלק על המקסימום איכות ופילטרים פועלים (בלי אוברקלוק למערכת)

פורסם

עם איזה דרייברים?

פורסם

משונה ביותר...

אני משתמש בקאטאליסט האחרונים (3.10) וחווה איטיות מחרידה, רק כשאני מביט אל עבר הריצפה, הפריימים מקפצים בחזרה ל100.

ככל הנראה בעיית רינדור יסודית עם סוג ספציפי של כרטיסים.

פורסם

עם איזה דרייברים?

זה לא משנה

פורסם

ועוד איך זה כן כי זה עושה לי בעיות טיפוסיות של דרייברים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים