עבור לתוכן

דעתכם על מפרט 10000 ש"ח בלי מסך

Featured Replies

פורסם

אם אתה דבק בעמדתך ולא פתוח להצעות של אחרים, למה בכלל פתחת ת'רד מלכתחילה?

הוא ביקש דעה על מפרט...למרות שגם אני חושב כמו רובכם, הוא לא ביקש יועצי השקעות. :)

פורסם

אני לא יודע למה אנשים נוטים לקנות מחשב חדש במקום לשדרג כול חצי שנה - שנה זה יותר זול ועמיד להרבה יותר שנים (וזול בהרבה) מלקנות מחשב חדש כול שנתיים שלוש

פורסם

ניתנו בת'רד הזה מספיק עצות אשר הוא לא שמע לאף אחת מהן.

פורסם

לוח - קח Abit IC7 MAX3

זיכרון - קח OCZ Performance 3200 1GB

אם כבר יש כסף לבזבז ולא צריך מסך (עם תקציב כזה הייתי לוקח 2 מסכי Hyundai Imagequest Q17 LCD)

אז לך כבר על האיכותי ביותר.

הXT - טוב על 9800 PRO רק בדבר אחד - אפשר להתלהב לחבר'ה שיש'ך XT.

פורסם

זכרונות OCZ Performance אינם חזקים כל כך. עדיף לקחת Mushkin 3500 CL2 High Performance Level II Black.

פורסם

אתה לא מקשיב לעצות פה אז אתה מספיק חכם לקנות לבד ... לא ?

המארז הזה בעע כמו שאמרו ותיקח ספק עם יותר W אם אתה כבר בא בגישה של אני עשיר .

וחוץ מזה עוד אתה קונה XT !? ועוד של הרקולס ?! ועוד במחיר כזה = אי שפיות מוחלטת...

המארז של קולמאסטר בהרבה יותר טוב הייתי אומר גם של סופרטאלנט - לפי דעתי יותר יפה .

חוץ מזההאויר שיוצא מ2 המאוררים הקדמיים של ה קייזר חסום ...

לוח למה שלא תלך על לוח 875? כי 685PE פחות חדש ...

זיכרון אם כבר אם כבר אתה מדבר על 10K אז להמ לא ג'יגה ?! ולמה לעזאזל כרטיס קול כזה ...

ובמיוחד עם רמקולים כאלה ... :P

לקחתי את הכרטיס מסך והכרטיס קול הכי טובים

אף פעם לא לוקחים ת'הכי טוב ...

פורסם

אחי כנס לגימר לפורום חומרה תענה שם על השאלות ואני אבנה לך את ההכי טוב...

אני קניתי את שלי ב 1100 אבל כולל מסך ב 4 אלף... עכשיו אחי כדאי לך לקחת את האיאמדי! יש אחד עם טכנולוגיה חדשה שיחזיק לך לפחות 4 שנים

פורסם

אחי כנס לגימר לפורום חומרה תענה שם על השאלות ואני אבנה לך את ההכי טוב...

אני קניתי את שלי ב 1100 אבל כולל מסך ב 4 אלף... עכשיו אחי כדאי לך לקחת את האיאמדי! יש אחד עם טכנולוגיה חדשה שיחזיק לך לפחות 4 שנים

אני מאד מקווה שאתה מתבדח.... כי אתה נשמע כאן אינטיליגנטי משהו....

"יש אחד עם טכנולוגיה חדשה שיחזיק לך לפחות 4 שנים" מעביר בי צמרמורת כשמדברים על Opteron כמו על איזה צמיג.

;D

פורסם

חחחחחחחחחח 4 שנים ?!?! אין מצב ! אם הוא יחזיק מעמד עוד שנתיים זה יהיה טוב עוד אבל 4 שנים ? יש לך מושג מה יהיה עוד 4 שנים ?

כבר עכשיו ידוע שהרבה דברים הולכים להשתנות כמו מעבדי ה 64ביט (שכיום עדיין לא הכי מומלצים) וכרטיסי מסך שהולכים להשתנות ועוד 4 שנים הם בטח יהיו כמו דורות קדימה מהיום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים