עבור לתוכן

רסיבר DENON AVR-1602 עושה בעיות הזויות, צריך רעיונות

Featured Replies

פורסם

התחילה לי היום הבעיה, סתם ככה הרמקול השמאלי התחיל לעשות רעש סטטי מעצבן כמו של רדיו שלא מכוון על שום תחנה וסתם עושה רעש.

ניסיתי לחשוף קצת מהכבל עם פלייר בצד של הרמקול ולא עזר, ניסיתי בצד של הרסיבר וגם לא עזר, החלפתי את הרמקול ברמקול אחר שלי (שכן עבד בצד ימין) ועדיין אותה הבעייה. ניסיתי להחליף את הכבלים לגמרי בכבלים אחרים וגם לא עבד, אותו רעש סטטי מעצבן שלא נותן לעבוד איתו. כדי להיות בטוח לגמרי הבאתי עוד רמקול וגם הוא עשה את אותו רעש.

לקחתי ספריי לניקוי אבק ועברתי על כל הרסיבר וניקיתי אותו, מהפתחי אוורור עד החיבורים.

לאחר הניקוי היה שקט יחסית ואז אחרי בערך שתי דקות המשיך הרעש.

כיביתי את כל מכשירי החשמל אצלי בחדר כולל המחשב והמסך והשארתי רק את הרסיבר מחובר לחשמל ולרמקול אחד בלבד שמחובר לצד שמאל הבעייתי כאשר כל החיבורים האחרים מנותקים לגמרי ממנו והבעיה עדיין נמשכה.

גיליתי שכשנותנים תפיחות באזור צד שמאל של הרסיבר מאחורה, שומעים את קול התפיחה גם ברמקול, לפעמים זה מחליש את הרעש המעצבן ולפעמים זה מחזק אותו, אין יותר מידי עקביות בעניין.

כשמגבירים את הווליום של הרסיבר הרעש מתחזק וכשמלמיכים הרעש נחלש.

אני חושד בבעיית מגעים אבל חוץ מזה אזלו לי הרעיונות.

אולי לכם יהיה יותר מזל בעניין,

תודה מראש לעוזרים

שקד.

פורסם

מה זה עושה בתמיכה טכנית באתר מחשבים? בכל מקרה - אני אמור לקבל חזרה את המגבר שלי מתיקון. אם אני אהיה מרוצה מרמת התיקון אני אפנה אותך לטכנאי שטיפל בו.

פורסם

יש בפנים הלחמה שבורה / מגע מנותק וכו. בדרך כלל זה קורה ברכיבים גדולים (כבדים) / חיבורי חוטים למעגל, שקצת זזים ושוברים את ההלחמה שלהם

אתה יכול לחפש את החלק שהתנתק ולהלחים אותו מחדש

פורסם
  • מחבר

טוב תודה, אתה בטוח שזו הבעיה?

פורסם

שום דבר לא בטוח. בעיה של רעש יכולה לנבוע גם בגלל סיבות אחרות, אבל זה בהחלט משהו שכדאי לנסות לבדוק כיוון שזה משהו שאפשר לראות עם העיין ללא ציוד מיוחד. במידה ולא תצליח למצוא שום בעיה ברורה לעיין צריך לנבור עמוק יותר במעגל.

אגב, איזה חיבור אתה משתמש? ממה שזכור לי בחלק מהדגמים של דנון יש אפשרות לעבוד ב-Bi-Amp וניתן לעשות ניתוב מחדש לערוצים מסוימים. כך שבמידה והבעיה נמצאת רק בערוץ הזה תוכל פשוט לחבר את הרמקול לערוץ אחר ולעקוף את זה. תנסה לבדוק בחוברת של הרסיבר שלך האם זה אפשרי.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אתם יכולים להביא לי טלפון של טכנאי שאני יכול לשלוח אליו את הרסיבר? או שעדיף שאני פשוט אשלח אותו לניופאן (שאין לי כבר אחריות שם)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים